PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Cześć, postanowiłam wraz z Lady.Cuks zrobić wielką ankietę, konkurs - jak zwał, tak zwał - gdzie będziemy mogli wybrać najlepszych z najlepszych w 21 kategoriach, zgodnie z nazwą Studio21. Raz na zawsze, w wyniku dwutygodniowego głosowania zdecydujemy jednym głosem, kto zasługuje na miano najlepszego głosu, najlepszej pary czy jaka scena była najlepsza. Nominacje nie muszą każdemu odpowiadać, ale ciężko było (zważywszy na późną porę) wybrać obiektywnie nadający się występ czy scenę.

Zapraszam.
Oto link, usuńcie spacje.

VIOLETTAPL. BLOGSPOT. COM / 2013/06/PLEBISCYT .html

Ewentualne komentarze, pytania możecie zadać tutaj. Tam komentarze niezwiązane z plebiscytem będą kasowane dla zachowania porządku. Zaznaczam, że plebiscyt odbywa się dla odcinków 1-40 czyli tych wyemitowanych.

Pozdrawiam,
Wiolczur

Ps co jakiś czas mogę zrobić bump tego tematu, ale nie miejcie mi tego za złe, chodzi o to, aby jak najwięcej osób oddało głos. Wtedy głosowanie będzie wiarygodne.

ocenił(a) serial na 10
Wiolczur

Ooo... Tylko odcinki 1-40 ;c
Nie mogę oddać głosu na Franarco

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Pod koniec pierwszego będzie calosciowka a potem 2 xd

ocenił(a) serial na 10
Wiolczur

No to długo jeszcze poczekam xd

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

No, długooooo :)

ocenił(a) serial na 10
Wiolczur

Obstawiając w Polsce drugi sezon będzie w lutym dopiero ;)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Zdołowałaś mnie. Miałam nadzieję że może na jesieni.

ocenił(a) serial na 10
Wiolczur

Ja tak obstawiam, bo jak co 20 odcinków będą powtarzać to się skończy pewnie gdzieś w październiku, a później pewnie postanowią powtórzyć cały sezon i będzie się zgadzać, jak wypadnie w lutym, ponieważ w Argentynie też mieli prawie po roku :)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

skonczy sie w wakacje xd zacznie na zime jakos

ocenił(a) serial na 10
Wiolczur

Wątpie w Disneya

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

ja również! :)

TYDZIEŃ DO KOŃCA GŁOSOWANIA!

ocenił(a) serial na 10
Wiolczur

Już zagłosowałam ;)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Wieeem, informuję tych, którzy tu wchodzą, a nie widzieli tematu. Muszę bumpować go do góry jak zniknie z głównej.

ocenił(a) serial na 10
Wiolczur

Nie no, ja zapomniałam się podpisać, jak było coś nick/nazwa, ale to raczej nie dyskwalfikuje mojego głosu?

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Nieee :) Spokojnie ;D

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja oglądam po Hiszpańsku i dzięki temu się w końcu się języka nauczę, bo już zaczynam pojedyncze słowa rozumieć :D Trastator + po nauczeniu się, jak się czyta litery i da się żyć :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja hiszpański ogarnełam z piosenek ;) Od wrześnie idę do szkoły językowej na hiszpański 2 razy w tygodniu, co zabawne - to co znam z piosenek zakwalfikowało mnie na wyższy poziom, ale dokładnie to we wrześniu będę znów robić test, skoro tak szybko się uczę to przez wakacje też mogę coś ogarnąć

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Super, też chciałam się zapisać, ale wybrałam zajęcia z tańca :) Za mało czasu, za dużo hobby :( Może jak będę się wyrabiać to mama mi pozwoli. Zobaczy się. Ja na razie jeszcze z czatu ogarniam podstawowe pytania typu "Skąd jesteś" "Jak masz na imię" "Ile masz lat" "Co tam?" W takim tempie za rok będę gadać po hiszpańsku ;D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja mam jeszcze wykupione lekcje w internecie, więc jak chce mogę się tam trochę uczyć i nie mam jakiś ustalonych godzin jak na zajęciach normalnych.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

W ogóle tak skojarzyłam - moja koleżanka też miałam do wyboru hiszpański lub taniec, ale nie wiem co wybrałam. Zapytam się jej jutro, bo jesteśmy razem w pokoju na trzydniowej ;)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

I co, może pomoże mi zdecydować :) Sorry, że tak późno, ale wcześniej mnie nie było na filmwebie :D Muszę rozstzygnąć mój problem. A przy okazji post znów pojawi się na początku to może ktoś jeszcze zagłosuje :)

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Znaczy tam powinno być: I co? Może pomoże mi zdecydować :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Hiszpański, idziemy obie

ocenił(a) serial na 6
Wiolczur

viola to twój blog? w piosenkach brakuje wykonów destinady brillar ;) jednego dile que si (nie wiem którego bo coś mam z flash playerem ale były dwa, Leona dla Andresa i na próbie przed przedstawieniem. Que te fazer feliz i entre dos mundos i jeszcze czegoś ;p

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Dodam jak znajdę na to czas :D

ocenił(a) serial na 6
Wiolczur

na pewno sprawdzę :D:D

ocenił(a) serial na 10
Wiolczur

Korzystając z okazji, zapraszam na podsumowanie akcji.