hej :) mam pytanie czy ktoś bierze udział może w walentynkowym konkursie disney'a gdzie trzeba
wysłać swoją piosenkę ? Bo mam kilka pytań i fajnie by było z kimś je omówić kto też bierze udział
:):
Aduniu, Kuby już chyba nie ma...
Ale tutaj był tylko jeden "publiczny " ślub. Reszta ohajtała się w nieznanym miejscu i czasie.
Wasza miłość jest zarazem wielka i trudna. Ale jestem pewna, że to przetrwacie. Cały ród będzie was wspierał...
Kilka osób odeszło, kilka doszło, ale teraz drzewko trochę inaczej wygląda( Ewciu, podrzucisz drzewko by Sarra)
Wiem, wiem... Mam to po mamie..
Zdrowie!
*stuka kieliszkiem w kieliszek*
Właśnie o to chodzi, że nie wpadają tutaj...
Violettapl ma nieco inne zdanie niż filmwebowe forum o violce
Ale według mnie to nie ważne jakie kto ma zdanie przecież my nie gadałyśmy tylko o Violetcie ale też o innych rzeczach
Wiem, wiem, ale jak napisałam pod spodem, mnie w tym czasie na fw nie było... Dopiero niedawno znów zaczęłam się udzielać
Wiem, że był pewien burzliwy temat: http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Co+s%C4%85dzicie+o+ violettapl,2377109
w sumie to ja też już się dawno nie udzielałam więc nie zabieram w tym temacie głosu
A kogo ty masz na avku ? Chucka Bassa z plotkary ? :D
Yes.. W czasie mej nieobecności na fw zakochałam się w tym serialu.
A Chuck Bass to mój narzeczony...
Ja też go uwielbiam ^^
A wiesz że grał jeszcze w "Romeo and Juliet" i w "Chalet girl" to drugie szczególnie polecam bo tego pierwszego jeszcze nie oglądałam bo nie ma napisów :)
Wiem, po kim to mam :)
Wiem, ale na razie chciałabym skończyć plotkarę ( jestem na 10 odcinku 3 sezonu), ale z pewnością obejrzę. Romeo i Julie zaczęłam po angielsku, ale strasznie wolno się ładowało więc wyłączyłam. Gra Tybalda, więc to taka rola "z pazurkiem", a "Chalet girl" pewnie niedługo obejrzę.
Zastanawiałem się nad tym, ale mój mutujący głos nie brzmi zbyt ciekawie XDDDDD
Wreszcie wróciłaś! :D Zaśpiewałaś coś z mojego bloga? ;d
Nie biorę udziału, ale mogę jakoś pomóc, bodajże przy pisaniu piosenki ;3
tak śpiewałam i mam z twojego bloga nagranie na isingu ale ja mam tak że nigdy mi się nie podoba to co nagram bo nigdy nie jest idealne i o :/
już napisałam i im wysłałam, ale dzięki za chęci, mam nadzieję, że może coś wygram, ale to tylko takie marzenia :)
Nie, chyba nie.
Wróciłaś!!! Kuba za tobą tęsknił strasznie.
Mleka ci polać? Mocne;D
No pewnie że tak :D
widziałam że się trochę kłóciłeś z dziewczynami wcześniej, ale już się pogodziliście, nie?
Ja też :D
Z Zuzką chyba tak, a ja i Sara uwielbiamy się kłócić, i jej, i mnie sprawia to radość :D Dasz link do tego isingu? ^^
ok ale mam tylko jedno nagranie opublikowane bo reszta mi się nie podobała i mam ustawione jako prywatne xD
a ty masz konto ?
Ja mam konto, ale bez nagrań, założone by dawać gwiazdki znajomej, która śpiewa piosenki mojego autorstwa :D
Jaki masz nick? ;d
Matko o.O Ten anielski głos <3 Idealne *_* Zapewne tak jak reszta nagrań *-*
Zastanawiałaś się może nad wydaniem płyty? :D
Uwielbiam cię :D <3
Dostałam pod choinkę możliwość na grania 2 piosenek w studio i w marcu będę nagrywała myślałam żeby jedną z nich była Let it go :)
Ja Ciebie też :D
W studio? ;o No to widzę, że kariera się rozwija :D
"Let it go" w wersji popowej czy filmowej? ;d
filmowa mi się o wiele bardziej podoba, ale boję się że jest za trudna :/
Hahaha ach ta kariera... xD
Wiem! Głos masz podobny do Klaudii Szafrańskiej! :D Cały czas mi się z kimś kojarzyło, ale jeszcze nie wiem,czy akurat z nią ;d
A co masz z mojego bloga na isingu nieopublikowane? :D
En mi mundo :)
mam nawet kilka tych nagrań ale żadne mi się nie podoba i będę je nagrywała jeszcze raz, mogę już nawet jutro to zrobić i ci wysłać link jeśli będziesz :)
Wyślij link nawet gdy mnie nie będzie <tego niestety na 100% nie wiem>, bo z miłą chęcią odsłucham ;) A mogłabyś teraz tak wstawić te en mi mundo nieopublikowane ... tak na chwileczkę ? :D
Przy okazji, jakbyś miała chwilę- rozwiążesz ?;d http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Zabawy+d,2400189
Haha może lepiej nie xD jutro ci wyślę i postaram się żeby było dobre nagranie :)
Ok już rozwiązuję :)
Dobra, ja chyba za chwilę lecę, bo jutro gdzieś o 8 muszę wstać ;d
Kolorowych snów!- jakbym zapomniał potem xd