Co w tym widzicie, bo ja nic. Kolejny serialik nudny jak flaki z olejem a 10-latki skaczą gdy widzą
piórnik z tą Wioletką.
Nie masz żadnej wiedzy o mnie, więc do tych spraw się nie mieszaj. xD
Aż trudno uwierzyć, że kiedyś, bodajże w 6 klasie, moje wypowiedzi były niemal na poziomie twoich. Cóż, najpierw ty musisz dorosnąć, wtedy pogadamy. :PPP
Obecnie nie mam zamiaru marnować na Ciebie czasu, albowiem nawet ściana więcej zrozumie. I nawet nie będzie histeryzować! :3
Proszę Cię... hahaha. Jaka histeria, co ty pieprzyć. Jesteś zwykłym i głupim dzieciakiem, który ogląda denny serial o niedorozwiniętej dziewczynie..halo! Twoje wypowiedzi nie dorastają moim do pięt. Kiedy kończą Ci się argumenty wylatujesz z tekstem ''Nie chcę marnować na Ciebie czasu'' xD. I co ja mam zrozumieć, pogódź się z tym, że ten serial jest tak beznadziejny, jak Twoja osobowość i głupi, jak Ty sam.
PS: Jeśli, ktokolwiek to czyta musi mieć niezłą bekę xD Pozdrawiam wszystkich, którzy sądzą, że ten serial jest idiotyczny ;).
Nie rozumiem co sie tak czepiasz wieku. Kazdy dojrzewa w swoim wieku i fakt,ze Sebek lubi ten serial nie oznacza,ze jest niedojrzaly w innych sprawach. Nie mowie,ze tak napisales,ale caly czas podkreslasz,ze skoro chlopak ma 15 lat i pisze to co pisze to 'robi sobie wioche'. Dlaczego mialby ukrywac to co lubi?
Ja w sumie tez jestem bardzo dziecinna,ale nie trzeba mnie z gory traktowac jak zwykla gimbaze i ignorowac wszystkie argumenty,ktore przykladowo podaje. Tu na forum,jesli nie znasz Sebka osobiscie traktuj go rowno. O tak- rzeczywiscie jego wypowiedzi nie sa tak dojrzale i swietne jak twoje. Zwlaszcza nic nie dorowna 'jestes zwyklym i glupim dzieciakiem...,'
Racja miało być: Jesteś zwykłym głupim dzieciakiem (bez i). Od razu lepiej co nie xD. Nie znam go osobiście to fakt, ja po prostu stwierdziłem, że piszę takie bzdury jakby miał co najwyżej 10 lat. W ogóle, po co się za niego wypowiadasz. On i ja skończyliśmy dyskusję i koniec. Sądzę, że on umie się sam wypowiedzieć, może mu to nie wychodzi, ale umie ;).
Ta, koniec wypowiedzi na tym serialu, bo mierzi mnie Wasza głupota i te niby dorosłe wypowiedzi...
Ja także.Zabrali Nam Czy boisz się ciemności,Dragon Balla i inne kultowe anime żeby zapchać kanał tym hiszpańskim gównem dla ułomnych dzieci.Teksty na poziomie spłuczki toaletowej.A piosenki....okropne.Aktorzy to chyba się urwali z jakiegoś zakładu dla obłąkanych.Same paszczury.