PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

http://www.youtube.com/watch?v=fHyFFilyRzE
Padłam! XD
Rozwalił mnie Jorge i mój Dieguś z tyłu!

Crazy12

hha podoba mi się . Najsłodziej wyszedł Dieguś , w tych okularkach uroczo wygląda . A po za tym ostatnio jakoś bardziej wolę go od Leona . Po prostu bardziej mnie ciekawi .

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Widezxiałam. Widziałam. Genialme. :D

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Widziałam, ale spoko ;)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Masz Świetny avatar

ocenił(a) serial na 10
wesolutkabardzo

Dziękuje <3 Zapomniałam, że oprócz mnie jest na tym forum druga fanka Bromili ~M.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nie ma za co <3 wiesz może o czym mówili w zapowiedzi 65? chyba coś było o ich ćwiczeniu

ocenił(a) serial na 10
wesolutkabardzo

Tylko o ich grupie ;c

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Szkoda... Ale już niedługo. Teraz bardziej martwię się Marcescą, albo Naxi, z którą była tak naprawde ostatnio tylko 1 scena, a właściwie pół.

ocenił(a) serial na 10
wesolutkabardzo

Ale będzie Naxi. Jestem tego pewna, znów ich połączą w jakimś późnym odcinku typu 73. ~M

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Tak, bo oni lubią odbierać mi radochę. Hobby ich. ~S

KeThA

Naprawde nie wiem czemu im tak zależy, żebyśmy się nie mogli nacieszyć Naxi.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

No wiem właśnie ;/ No me gusta! I mogliby nam jakoś łądnie pokazać, że Maxi się znowu za Naty ogląda, a nie tylko ten niby taniec.
Wgl. ktoś tam chciał śpiewającego Germana - był śpiewający German, ktoś chciał śpiewającą Larę - byłą śpiewająca Lara.
Ja chcę Naxi: Czy to takie trudne?! :O

No i Femilę, ale sądzę, że oni dopiero na koniec będą...

KeThA

Tak ale z Femilą się chociaż cały zas coś tam dzieje, a Naxi? Tylko ten taniec i ile byli pokazani 30sekund? :c
To nawet ja chciałam śpiewającą Lare w serialu ;p
Maxi pomaga Marco odzyskać Fran (chociaz nie za dobrze skoro namówił go żeby Ana została!!), Naty pomogła poniekąd Diego w tym, że wyznał swoje uczucia, a sami się ogarnąć nie potrafią?
Nie mówie, że musi być cały odcinek o nich (chociaż nie mialabym jakoś nic przeciwko) ale niech cokolwiek się u nich dzieje i trwa wiecej niz pol minuty/

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Naty cały czas ogląda się za Maxim. ~J

MagdaJulka

Czy ja wiem czy tak caly czas? Fakt, że w ostatnich odcinkach się ogląda, chociaż tyle, Maxi się nawet na to nie wysila, no jedynie ta scena tanca i dalej nic między nimi.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Mi chodziło o to, żeby Maxi się oglądał. To facet - ma przejąć inicjatywę i TYLE. Ja nie proszę już, ja żądam! Chociaż wiem, ze z nimi to zacznie się gdzieś za dwa tygodnie akcja zapewne. Ej, ciekawa jestem końcowego odcinka :D

KeThA

Jestem ciekawa końcowenego odcinka juz od tygodnia ;D ;p
Tak, Maxi powinien ruszyć cztery litery! Ale możliwe że dopiero w ostatnim tygodniu sezonu się obudzi i coś zrobi. Ale mimo to wciąż mam tą naiwną nadzieje, że dziś będzie Naxi (to silniejsze ode mnie )

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Wiesz dobrze, że ja mam codziennie taką nadzieję :D Bo codziennie ci to piszę, kiedy zostajemy we dwie i gadamy o odcinku. Wczorajszy wieczór był wyjątkiem, bo poszłam spać. I żałowałam, bo mnie później żołądek napie przał i nic z mojego spania nie zostało ;/

KeThA

Biedna :* Ja nie mogłam zasnąć bo mnie tak Ana wkurzyła we wczorajszym odcinku ;p
Będziemy trwać w tej nadziei dopóki nie będzie Naxi :D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ona się ciągle na niego patrzy z takim wzrokiem dziwnym! Co 2-3 odcinki. ~J

MagdaJulka

Nie zauważyłam widocznie, ale ostatnio nawet ja widziałam, nie wiem czemu MAxi tego nie widzi, albo udaje, że nie widzi.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Bo on jest jak magnes. ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

na kobitki.

MagdaJulka

Że Maxi? No narazie to jest raczej tylko magnesem na Naty, a nawet tego nie potrafi wykorzystac ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Tak, ale się za takiego uważa. ~J

MagdaJulka

Hmm ja lubię Bromiłę :)

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Mnożymy się.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

A jak:)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja również ALE mnie B. wkurzał, jak sobie przypomniał o istnieniu Cami, kiedy Seba się pojawił

Crazy12

Wielbię! A jak śpiewają po 'koreańsku"! XD

ocenił(a) serial na 7
Crazy12

hahahhaha brzmią jak ja usiłuję coś gadać po hiszpańsku :D

ocenił(a) serial na 6
Crazy12

Nawet kiedy robią z siebie głupków, robią to wspaniale <3

ocenił(a) serial na 3
Crazy12

Widziałam i uwielbiam to! Mistrzowski cover!

ocenił(a) serial na 3
Crazy12

Zaszokuję: widziiiaaaałam, nawet wrzucałam linka na forum w różnych tematach z pięć razy