PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jak Wam się spodobał nowy odcinek? Mi bardzo. Była pokazana próba grupy Cami, Naty i Ludmi. :) hahaha. i jeszcze
NAXI chyba niedługo się zejdzie. Ale jak Fran śpiewała Hoy Somos mas to jak na nuą patrzyłam myślałam, że zaraz się
popłacze (podobnie było jak Vilu dowiedziała się, ze Fran wyjedzie). Mi podobało się też Algo suena mi w wykonaniu
Cami

ocenił(a) serial na 10
wesolutkabardzo

Ja płakałam wraz z Francescą, bo w końcu dostała piosenkę, że tutaj wszystko miało sens i że tutaj było lepiej, bo są razem. W ogóle o dzisiaj na Andresa mówię cham. A Marco musiał im powiedzieć, że wraca do Włoch, bo chłopaki nie chcieli dać mu biec za Fran. W ogóle podobało mi się jak Fran powiedziała do Marco "Nuestro amor es unico", czyli "Nasza miłość jest wyjątkowa". Unico można tłumaczyć też na jedyna, ale chyba lepiej brzmi wyjątkowa czy unikalana ;)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Zapomniałam napisać o Naxi. To było zabawne, że jak ona się odwraca to on się chowa. Później zaczynają rozmawiać, ale Ludmila im przerywa. Drugi raz też był dobry jak on do niej podbiegł i gadał coś o Ludmi, że nie jest zbyt inteligentna, utalentowana, a oba za nim stoi.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

No to było super. Ale nie mogłam też z wejścia Ludmi na próbę. A Nata była troche "rozchwytywana" przez Cam i Ludmi. 2mocne charaktery. Nie mogę się doczekać ich Ven y canta ( mam nadzieje że pokażą)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

A napiszesz streszczenie ?

ocenił(a) serial na 10
niewidzialna_3

Tak, tak, ale później, bo jak oglądałam zapomniałam wszystkiego notować, więc muszę drugi raz obejrzeć ;)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Aha ok ; )

wesolutkabardzo

serce mi sie kraja jak widze jak Fran płacze a Marco za nią wybiega :< <3
ale za to nie mogłam sie nie smiac jak MAxi gadał o Ludmi z Naty a Ludmi za nimi xD
i wgl po scenie randki Diego z Viola w kawiarni stwierdzam ze on jest całkiem uroczy :D ;p

karolina199

No ja też o wiele bardziej wolę Leona i wgl ale jak była ta scena jak Violka nie umiała jeść pałeczkami i on się tak zaczął fajnie śmiać to pomyślałam sobie że nie jest wcale taki zły :)

zielona1218

no zyskuje chlopak w moich oczach powoli ;p wgl juz jak szli przytuleni t tez całkiem uroczo wyglądali :D

karolina199

No właśnie też aż cofnęłam sobie ten moment bo fajnie to wyglądało :D

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Mogę prosić o link? Chętnie to zobaczę :D

ocenił(a) serial na 10
Bangie

tu masz xD
ht t p: // vi ole tt a2p ol sk a. bl og sp ot .c o m/ 2013/0 8/43-odcin ek-2-se zonu-xd. h tml

Bangie

To jest w 43 odcinku tylko nie pamiętam dokładnie w której minucie to jest. To jest wtedy jak oni po szkole idą do tej restauracji w dwójkę i śledzi ich przebrany German :)

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Dziękuję bardzo :-)

ocenił(a) serial na 10
wesolutkabardzo

Ej to Leon w końcu nie odszedł ze studia xD. bo juz nie ogarniam ich wszystkich ^^

wesolutkabardzo

Tak wgl to Violka nawet ładnie wydląda w spodniach, mogłaby je częściej nosić :)

ocenił(a) serial na 10
wesolutkabardzo

* Angie znów śpiewała swoją piosenkę ♥
* Germangie poszło do jakiejś restauracji (chyba chińskiej, bo taki gościu tam Chinolek był :P no i Diego i Viola jedli pałeczkami) i zamówili 2 wody. Zawsze spoko. Ale ważne, że byli tam RAZEM. A że German jako Jeremias to swoją drogą. :D
* Pablo i Jackie się pocałowali o.O :P

Czyli podsumowując - odcinek fajny. ;D
Jak mówiłam, ja oglądam dla starszego pokolenia. :D

Nogi Vilu w spodniach wyglądają NORMALNIE, bo w sukienkach to taka chudzizna. :P