Witajcie moji mili. Chcę zrobić coś bardzo ważnego. *wyjmuje
pierścionek(http_//twojasuknia._pl/slubny-blog/wp-content/uploads/pierscionki-za reczynowe-
apart/Pier%C5%9Bcionki-zar%C4%99czynowe-Apart-39_jpg) i klęka przed Adą* Ado... Czy uczynisz
mnie najszczęśliwszym mężczyzną i wyjdziesz za mnie?(z serii tematy nie na temat)
Jeśli Ada powie, że jest jej biologiczną matką, a kuba jest biologicznym ojcem to tak..
Ewentualnie możemy zrobić testy DNA
No to będę tym pół wampirem. Albo jak w tym Moja niania jest wampirem,będę pisklęciem XD
Łoboziu, my to mamy rodzinę. Moim ojcem jest kobieta, mam dwóch mężów, jedna z moich córek ma czterech mężów, moim zięciem jest m.in. jedna dziewczyna (Justynka), Tom Felton i Chuck Bass, moim szwagrem jest Edłard Cullen vel Kubuś, a moja siostrzenica jest prawdopodobnie pół-vampem.
Spoko.
Dzień jak co dzień XD
Z tym, że Moda na Sukces, nie oszukujmy się, zbyt porywająca nie jest XD
A nasza rodzinka jest ciekawa!
Racja.. Trzebaby napisać książkę o naszej rodzinie, a potem pierdyknąć film/serial na podstawie w reżyserii Sarry...
Ej, czy my jesteśmy rodem królewskim?
Ja tam nie wiem nie oglądam zmierzchu XD No to mój tata też ugryzł moją mamę o.
Muszę Ci coś wyznać... Tylko się nie popłacz... Jesteś adoptowana. Nie jesteś pół-vampem przykro mi :(
Dobra, ustalmy coś, bo się pogubiłam.
Ty, mój drogi przyszły niedoszły szwagrze, jesteś vampem ,ale moja siostrzenica już nie, tak?
Twoi rodzice się poznali, potem się zakochali... No i wiesz... Po kilku miesiącach od pewnego dnia przyleciał bocian i przyniósł im ciebie( wersja dla starszych: Byli w sobie szaleńczo zakochani, ale Kuba coś ukrywał i pewnego dnia ykhym ykhym... Ada jeszcze nie wiedziala, że kochała się z istotą paranormalną... Ich miłość przetrwała niezgodności biologiczne przez te kilka miesięcy.. Gdy Ada rodziła była bliska śmierci, więc Kuba wziął ją gryznął, gdyż nie znał innego ratunku dla niej, a nie potrafil bez niej żyć)... Tak właśnie dwójka niczego nieświadomych ludzi dała egzystencję rzadkiemu gatunkowi- pół-człowiekowi, pół- vampirowi i nadali mu urocze imię- Karolina. Karolina bardzo szybko rosła, a rodzice bali się, że ich oczko w głowie może rychło umrzeć... Jednak zaczerpnęli wiedzy z książki vampiroznawcy, Stephenie Meyer i dowiedzieli się, iż ich najsłodsza istotka będzie żyć wiecznie, tak jak oni. Byli super hiper szyper hepi, więc postanowili zapisać ją do Studia On Beat, jako, że Ada była uzdolnioną śpiewaczką... Świetni nauczyciele sprawili, że w kilka dni stworzyli dziewczynkę o niesamowitym talencie. Rodzice byli bardzo dumni. W szkole Karolina poznała ciapowatego Beto. Sprawiał on, że jej martwe serce biło szybciej... Początkowo ukrywali uczucie w tajemnicy, by Beto nie został uznany za pedofila. Gdy dziewczyna ukończyła szkołę dowiedziała się, że mroczny przystojniak jest wilkołakiem. Była roztarta, gdyż ukrywał przed nią prawdę, ale bardzo mocno go kochała i chciała mu wybaczyć. Gdy się pogodzili postanowili powiedzieć o ich uczuciu rodzicom Karoliny. Ledwo Beto przekroczył mury chatki, superwęch rodziców uzmysłowił im z kim mają do czynienia- z wilkołakiem, odwiecznym wrogiem Vampirów. Gdy córka wyznała im prawdę, byli rozdarci- czuli że jest szczęśliwa z Robertem, ale nie chcieli, by brudny wilkołak spoufalał się z zacnymi vampirami. Tego samego wieczoru Karolina uciekła z domu wraz z ukochanym. Rodzice wpadli w depresję. Ada nie mogła sobie z tym poradzić, więc chciała pomagać, by zagłuszać poczucie winy. Wyjechała, za zgodą ukochanego, do Afryki w sam środek wojny. W ten czas Jakub znalazł córeczkę dzięki swoim super szyper hiper mocom. Ada czuła, że musi powrócić i powróciła. Rodzice pogodzili się z córką i postanowili sformalizować związek...
Hahaha XDD Ale się uśmiałam XD Jesteś genialna no XD
Jedyne co mi nie pasuje to to,że nazwałaś mojego Robka "brudnym wilkołakiem",a tak to
wszystko ok XD
Edit: Teraz jeszcze zauważyłam,że nazwałaś go "ciapowatym" jak mogłaś? :( XD