PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6683
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

hej :) mam pytanie czy ktoś bierze udział może w walentynkowym konkursie disney'a gdzie trzeba
wysłać swoją piosenkę ? Bo mam kilka pytań i fajnie by było z kimś je omówić kto też bierze udział
:):

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Możesz... chyba, że to Twa siostra, wtedy rzeczywiście nie wypada.
Ale jeśli chodzi Ci o to, że ona jest zajęta, nic nie trwa wiecznie. Spójrz tak: Violka długi czas była z Diego, a potem z Leonem :)

wesolutkabardzo

To nie moja siostra ;d Nie jest zajęta xd Po prostu nie chcę ;3

Sebek7771

Sorki, że się wtrącam xd

Wiesz, moim zdaniem nie można sobie zabronić zakochania, gdyż ono i tak prędzej czy później przyjdzie. I to w najmniej oczekiwanym momencie. Więc można sobie najwyżej wtedy wmawiać, że go nie ma, że to tylko zauroczenie, podczas gdy to zakochanie naprawdę jest.

A miłość nie jest tak całkiem zła - przecież przyczynia się do dobra, ludzie pod jej wpływem się zmieniają...

Wiem, moim postem Ameryki nie odkryłam, po prostu wyraziłam swoje zdanie.

Sebek7771

Nigdy nic nie jest do końca wspaniałe zawsze są jakieś kłótnie i wgl ale to naturalne :)

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

O! Ty chyba jesteś moją mamą xd
MAMAA WRÓCIŁAA <333 Ale się cieszę,nareszcie mogę poznać swoją "zaginioną" mamę :D

A co do tego konkursu,to nawet nie wiedziałam,że jest taki (zacofana ja xd).

użytkownik usunięty
Anabell1

Tak to woja zaginiona mama xd. Ciesz się bo wróciła!!

Haha zaginiona ? :D

Anabell1

Witaj córeczko :) (ale się czuję staro) ja też się cieszę że cię moge poznac :D
Napisali o tym konkursie na fb bo tak to też bym o tym nie wiedziała :)

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Miło :) A i mam nadzieję,że będziesz lepszym rodzicem niż twój menżulek,który mi pieniędzy nie chce dawać i kazał mi pić to alkocholowe mleko :( XD
Ale ja i tak bym nie wzięła udziału,bo śpiewać lubię,ale mi to nie za bardzo wychodzi..

Anabell1

Biedna, teraz już tak nie będzie nie przejmuj się :D

ocenił(a) serial na 2
zielona1218

Nie, nie biorę udziału :)