http://www.youtube.com/watch?v=fHyFFilyRzE
Padłam! XD
Rozwalił mnie Jorge i mój Dieguś z tyłu!
hha podoba mi się . Najsłodziej wyszedł Dieguś , w tych okularkach uroczo wygląda . A po za tym ostatnio jakoś bardziej wolę go od Leona . Po prostu bardziej mnie ciekawi .
Dziękuje <3 Zapomniałam, że oprócz mnie jest na tym forum druga fanka Bromili ~M.
Nie ma za co <3 wiesz może o czym mówili w zapowiedzi 65? chyba coś było o ich ćwiczeniu
Szkoda... Ale już niedługo. Teraz bardziej martwię się Marcescą, albo Naxi, z którą była tak naprawde ostatnio tylko 1 scena, a właściwie pół.
Ale będzie Naxi. Jestem tego pewna, znów ich połączą w jakimś późnym odcinku typu 73. ~M
No wiem właśnie ;/ No me gusta! I mogliby nam jakoś łądnie pokazać, że Maxi się znowu za Naty ogląda, a nie tylko ten niby taniec.
Wgl. ktoś tam chciał śpiewającego Germana - był śpiewający German, ktoś chciał śpiewającą Larę - byłą śpiewająca Lara.
Ja chcę Naxi: Czy to takie trudne?! :O
No i Femilę, ale sądzę, że oni dopiero na koniec będą...
Tak ale z Femilą się chociaż cały zas coś tam dzieje, a Naxi? Tylko ten taniec i ile byli pokazani 30sekund? :c
To nawet ja chciałam śpiewającą Lare w serialu ;p
Maxi pomaga Marco odzyskać Fran (chociaz nie za dobrze skoro namówił go żeby Ana została!!), Naty pomogła poniekąd Diego w tym, że wyznał swoje uczucia, a sami się ogarnąć nie potrafią?
Nie mówie, że musi być cały odcinek o nich (chociaż nie mialabym jakoś nic przeciwko) ale niech cokolwiek się u nich dzieje i trwa wiecej niz pol minuty/
Czy ja wiem czy tak caly czas? Fakt, że w ostatnich odcinkach się ogląda, chociaż tyle, Maxi się nawet na to nie wysila, no jedynie ta scena tanca i dalej nic między nimi.
Mi chodziło o to, żeby Maxi się oglądał. To facet - ma przejąć inicjatywę i TYLE. Ja nie proszę już, ja żądam! Chociaż wiem, ze z nimi to zacznie się gdzieś za dwa tygodnie akcja zapewne. Ej, ciekawa jestem końcowego odcinka :D
Jestem ciekawa końcowenego odcinka juz od tygodnia ;D ;p
Tak, Maxi powinien ruszyć cztery litery! Ale możliwe że dopiero w ostatnim tygodniu sezonu się obudzi i coś zrobi. Ale mimo to wciąż mam tą naiwną nadzieje, że dziś będzie Naxi (to silniejsze ode mnie )
Wiesz dobrze, że ja mam codziennie taką nadzieję :D Bo codziennie ci to piszę, kiedy zostajemy we dwie i gadamy o odcinku. Wczorajszy wieczór był wyjątkiem, bo poszłam spać. I żałowałam, bo mnie później żołądek napie przał i nic z mojego spania nie zostało ;/
Biedna :* Ja nie mogłam zasnąć bo mnie tak Ana wkurzyła we wczorajszym odcinku ;p
Będziemy trwać w tej nadziei dopóki nie będzie Naxi :D
Nie zauważyłam widocznie, ale ostatnio nawet ja widziałam, nie wiem czemu MAxi tego nie widzi, albo udaje, że nie widzi.
Ja również ALE mnie B. wkurzał, jak sobie przypomniał o istnieniu Cami, kiedy Seba się pojawił