Doszły mnie słuchy, że Leon w 2 sezonie bd miał wypadek na motocrosie (sorki za błędy).
Wie ktoś może coś na ten temat.?
zapewne usłyszałaś to od tych ekspertów, którzy mimo że nie było nawet pierwszego odcinka wiedzą że w 80 bd z Leonem. Może bd mial tam jakiś wypadek, to prawdopodobne, ale nic o tym nie wiadomo. Ja nic o tym nie słyszalam, a co jakiś czas robię dokładny, sumienny research w necie.
będzie miał, to jest potwierdzone info, jednak żadnej poważnej kontuzji nie dozna. :>
dzięki temu Vilu ma podobnież okazać mu troskę. ;d
a do wypadku ma dojść, ponieważ Leon się zdenerwuje na Vilu, bo ona bd z Diegiem, i przez ten wypadek mają się znów zbliżyć do siebie. ;dd
ale nie jestem tego pewna, po prostu doszłam do takiego wniosku z różnych źródeł, filmików, zdjęć, gifów, blogów. ;3
dzieki. to dla mnie wazne bo jak sie o tym dowiedziałam bo pierwsze co powiedziałam to WTF.? ale w sumie wyjdzie to na dobre w stosunku do Vilu. :)
wyjdzie na dobre, ale ja się pytam DAFAQ SKĄD TY TO WIESZ??? tzn biorąc pod uwagę słow FILMIKI. podaaaaj linki. Widziałam już chyba wszystkie trailery i te wystepy z karaoke, i ser mejor w klasie i na imprezie a'la lata 80'te, i tienes todo angie. A nic o wypadku :c
ja gdzieś tutaj to przeczytałam... nagłówek brzmiał jakoś tak "cos tam które napewno bedą w 2 sezonie" czy jakoś tak..
tak, widziałam tamten temat, ale nie tłumaczy to skąd się wzięła poprzednio informacja, no i w temacie były błedne informacje też.
Paatrz *-* http : / /www . dailymotion . com/video/xz815h_violetta-2-tutto-ricomincia-episodio-0-arg_shortfilms# . UXWAR8p5GeZ
na jakiś hiszpańskim blogu, były zdjęcia i wywiady, i tam były scenki, jak np Leon zaliczył glebe na skuterze, rozmawiał z Violettą "I get you finally" itd..; d poza tym opisy, gify :)
Według mnie powinno być tak:Leon zobaczyłby jak Violetta całuje sie z innym, byłby wkużony oraz zly i poszedłby się ścigać na motorach i w tedy miałby ten wypadek, nie byłby w bardzo ciężkim stanie (tak z10 odcikow bylby w szpitalu), a Violetta obwiniałaby się, że to przeznią, ale puźniej pogodzili by sie i happy end:)