PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6710
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jezu Violetta w blondzie http://1.bp.blogspot.com/-jLszxLlm_eM/U7bav4fczQI/AAAAAAAAATw/RFbhq3su3ig/s1600/ 5.jpg podoba wam się ?

Madzik0_0

Tak ;> Wygląda dojrzalej. Mam nadzieję, że z charakteru również taka będzie.

Madzik0_0

Mi się nie podoba w blondzie, powiedziałabym nawet. że ten blond wygląda tandetnie.
Najlepsze wlosy miała w 1 sezonie.

ocenił(a) serial na 3
Madzik0_0

W tym blondzie wygląda beznadziejnie. Tandetnie, jak powiedziała Karolina. Z każdą fryzurą tylko jej gorzej ;/ I z każdym sezonem robi się bardziej plastkiowa.
Niedługo zmienią nazwę na "barbie"

ocenił(a) serial na 10
Madzik0_0

Nie podobają mi się jej odrosty. W 1 sezonie miała najlepsze, najbardziej naturalne włosy.
I ten ''kwiatuszek'' na nadgarstku. Trzeba czymś zasłaniać jej 3 tatuaże. Krążą też pogłoski o 4 na nodze, ale to jeszcze nie potwierdzone. ;)

ocenił(a) serial na 2
Madzik0_0

Okropność. Blond kompletnie nie pasuje do jej typu urody. Wygląda jak w źle dobranej peruce.

ocenił(a) serial na 3
Madzik0_0

Wygląda tak sztucznie... blond zupełnie do niej nie pasuje. Sytuacja trochę jak blondwłosa afrykanka. Jest tak nienaturalna...

Madzik0_0

Cóż, powiem jedno : PORAŻKA !!!!!

ocenił(a) serial na 8
Madzik0_0

Moim zdaniem wygląda okropnie. Sztucznie, tandetnie.
Jej włosy podobały mi się jedynie na początku pierwszego sezonu.
Wtedy ogólnie była ładniejsza. A teraz?

ocenił(a) serial na 7
julia_555

teraz tragicznie :(

Madzik0_0

W pierwszym sezonie wyglądała najlepiej, a teraz? Szkoda gadać... Strasznie wygląda w blondzie.

ocenił(a) serial na 5
Madzik0_0

Tragedia...

ocenił(a) serial na 8
Madzik0_0

Tak, jak poprzedniczki uznały, najlepsze włosy miała w 1 sezonie...

ocenił(a) serial na 10
Madzik0_0

Okropnie wygląda. Sztucznie i ma straszne odrosty (co jest nieuniknione, niestety, przy naturalnie ciemnych włosach). Podobała mi się jej fryzura na samym początku. Teraz ma strasznie zniszczone włosy przez to farbowanie i stylizowanie.

użytkownik usunięty
Madzik0_0

Dla mnie okropność... W pierwszym sezonie ładnie wyglądała :(

ocenił(a) serial na 7
Madzik0_0

okropnie wyglada :( dlaczego nie moze wygladac jak w 1 sezonie ^^

ocenił(a) serial na 7
Madzik0_0

a mi się podoba w blondzie, wygląda tak vintage idk??? jak ze starych filmów w każdym bądź razie

ocenił(a) serial na 3
haricchi

Za starych filmów nie mieli odrostów i nie wyglądali jakby właśnie wrócili z walki z tornadem ^^
Oczywiście, rozumiem,że masz swoje zdanie :D

KeThA

Tini tez nie wygląda :3

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Owszem, wyglada, w tamtych włosach na górze.
https://twitter.com/TiniStoessel/status/488838303052230658/photo/1 Tu ją zrobili na Marilyn Monroe, ale coś im nie wyszło, bo Marilyn miała figurę xD

Madzik0_0

Mi się nie podoba :/
Wg mnie najlepsze włosy miała w pierwszym sezonie

ocenił(a) serial na 4
Madzik0_0

Blond włosy zarezerwowane są tylko dla Ludmi ;) Kiedyś nawet pisałam, że Violka ukradła już Ludmile wszystko. Chłopaka, przyjaciela, popularność w studiu, a teraz włosy :D
A tak na serio to wygląda strasznie tandetnie (jak już wcześniej pisało wiele osób), a te odrosty są obleśne. W drugim sezonie jeszcze było w miarę, ale teraz jest tragicznie. Najlepszy kolor miała w 1 sezonie. Wyglądała naturalnie i dziewczęco. Nie odpowiadał mi jej styl ubierania, ale przynajmniej nie wyglądała jak plastik.