Widzieliście co Clara dostała we Włoszech?
http://iv.pl/images/61677182910748970630.jpg
Angie lalka! Też taką chcę. LOL. xd Jak uważacie - podobna?
Ta. :D Zwłaszcza słynna Kropka Tomasza. :D
Co ty chcesz, podobna jest: http://iv.pl/images/38931526932519576338.jpg xD
Dobra :D Ale na durnym facebooku nie chce się założyć nowe konto, bym mógł zrobić nowe postacie ;< Rozmawiałaś z tatą? :D
Ale zrobisz dla mnie, prawda? :D
Tak, w poniedziałek ma sprawdzić, kiedy i czy jedzie do Płocka, bo nie wie. Ech. :D
A w ogóle to kiedy chcesz jechać?
W tą sobotę co teraz będzie albo w niedzielę :D
Założyłabyś 2 konta na fb, potwierdziła e-maile <też możesz założyć nowe xd> i dała mi hasła&e-maile? To zrobię wtedy Germangie ;D
Jakie ja mam szczęście, że wychowawczyni coś tam się stało i nie będzie jej przez pół roku, co oznacza brak zebrań <3
Dopsz, to jeszcze zobaczymy. Jak mi pozwolą to w sumie możemy jechać. :P
Spoko, mogę. Mam pełno kont e-mail. ;p Wyślę Ci na priv pasy jakby coś.
Nr telefonu mi każą wprowadzić. LOL. Sam sobie musisz założyć. Ew. mogę Ci hasła na jakiś poczty mailowe dać. :P
SKAI! :D
Znalazłem moje stare konto na fb, więc niedługo będziesz miała Germana :D Może jeszcze jakieś znajdę, to zrobię i Angie ;3
Też mam jakieś stare. Takie staare fikcyjne moje. xd Akurat żeńskie. :P Zaraz Ci puszczę pasy na priv. :P
Hmm... Nic specjalnego. :D Zamierzam zaraz iść spać. Jutro nie zamierzam do 13 spać. :D
A u Ciebie? :D
Ten link do Germana. Jakże ja dziś nierozgarnięta. Prawdopodonie jeszcze przeżywam szok po obejrzeniu Krainy Lodu. :P
Właśnie! :D Moja mama stwierdziła, że bardzo podobna i sama by chciała taką. xD
Mojej mamie jeszcze nie pokazywałam xD Ale mama uwielbia szyć na maszynie i jak byłam mała to bardzo podobną mi zrobiła o.O Ostatnio zaczęła grac w "POU" i stwierdziła że jej się nudzi to uszyła POU-plecak o.O
Hahahah. :D Super. Pokaż jej, może Ci zrobi. Jakby coś to wyślij mi zdjęcie. :D
Hahahahah :D Powiedziała że jak jej się będzie nudziło to mi taką uszyje ! :D To od razu złożę 2 zamówienie dla Ciebie XD