PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6698
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Wiek postaci.

użytkownik usunięty

Z racji tego, że nie jest to do końca wyjaśniona kwestia, zakładam kolejny temat. Jeśli chodzi o wiek postaci, to już kilkukrotnie wspominaliście o tym w innych tematach. Pamiętam, że największe zainteresowanie dotyczyło wieku Angie. Jeżeli chodzi o wiek nastolatków (uczniów studia), to jak dla mnie w pierwszym sezonie wszyscy mają po 17/18 lat, a w drugim po 18/19. Wiem, że ostatnio był temat dotyczący właśnie ich wieku, ale ja myślę, że najlepiej to zostawić. W każdym razie, chodzi mi o wiek dorosłych. Z serialu wiadomo tylko, że Pablo i Gregorio są równolatkami, o wieku reszty postaci nigdy nie wspominano. Jak obstawiacie, po ile lat mają dorośli z tego serialu? Według mnie, wygląda to w ten sposób:

Luca - 24
Angie - 30
Jade - 32
Pablo, Gregorio - 34
Jackie - 36
Beto - 38
Esmeralda - 40
Matias - 42
German - 44
Olga - 46
Ramallo - 48
Antonio - 66

Kogoś pominąłem? Mam nadzieję, że nie. A jak, według was, wyglądałaby ta lista? :)

ocenił(a) serial na 10

Ja bym dała Germanowi z 39/40. xD Esmę i Matiego też można by nieco odmłodzić.

użytkownik usunięty
Skailes

Może, ja tam nie wiem. Wydaje mi się, że większość z nich (od Jade po Germana) jest w bardzo zbliżonym wieku, może to dlatego. :)

Matias to myślę że ma tak z 30 parę

użytkownik usunięty
zielona1218

Możliwe. ;)

ocenił(a) serial na 10

Luca - 24
Angie - 28
Jade - 30
Pablo, Gregorio - 36
Jackie - 38
Beto - 40
Esmeralda - 42
Matias - 36
German - 83
Olga - 52
Ramallo - 51
Antonio - 69 ;)

ocenił(a) serial na 10
Kingetta

Z Hermankiem zaszalałaś :D

ocenił(a) serial na 10
majka5454

A co? Stary dziad i tyle. Niby na siłownie chodzi... tsaaa.... Już widzę siłownie. Idzie szpiegować córkę. (zbyt głupią żeby zauważyć, że ma ojca przed nosem) ;))

ocenił(a) serial na 10
Kingetta

Ale on jest w przebraniu więc niby jak Violka mogłaby go rozpoznać? XD
Przyznaj się że sama na początku nie wiedziałaś że to Herman XD

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Wąsy i kapelusz i własnego ojca nie poznasz? Ja od pierwszej sekundy wiedziałam, że to German. :D

ocenił(a) serial na 10
Kingetta

Wiem, ale to była ironia ;)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Sorry. Świruje już po całym dniu w łóżku. :( Mam takie parszywe szczęście, że rozchorowałam się na weekend. I zapewne na poniedziałek będę zdrowa. ;/

użytkownik usunięty
Kingetta

Hahahahaha, German 83? XD

ocenił(a) serial na 6

Matias w jednym z odcinków w pierwszym sezonie obchodzi 27 urodziny