Co się stało z Disney Chanel?Kiedyś leciały tam fajne kreskówki a teraz ciągle leci to coś i wszystko według mnie popsuło może według was nie,ale według mnie tak.Nie piszcie obrażających komentarzy bo to tylko moja opinia.
Cóż, dziwi mnie to,że uważasz,że to Violetta popsuła Disneya, ponieważ przed nią przewinęło się już kilka gorszych seriali, np. Taniec rządzi, Nadzdolni itd biorąc pod uwagę głupotę bohaterów wyżej wymienionych seriali nawet sercowe problemiki Violetty wydają się poważne
Chodzi mi oto że każdy z mojej klasy otym gada z dziewczyn i to już się robi nudne i jednocześnie głupie.
ziomek powinni puscic takie kreskówki jak
- Głowa rodziny
-South park
-Simpsonowie
-Włatcy much
dobra taki zarcik ale masz rację disney przewraca się w grobie
Są gorsze seriale, które psują disney. Ale zgodzę się, że kiedyś leciały tam ładniejsze bajki z morałem<33
Ja nienawidzę Nadzdolni. Takie głupie dzieciaki i w dodatku wkurzające. :) Ja bym chciała żeby leciał na DC Fineasz i Ferb. ;)
Wiem, że powiecie, że wolę oglądać kreskówki od ''mondrych seriali o miłoźci i mózyce'', ale chciałabym, żeby na Disney Channel znowu puścili Fineasza i Ferba lub moje ukochane Wodogrzmoty Małe. Owszem, można oglądać je na Disney XD, ale na Disney Ch. ciągle puszczają powtórki albo Violci po 3 razy dziennie, albo inne dziwne seriale o wilkołakach czy amerykańskie sitcomy z irytującymi śmiechami w tle. Ewentualnie puściliby jakieś starsze seriale np. NMTJS/H w ciągu dnia, a nie o północy czy o 5 nad ranem. Coraz mniej oglądam Disney Channel, bo wszystkie odcinki już widziałam.
Kurcze, u mnie w klasie to wszystkie dziewczyny (oprócz mojej BFF) kochają Violcię i jak się dowiedziały że jej nie lubię, tylko tą ''głupią kreskówkę nie mającą sensu'' to straciłam już nadzieję, że jakakolwiek dziewczyna kocha WM jak ja! Ta kreskówka zaskakuje mnie za każdym razem gdy ją oglądam, mogę obejrzeć 10 razy jeden odcinek, ale wciąż doszukuję się coraz to nowych szyfrów, kodów lub innych poukrywanych rzeczy, których człowiek nie doszukałby się po obejrzeniu odc po raz pierwszy. Jestem dość nietypową dziewczyną bo właśnie wolę takie jakby 'teorie spiskowe' i tajemnice niż przesłodzone seriale. Powiem tak: PJONA!
No to właśnie oto chodzi!!Violka zały Disnet Ch. Popsuła,całe szczęście że TO NIEPOROZUMIENIE nie leci na Disney XD.
Zgadzam się, mogliby puszczać znowu Nie ma to jak hotel/statek, co z tego, że stare odcinki. Ten serial był o wiele, wiele lepszy niż wszystkie obecne sitcomy na DC razem wzięte. Fineasz i Ferb się popsuł, moim zdaniem, nowe odcinki to już nie to, co te dawne.
Też uważam, że Wodogrzmoty są fajne. :D Chociaż jestem już za stara na kreskówki.
Jestem wielką fanką Disneya i dla mnie Disney Channel to coś strasznego. Dawniej jeszcze były fajne kreskówki i niektóre fajne seriale, które naprawdę były śmieszne (wspomniany Nie ma to jak statek, Fineasz i Ferb, Wodogrzmoty małe). Teraz już w ogóle mało kiedy oglądam ten kanał. Jedynie Powodzenia Charlie jeszcze trzyma jakiś poziom.Teraz są tak głupie seriale (Nadzdolni, Taniec rządzi), że już bym wolała oglądać Hannę Montanę, przynajmniej dało się raz na jakiś czas się uśmiać, a Miley Stewart nie pomiatała rodzicami i przyjaciółmi jak China Parks z Nadzdolnych.