Jak wiadomo ma być Violetta w Czechach :D Dobrze , że chociaż piosenek nie tłumaczą :p
http://www.youtube.com/watch?v=k2Szx3djU2A
Zwiastun :p
Czy tylko mnie rozwala "może znajdu lasku, skuteczino lasku" :DD
Ale Tomas rowala XD
Słyszałaś może coś na ten temat, że Clari jest w ciąży z Kelo- odtwórcą Pablo? To prawda? ;o - wiadomość od Bella21274 :ooo
EWCIA <33333
Właśnie przed chwilą mi Bella wysłała, nw czy to prawda a jak tak to fajnie :D
Gdzie ostatnio byłaś że cie nie było ? :(
Totalne zaskoczenie z tą ciążą, jak to prawda to będę w szoku O.O Podobno mają zacząć kręcić w kwietniu, ciekawe jak to by ukryli XD Chyba że Angie z początku by nie wróciła... A zresztą, nie wiadomo nic oficjalnie :D
Codziennie tu bywam choć na chwilkę, a że ostatnio troszkę mniej się udzielam... no cóż, bywa XD
Tęskniłam za Ewcią :3
Taka Ęszi w trzecim sezonie z bobaskiem ,hahaha Violka z dzieckiem :DD
Już się boję :p
A nie, dziecka by nie było bo by tak genialnie śpiewało, że Ludmi by je chciałą zakatować :D
Nowa bohaterka :p
ZW, sie przesiade na kome :D
Ale dla równego rachunku to np. Beto z Jackie musieliby mieć dziecko chłopczyka (mini Tomas :-D ) i Leonka by mini trzeba było wytrzasnąć XD
Hahaha Germuś z dzieckiem XD
Beto z Jackie? Niezdarność i przewracanie niektórych rzeczy plus niezwykła charyzma na scenie?
Toż to Tomaszek jak malowany XDD
Ale to kurfa wyjdzie źe bdz rodzinką mini Violki bo Antonio to jej dziadek, ej to Greguś też bdz rodziną :-D OJ TAM kazirodztwo XD
Nie wierzcie plotkom. Rzadko kiedy się sprawdzają, a w tym przypadku to na pewno nie prawda. Przypominam, że plotki głosiły, że Germangie zaręczy się w 70 odcinku. :)
A ja w to głupia wierzyłam do końca...
Co do tej ciąży to mnie to rozwaliło. Kto to wymyśla ? Clari jest z Diego i koniec kropka.
Spójrz na mój avek czyż oni nie są slodcy ???
Nie wierzcie plotkom. Rzadko kiedy się sprawdzają, a w tym przypadku to na pewno nie prawda. Przypominam, że plotki głosiły, że Germangie zaręczy się w 70 odcinku. :)
Nie byłoby : P Clarra już na pewno by nie grała w 3 sezonie. Już starczy, że przez kontrakty Ramoska muszą czekać do kwietnia na rozpoczęcie zdjęć.
Ramol ma kontrakty. Gra w czymś, bo ja wiem robi coś i nie może pogodzić tego z Violetta. I dlatego czekają do kwietnia - przy czym en vivo kończy się już w lutym (odpoczną sobie ;p) - bez niego stwierdzili, że nie zaczną.
Najlepsza jest czeska mafia. "Ahoj! My są bandicki! Te, ne chichraj! To je napad!".
Albo autentyczna trójka czeskich hokeistów: Popil, Poruhal a Smutny. XD
To z czeskiego terminatora:
– Ja sem elektronicky mardulec, a to je moje dva pistola.
– Ne, ne, elektronicky mardulcu!
– Ne ma ne.
Wybaczcie, musiałam :D