Już wróciłam ze spaceru z psem,o którym zaraz tu napiszę
Imię: Daisy (Stokrotka)
Nazwisko: ?
Znaki szczególne: Ostatnio jej sierść zrobiła się ruda,a powinna siwieć XD
Cechy charakteru: Przyjazna,cierpliwa,ciekawa świata,żywa,silna,zabawowa (:P),pieszczocha
Jak ją poznać: Luknijcie na mój avek :D nie zwracać uwagi na datę!Zdjęcie pochodzi z maja tego roku!
Lubię tworzyć bezsensy
Tak,to też jej znak szczególny.I to,że prawdopodobnie po wakacyjnych romansach (taki jeden kundelek przychodził do nas codziennie i ją,że tak powiem,zapłodniał :D)
Tyle,że my na wakacjach byliśmy równy miesiąc temu,a ciąża u psa trwa 2.Pies wprawdzie nie został zbadany,ale mama była poradzić się znajomemu weterynarzowi i wszystko wskazuje na młode
Tak w ogóle,to co znaczy,że się "zabawiał"? Przecież tak czy siak ją zapłodniał,psy nie stosują antykoncepji !
Kochanie - z zapładniania wychodzą dzieci, a zabawia się z zabezpieczeniami, by było bezpieczniej i stara się unikać wpadki przy strzelaniu ;)
Przecież a to wiem,12-latki są już w temacie!
Ale psy się nie zabezpieczają,a na dodatek oni się "spotykali" codziennie przez 8 dni!
Też mam psa. :D
Imię: Nuka (Nusia) Austin Angie Miś
Rasa: Husky ♥
Znaki szczególne: Niebieska plamka na brązowym oczku ♥
Cechy: Milusia :D
I fotka:
img197. imageshack. us/img197/5389/mo6c. png
Rzeczywiście, trochę ma. Tyle, co Dumbledore. :D W sumie Nusia już mało kto na nią mówi, ale to takie oficjalne imię. :P Jakieś pół roku temu zaczęłam na nią wołać Austin i tak zostało, teraz to jest nasz mały Austinek. :D A któregoś dnia coś mnie dopadło i krzyknęłam do niej Endżi :D (nie mylić z Anszi), a teraz mnie to przeraża - ona na to reaguje.
Może spróbuję tak z własnym psem! *krzyczy "Angie",pies nie przychodzi*
O cholera!Ona jest chyba chora,nie reaguje na nic!Powinnam się martwić? Tak ma już odkąd wróciliśmy z wakacji...