Było o tym na tym forum kilka razy. Tak, słyszeliśmy, ale chyba nie opłaca się na to iść. Przynajmniej według mnie. ~J
Dlaczego nie opłaca się iść, matko moja mama powiedziała hahaha, że ze mną pójdzie, żebym jedynym staruchem tam nie była :PP
W sumie ja nie oglądałam ani jednego odcinka II serii, będzie puszczony I odcinek, nagrody i takie tam, jestem za stara na oglądanie tego serialu :D
Za stara na oglądanie tego serialu... Jak mój tata to ogląda to nie sądzę, że jesteś od niego starsza. ~J
Pewnie znalazłaby się tu osoba w podobnym wieku do Ciebie. Ja to akurat młoda jestem - całe życie przede mną. <3 ~J
Ja? 12, w styczniu 13. ALE XABI I TAK MNIE KOCHA, BO DLA NIEGO WIEK I ODLEGŁOŚĆ NIE SĄ WAŻNE! ~J
Są tu osoby, z rocznika 94. 95, czy nawet 96, nie czuję się na tyle lat co mam :D po za tym jestem dużym dzieckiem co uwielbia się np. cholernie wygłupiać gdy trzeba być poważnym, na scenie tak zawsze mam, albo jak mam próbę zamiast ćwiczyć to robię głupie miny i wszystko rozwalam :P
Ja też myślałam że jestem sama, a tu miła niespodzianka :D
Uwielbiam wszystko co ze śmianiem związane, komedie, śmieszne rzeczy, a już najszczególniej kabarety <3
A przyrodnich? Dla mnie dwójka to i tak za dużo, siostra i brat mi wystarczają, i tak już się kwalifikujemy jako rodzina wielodzietna, a dwa komputery + tablet to za mało ;D
Mam koleżankę, która ma pięciu starszych braci. I drugą, która ma ogółem dziewięcioro rodzeństwa. To tylko w "Violetcie" są sami jedynacy (wyłączając Fran i Naty).
No cóż... Violetta całkiem inna.
Więc tak. Obecnie w mym domu mam 2 biologiczne i ... 5 z domu dziecka, z czego 1 na okres tymczasowy + 3 zostały adoptowane i wyjechały.
I ty wytrzymujesz z taką gromadką? Szacun. Ja jednego dziecka nie umiem upilnować.
Cóż, udaje się jakoś :) Lubię dzieci - w wolnych chwilach uczęszczam jako wolontariuszka do przedszkola i uczę dzieci w podstawówce angielskiego :)
Przy tobie czuję się malutka. Co ja robię? Pomagam siostrze w lekcjach czasem. Choć pewnie niedługo będę miała pod opieką gromadkę licealistów, bo jako jedna z nielicznych coś ogarniam z matematyki ;)
Rozdział napisałam, tak się obwieszczę ;D
Zajrzę kochanieńka, ale później, bo teraz idę się kąpać :D Ciało :D
Nie czuj się przy mnie malutka, jesteś zajebista - nie zapominaj :P