Cieszcie się, dodam za chwilę kilka słówek dla Majki i paru innych ślicznotek, o których
zapomniałem wspomnieć. Pamiętajcie, Maruś Was kocha i mój avatar jest dla Was.
Kochanie, ja nie jestem księciem z bajki (To bajka jest księciem ze mnie), ale za to to Ty jesteś moją bajką, dziś mi się śniłaś.
No patrzcie, drugi Chuck Norris ;) Romantyk, do tego bardzo skromny. No, no... ;D
No bo to jest tak: Tomas jest moim mężem. Jorge chłopakiem, a zarazem jedyną prawdziwą miłością. Braco kochankiem. A Maruś to taki przelotny flirt xD
Ona nie zdradza Jorge, ona po prostu jest kobietą, co równa się z kochaniem mnie (mężczyznom nie zabraniam). Dziś śniłem o Tobie.
Ja o tobie też, chociaż nie zapomniałam, że pominąłeś mnie w swojej liście '"zaliczonych" jak ją ktoś nazwał (bez podtekstów) xd
uuu dużo by opowiadać :D właśnie Enterraz jestem strasznie ciekawa kiedy mogłabyś dodać następny rozdział bo już się nie mogę doczekać :)
Przybył Marek XD Czytaj uważnie :3 http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Jestem+tu+nowy%2C+p rzygarnij+mnie,2277100
Tak beze mnie? Jak mogłeś? I nie czaruj mi tu, że o mnie śniłeś, bo ja znam twoje niecne zamiary.