Witajcie moji mili. Chcę zrobić coś bardzo ważnego. *wyjmuje
pierścionek(http_//twojasuknia._pl/slubny-blog/wp-content/uploads/pierscionki-za reczynowe-
apart/Pier%C5%9Bcionki-zar%C4%99czynowe-Apart-39_jpg) i klęka przed Adą* Ado... Czy uczynisz
mnie najszczęśliwszym mężczyzną i wyjdziesz za mnie?(z serii tematy nie na temat)
Aha,czyli cały czas ma 3 lata? XD (z serii ja i moja "genialna" logika myślenia xd)
Ale ja nie chce być dobra :c Zawsze marzyłam zawsze o tym,żeby pić ludzką krew...
O.O
Trzeba było tego głośno nie mówić!
Teraz tylko zamieszanie jest, bo nikt nie wie czy to prawda...
Ty ją odnalazłeś... Byliście z Adą jej rodzicami przez lata, ale gdy trochę podrosła zbuntowała się i uciekła z Beto- wilkołakiem, gdyż wy nie pozwalaliście na rozwój tego związku... Mijały lata, Ada nie mogła sobie poradzić z poczuciem winy, więc wyjechała do Afryki, pomagać ofiarom wojny... W ten czas ty odnalazłeś córkę dzięki swym hiper mocom, a Ada poczuła,że musi wrócić..
Ta damm!
Ada zniknęła. Popadłem w rozpacz. Sara sprawiła, że adoptowałem Karolinę. Koniec.
A jak było w zmierzchu? Przecież Bella nie była wampajrem,a Edzik tak i jak Bella zaszła w ciąże z Edziem to się nim nagle stała i ich dziecko też. :D