PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6712
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Wypadek Leona.

ocenił(a) serial na 10

Doszły mnie słuchy, że Leon w 2 sezonie bd miał wypadek na motocrosie (sorki za błędy).
Wie ktoś może coś na ten temat.?

ocenił(a) serial na 6
Leonettaa

zapewne usłyszałaś to od tych ekspertów, którzy mimo że nie było nawet pierwszego odcinka wiedzą że w 80 bd z Leonem. Może bd mial tam jakiś wypadek, to prawdopodobne, ale nic o tym nie wiadomo. Ja nic o tym nie słyszalam, a co jakiś czas robię dokładny, sumienny research w necie.

Leonettaa

będzie miał, to jest potwierdzone info, jednak żadnej poważnej kontuzji nie dozna. :>
dzięki temu Vilu ma podobnież okazać mu troskę. ;d
a do wypadku ma dojść, ponieważ Leon się zdenerwuje na Vilu, bo ona bd z Diegiem, i przez ten wypadek mają się znów zbliżyć do siebie. ;dd
ale nie jestem tego pewna, po prostu doszłam do takiego wniosku z różnych źródeł, filmików, zdjęć, gifów, blogów. ;3

ocenił(a) serial na 10
pieczonykurczak

dzieki. to dla mnie wazne bo jak sie o tym dowiedziałam bo pierwsze co powiedziałam to WTF.? ale w sumie wyjdzie to na dobre w stosunku do Vilu. :)

Leonettaa

no spoko. ;p

ocenił(a) serial na 6
pieczonykurczak

wyjdzie na dobre, ale ja się pytam DAFAQ SKĄD TY TO WIESZ??? tzn biorąc pod uwagę słow FILMIKI. podaaaaj linki. Widziałam już chyba wszystkie trailery i te wystepy z karaoke, i ser mejor w klasie i na imprezie a'la lata 80'te, i tienes todo angie. A nic o wypadku :c

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

ja gdzieś tutaj to przeczytałam... nagłówek brzmiał jakoś tak "cos tam które napewno bedą w 2 sezonie" czy jakoś tak..

ocenił(a) serial na 6
Leonettaa

tak, widziałam tamten temat, ale nie tłumaczy to skąd się wzięła poprzednio informacja, no i w temacie były błedne informacje też.

ocenił(a) serial na 10
Leonettaa

" Jacie , wiem co będzie w 2 sezonie!Na 100% prawdziwe! " w tym. xd

Leonettaa

Paatrz *-* http : / /www . dailymotion . com/video/xz815h_violetta-2-tutto-ricomincia-episodio-0-arg_shortfilms# . UXWAR8p5GeZ

Leonettaa

Bez tych spacij oczywiscie ;d

Enterraz

na jakiś hiszpańskim blogu, były zdjęcia i wywiady, i tam były scenki, jak np Leon zaliczył glebe na skuterze, rozmawiał z Violettą "I get you finally" itd..; d poza tym opisy, gify :)

ocenił(a) serial na 10
pieczonykurczak

ejjj pamiętasz może gdzie to było.????

Leonettaa

jeden z setek hiszpańskich blogów, jakie przeglądam xd

Leonettaa

Według mnie powinno być tak:Leon zobaczyłby jak Violetta całuje sie z innym, byłby wkużony oraz zly i poszedłby się ścigać na motorach i w tedy miałby ten wypadek, nie byłby w bardzo ciężkim stanie (tak z10 odcikow bylby w szpitalu), a Violetta obwiniałaby się, że to przeznią, ale puźniej pogodzili by sie i happy end:)

Madzik0_0

mi to pasuje. ;d

ocenił(a) serial na 10
pieczonykurczak

mi też

ocenił(a) serial na 10
leonivillu

też tak na początku myslałam. GOOD IDEA.! ;)