Przeglądam wasze dyskusje już od kilku miesięcy ale nie miałem konta na Filmwebie. Chcę
się po prostu przywitać. Żadnych informacji szczegółowych nie podaje. To tyle. Krótko i na
temat. Wszyscy się witają to ja też :-)
1.Co sądzisz o Angie?
2.Germangie czy Pablangie?
3.Ulubiona postać z serialu?
4.Ulubiona piosenka z serialu?
5.Kiedy się urodziłaś/eś?
6.Masło czy margaryna?
Pytania które po części nas interesują :D Pozdrawiam ! :* I witam ^^
1.Świetna postać i tyle
2.Pablangie
3.Maxi albo Franchesca(nie pamiętam jak napisać jej imię)
4.Yo soy asi
5.sorry nie podam(nie nie jestem dzieckiem nie lubie takich pytań)
6.Masło
w 5 nie chodziło o rok tylko dzień i miesiąc, to dla mnie, bo pytam o to każdego, gdyż robię kalendarz urodzin z fw xD
skąd to wiesz?! ;>
I czemu mówisz na niego Mikuś? oni nie mają 100 lat chyba tylko co innego śpiewają...
Prowadze notatki uzupelniajace twoje notatki < buahaha>
A tak serio pisal kiedyś.
Mikuś - mój kolega w klasie to mikolaj i mowimy na niego mikus lub mikolaj. Takie przyzwyczajenie to rak jak do ciebie juz przylgnęło Sarra i jak poznam inna Sare, to bdzie dla mnie sarrra
Nie wiem, ja sie ruska nie ucze ...
Ja też nie, co ty... Ja muszę się uczyć niemieckiego.
Chociaż zacny pan Cejrowski twierdzi, że rosyjskiego się uczyć nie powinniśmy ( a na pewno nie literatury rosyjskiej) ponieważ język WROGA trzeba znać tylko jako tako, ale jego kultury już nie. Język po to, żeby podsłuchiwać WROGÓW (ostatnie zdanie to moja konkluzja) xD
Ja uczę się rosyjskiego 4 lata i powiem wam szczerze,że nie mam pojęcia co się śpiewa w dniu urodzin.. ;D
Ja powiem jak po niemiecku
Zum Geburtstag viel Gluck,
Zum Geburtstag viel Gluck,
Viel Gluck zum Geburtstag,
Zum Geburtstag viel Gluck.
~M.
wiem, co czujesz... Znaczy nie wiem, bo ja zaczęłam się udzielać na forum po 3 latach od założenia konta, ale wiem o co chodzi xD
Dziękuję bardzo
Dobra: po pierwsze, którzy to:
Sebek
Mikołaj
Marek
Kamil
Patryk
I Ten Który nie zdradzil nam swojego imienia
Ktoś jeszcze?
Sebek- wyglad
Mikołaj - wiek
Marek- wygląd
Kamil-? Nie znam go, nie wiem
Patryk-?
Ten....- wszystko oprócz płci, choć kto tam wie
Alex- wygląd
Mam drugiego męża, to juz wiesz.
Szukam kogoś na bloga, bo mi sie pokitrane pomyslu kończą i potrzebuję jakiegoś kreatywnego łebka.
A nie Ludmiłę? Ludmiłę... I nie lubił Cami, bo gadałam z nim, że zrobię sobie popcorn jak Alex z Sebkiem przyjdą. Bo jeden nie znosi Lu a drugi uwielbia CamixD