Jezu Violetta w blondzie http://1.bp.blogspot.com/-jLszxLlm_eM/U7bav4fczQI/AAAAAAAAATw/RFbhq3su3ig/s1600/ 5.jpg podoba wam się ?
Mi się nie podoba w blondzie, powiedziałabym nawet. że ten blond wygląda tandetnie.
Najlepsze wlosy miała w 1 sezonie.
W tym blondzie wygląda beznadziejnie. Tandetnie, jak powiedziała Karolina. Z każdą fryzurą tylko jej gorzej ;/ I z każdym sezonem robi się bardziej plastkiowa.
Niedługo zmienią nazwę na "barbie"
Nie podobają mi się jej odrosty. W 1 sezonie miała najlepsze, najbardziej naturalne włosy.
I ten ''kwiatuszek'' na nadgarstku. Trzeba czymś zasłaniać jej 3 tatuaże. Krążą też pogłoski o 4 na nodze, ale to jeszcze nie potwierdzone. ;)
Okropność. Blond kompletnie nie pasuje do jej typu urody. Wygląda jak w źle dobranej peruce.
Wygląda tak sztucznie... blond zupełnie do niej nie pasuje. Sytuacja trochę jak blondwłosa afrykanka. Jest tak nienaturalna...
Moim zdaniem wygląda okropnie. Sztucznie, tandetnie.
Jej włosy podobały mi się jedynie na początku pierwszego sezonu.
Wtedy ogólnie była ładniejsza. A teraz?
Okropnie wygląda. Sztucznie i ma straszne odrosty (co jest nieuniknione, niestety, przy naturalnie ciemnych włosach). Podobała mi się jej fryzura na samym początku. Teraz ma strasznie zniszczone włosy przez to farbowanie i stylizowanie.
a mi się podoba w blondzie, wygląda tak vintage idk??? jak ze starych filmów w każdym bądź razie
Za starych filmów nie mieli odrostów i nie wyglądali jakby właśnie wrócili z walki z tornadem ^^
Oczywiście, rozumiem,że masz swoje zdanie :D
Owszem, wyglada, w tamtych włosach na górze.
https://twitter.com/TiniStoessel/status/488838303052230658/photo/1 Tu ją zrobili na Marilyn Monroe, ale coś im nie wyszło, bo Marilyn miała figurę xD
Blond włosy zarezerwowane są tylko dla Ludmi ;) Kiedyś nawet pisałam, że Violka ukradła już Ludmile wszystko. Chłopaka, przyjaciela, popularność w studiu, a teraz włosy :D
A tak na serio to wygląda strasznie tandetnie (jak już wcześniej pisało wiele osób), a te odrosty są obleśne. W drugim sezonie jeszcze było w miarę, ale teraz jest tragicznie. Najlepszy kolor miała w 1 sezonie. Wyglądała naturalnie i dziewczęco. Nie odpowiadał mi jej styl ubierania, ale przynajmniej nie wyglądała jak plastik.