Ku mojemu pozytywnemu zaskoczeniu, ktoś uzupełnił informacje o niektórych bohaterach na
Wikipedii. Na przykład dotąd opis Leona wyglądał tak:
" León jest atrakcyjny, arogancki, zarozumiały i zadufany w sobie, ale ma też dobre serce. W
towarzystwie Ludmiły może sprawiać wrażenie złośliwego. W przeciwieństwie do Tomása
pochodzi z bogatej rodziny i nigdy nie musiał zajmować się pracą. León jest uczniem Studio 21
i posiada wielki artystyczny potencjał. Początkowo zamierzał zdobyć serce Violetty, by odegrać
się na Tomásie, który podoba się jego dziewczynie, Ludmile, ale potem się w niej zakochał. Z
reguły trzyma się w szkole z resztą „paczki” i ale jest naprawdę porządnym facetem."
Teraz dodali jeszcze to:
"Po jakimś czasie znajduje wspólny język z Violettą. Jest dla niej czuły, wyrozumiały i troskliwy.
Dziewczyna zawsze znajduje w nim wsparcie. Po różnych zdarzeniach Violetta zrozumiała, że
jest w nim zakochana."
Nie powiem, że nie jestem zadowolona :)
wiem widziałam, płakać mi się chciało jak wspaniale opisują Leosia ;c Nie no, z DC nie wygramy, bo przecież Tomas jest "zjawiskowy" i jak wikipedia twierdzi "pewny siebie". hahahahahahahaha, pies mojej kuzynka się z nami śmiał jak to czytałyśmy
Haha dobre xD
Tomas nie jest pewny siebie nigdy taki nie będzie, DC sobie faworyta znalazło.
Ubierz Tomasa w skórzaną kurtkę, okulary przeciwsłoneczne i ekstra jeansy- i tak będzie wyglądał jak dziecko xD
To sobie zobacz:
http ://idolospop . com/wp-content/uploads/2012/10/pablo-espinosa-640x428.jpg
A mnie ciekawi to, dlaczego tam pisze, że Leon ma na nazwisko Verdas... czy jego nazwisko zostało wypowiedziane ogólnie w serialu? :o
W serialu chyba nie, ale nawet na różnych stronkach hiszpańskich o Violettcie jest, że ma na nazwisko Verdas. Jak dla mnie to bardzo fajne i pasuje do niego.
nie pamiętam, wiem na pewno, że na tych blogach z Argentyny czy Hiszpani autorki je podawały, więc musi mieć tak
Nie wiem, nie będę się spierać, nie wchodzę tam codziennie, więc być może ;) Ja to zobaczyłam dopiero niedawno.
Ja uważam ,że Leoś <3 jest słodki i uroczy i troskliwy o Viole,ale oczywiście jest to tylko serial i aktor który go gra może być jego przeciwieństwem.Uważam ,że Thomas to idiota bo chodzi z Ludmiłą i jest wredny {był} dla violi tylko dlatego żę świnia xD {Ludmi}
okłamała go.Nie ma dowodów i już ocenia violette.I on mówi ,że ją kocha? CHYBA WRĘCZ PRZECIWNIE.nienawidzi.Viola zasługuję na kogoś takiego jak Leon ,a nie takiego idiotę jak Thomas.I nie piszcie komentarzy typu ''nie obrażaj Thomasa bo niewież jaki jest naprawdę,bo on gra takiego w serialu'' Ja nie obrażam aktora który go gra tylko wyrażam swoję zdanie o postaci którą gra.
Pozdrówka:P