Przeglądam wasze dyskusje już od kilku miesięcy ale nie miałem konta na Filmwebie. Chcę
się po prostu przywitać. Żadnych informacji szczegółowych nie podaje. To tyle. Krótko i na
temat. Wszyscy się witają to ja też :-)
Takich rzeczy nie zapisuję xD Tylko imiona miałam, ale już nie chce mi się wszystkich notować :P
Niby są tematy : pangie, czy Germangie lub ulubiona postać, ale przecież nie będziemy przekopywać calego forum, żeby wiedzieć , czy lubi Lu, Angie, czy moze Cami.
Alex zdradził wygląd, opisał się w temacie "Poznajmy się". Jeśli dobrze pamiętam, metr siedemdziesiąt pięć/sześć wzrostu, brązowe włosy i takież oczy. Chyba, nie chce mi się sprawdzać :D
rzeczywiście było coś takiego... Bo coś gadaliśmy, że dobrze, bo będzie wyższy od dziewczyn xD
Imienia raczej nie poznanie ale możecie po prostu Dropek :-) jak wam zaufam to zdradze resztę.
Aaa, czaje. Jeśli posądzisz, ze umiesz nam zaufać, to dopiero zdradzisz nam swe zacne imie. Teraz nas nie znasz, nie ufasz nam, Dropku.
Ach nie lubię takich pytań. Nie to że jestem jakimś kolesiem z podstawówki i wogóle. Ale pewnie tak to brzmi.
Miło mi cię poznać. Nie wiem, czy wiesz ale ja Monika jestem, możesz sie do mnie zwracać po imieniu, per Czarna Pani, albo po prostu na ty.
Jest jeszcze tytan5017- Damian
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Wszystko+o+2+sezoni e,2321087
Ach, to ten do którego zaczelam pisać po imieniu, bo luknęlam na jego profil. Plakal na Wop? Ma trochę podobny gust do mnie.
Cześć! Nazywam się Julia i mam do siebie kilka pytań:
1. Naxi, czy Caxi?
2. Ulubiony parring?
3. Lubisz główną bohaterkę?
To chyba tyle. :D