Czy w wakacje będzie leciała Violetta ( nowe odcinki)?Mi się wydaje ,że będą powtórki w wakacje. A wam?
Hmm finał ma być gdzieś w lipcu także powtórzą pewnie te 80 odcinków i będzie pewnie gdzieś dopiero w listopadzie/grudniu nowy odcinek i 2 seria ;)
Ja myślę, ze do 5 lipca wyemitują 60 odcinek, a później znowu 20 odcinków, czyli 4 tygodnie powtórek. Dopiero potem, na początku sierpnia puszczą odcinki 61-80 i znów seria powtórkowa. 2 sezon ma być jesienią, chyba w październiku, ale nie jestem pewien. Oby tylko nie zrobili kolejnych powtórek, tym razem całego sezonu, czyli 80 odc. ;p
Na początku było powiedziane, że będzie w październiku drugi sezon, ale podobno nasze "kochane" DC wymyśliło sobie, że jak wyemitują wszystkie odcinki to znów zrobią 1-80 i drugi sezon pojawi się w przełomie styczeń/luty 2014. Co jest prawdą? Nie wiem.
Obawiam się, że możesz mieć racje co do tego początku 2014, bo przecież w oryginale między premierami obydwóch sezonów też był prawie rok przerwy. Ale ja mam nadzieję już na październik, więc myślę, że może się to sprawdzić. W każdym razie - poczekamy, zobaczymy.
Uważam, że należy myśleć pozytywnie, ale jakoś od tygodnia zaczęłam w to wątpić. Zobaczy się, ja już nie mogę się doczekać Marco, ponieważ on, Francesca i Leon to moje ulubione postacie ;)
Na razie bardziej wyczekuje 2 miesięcy i 41 odcinka, chce by Fran powiedziała, że jednak nie musi wracać do Włoch! Byli taką piękną parą z Marco i nie wiem, co bym zrobiła, gdyby na prawdę musiała wrócić do Włoch. Zawału bym dostała. Na razie będę mieć 2 miesiące atak serca z wyczekiwania na to co powie, a podwaja to jeszcze chęć Leonetty spowrotem i Nuestro Comino.
A czemu w ogóle robią taką długą przerwę w połowie sezonu? Ja najbardziej lubię Jade i Pabla, ale Leona i Franceskę też lubię. ;)
Ponieważ to wydaje się sensowne, ułożyli to sobie tak idealnie, że mają przerwę na wakację i nie mają co narzekać u nich :D
Rzeczywiście. :D Tylko u nas tak jest, że przez wakacje puszczają nowe odcinki, a dopiero później powtórki.
Bo u nas jest to nie przemyślane ;) Zrobili przerwy, bo musieli, ale w Argentynie wpadli na to, że dobrze będzie zrobić przerwę na wakacje, bo ludzi się rozjeżdżają i oglądalność trochę spadnie
w wielu krajach tak jest. Pomyśl o męce, jaką musieli przeżywać argentyńczycy jak czekali cztery miesiące na drugą połówke :> uważam że lepiej oglądać msc i miesiac odpoczynku, niż przez 2msc i 4msc przerwy
Wyplujcie to! Bo jeszcze ktoś z DC przeczyta i zastosują ten genialny pomysł z powtórkami 1-80 ...
Bo potem będzie "Będziecie mogli przeżyć to JESZCZE RAZ! Powtórki Violetty przez następne 4 miesiące!" ;/
Tak, też się tego obawiam, ale miejmy nadzieję, że jednak od razu puszczą drugi sezon.
Nie! Będzie inaczej! "Przeżyjmy jeszcze raz to i przypomnijmy sobie rozterki sercowe, by przygotować się na kolejne!"
Dlatego ja to oglądam dla postaci drugoplanowych, dla uczniów studia, dla przestrzeni osobistej Ramallo i zalotów Olgi, dla tekstów Jade ;)
Tak, ja tak samo. Dla Ramallgi i Pablade. :D Wcześniej chodziło mi o Maxiego i Violettę, bo każdy z nich ciągle ma kilka/u adoratorek/ów.
Maxi to raczej niem adoratorek tylko się ciągle zakochuje i jest nie potrafi się ogarnąć w uczuciach jak Violetta
No coś takiego. Violetta ma wielu adoratorów, m. in. Braco, Broduei i Diego, a Maxi się ciągle zakochuje, m. in. w Dolores, Laurze, Andrei, Marze i Naty.
A najgorsze ze wszystkiego to możliwość połączenia go z Camilą, która go od zawsze traktowała raczej jak brata, a tu nagle uczucie się zapaliło, które było widac że u Maxiego szybko przeszło jak się szykował na tą Libi
Ja wolałbym, żeby Camila jednak była z DJ'em, ewentualnie z Brodueiem, a Maxi zamiast z kolejną, to po prostu z Naty. Ewentualnie gdyby byli już razem (Maxi i Cami) to wtedy Naty mogłaby by z Andresem, a DJ i Broduei sami. ;p
Mi Camila jakoś pasuje do DJ, nie wiem czemu, a co do Maxiego to ubóstwiam Naxi i chciałabym, by byli razem
Jak dla mnie to też najlepsze rozwiązanie, no ale gdyby w ostateczności Camila jednak byłaby z tym Maxim to wtedy Naty widzę z Andresem.
Naty z Andresem? Andres to teraz ma tłum fanek. Chodzi z Emmą (córką burmistrza czy coś w tym stylu), a podoba się Libi (chyba) xd
teraz andres to super fejm, zgadzam się, podniósł grzywke i już wyrywa dupy jak leci
hahahahahha, no właśnie. każdy chciał Libi, a ona patrzy na głupawego dziecinnego, bawiącego się czymś Andresa
Hahahaha, ty mnie czasami rozwalasz ze swoimi tekstami ,,andres to super fejm (...) wyrywa dupy jak leci" - nie wiem czy to może przez hormony czy po prostu już tak masz. xd
Na początku pierwszego odcinka drugiego sezonu nawet go nie poznałem, bo wyglądał zupełnie inaczej niż wcześniej, dopiero później się skapnąłem, że to on.
Jak chcecie, może sobie być z Emmą, z Libi albo jeszcze z kimś innym - mnie to niezbyt interesuje. Ja, jak wyżej, jestem za Naxi i Damilą, więc Andres mnie średnio obchodzi. ;p
ale nicolas jest naprawdę dobra dupa, tylko w jedynce wyglądał tak beznadziejnie, jak stary clown, źle ogolony w dodatku. A teraz wygląda świetnie.
Jakie hormony XDDD to po prostu superslang warszawskiego lub spodwarszawskowiejskiego małolata
,,dobra dupa (...) jak stary clown, źle ogolony" - przynajmniej się dzisiaj pośmieję. :)
Ente, w internecie porozumiewamy się poprawną polszczyzną, żebyśmy się wszyscy zrozumieli. Gdybym ja wam wyjechała moją piękną gwarą, ciekawe czybyście pojęli xd
myślę że poleci od grudnia albo początku roku. Zrobią we wrześniu powtórkę ostatnich 20, później ze 2 msc odpoczynku. nowy rok, to by było do nich podobne
Ja się obawiam, że może być też tak:
8 lipca - 2 sierpnia - powtórki 41-60
5 sierpnia - 30 sierpnia - premiery 61-80
2 września - 27 września - powtórki 61-80
30 września 2013 - 17 stycznia 2014 - powtórki 1-80
20 stycznia 2014 - premiera drugiego sezonu z polskim dubbingiem.
I znając nasz kochany Disney Channel najpewniej tak będzie, choć ja nadal mam nadzieję, że już tego 30 września zobaczymy 2 sezon.
trzydziestego września na pewno nie, to by było za dziwne. albo bd tak jak mówisz albo zdarzy się cud i puszczą już po 2 msc
Czemu dziwne? Ja bym prędzej odrzucił twoją propozycję, tą że po dwóch miesiącach, bo wtedy wyszłoby na to, że od 30 września puszczą powtórki 1-60, a reszty już nie, bo 23 grudnia byłaby premiera drugiego sezonu. Wątpię, żeby tak było. Moja hipoteza jest taka: albo puszczą od razu, po tej serii powtórkowej 61-80 albo puszczą jeszcze raz powtórki całego sezonu i kolejny zobaczymy dopiero 17 stycznia. Innej możliwości wg mnie nie ma, bo albo puszczają powtórki wszystkich odcinków, albo żadnych. Na pewno nie będą przerywać w połowie czy w 3/4 sezonu.
właśnie dziwna, bo nigdy nie puszczają następnych sezonó od razu- muszą mieć czas na promocję, zaznaczenia że jest nowy, rozgłoszenia i pokazania dostatecznej ilości promo.nie mogą tego zrobić w czasie pokazywania powtórek bo bd się mieszać, zawsze serial na jakiś czas schodzi z anteny. nie sądzę żeby puścili powtórki wszystkich, albo tak zrobią albo skończą na powtórce 80 we wrześniu i zrobią przerwę, puszczając reklamy 2 sezonu
Ale to by było bez sensu, gdyby puścili tylko część powtórek, bo np. ktoś dopiero zaczął oglądać ten serial i chciałby obejrzeć cały sezon, a tu lipa, bo po 60 (przykładowo) odcinkach koniec i drugi sezon? Nie, to by było bez sensu. Żadnej przerwy, odpoczynku czy czegoś podobnego na pewno nie zrobią, bo ramówka DC jest już tak ustawiona, że przez cały będzie lecieć Violetta o 16:00 i 20:00, więc ja się trzymam swojej wersji. Skoro mówisz, że na 30 września nie ma szans, to na pewno będzie to 17 stycznia 2014. Innej opcji nie ma.