Angie.
Clara Alonso jest po prostu świetna! Poza tym jest taka ładna i tak świetnie gra rolę Angie. Nie
wiem jak wy, ale ja ją najbardziej lubię i w zasadzie oglądam Violette tylko z jej powodu :D
Za co ja się pytam? Ja osobiście jej nie cierpie i znajdzie się jeszcze kilka takich( razem ze mną) co miało plany ją, że tak powiem pozbawić zycia. Oczywiscie wiem, że to nie mozliwe, ale przecież można sobie pomażyć :) żyjemy w wolnym kraju.
Ja też nie przepadam za esmeraldą. Na początku jej szczerze nienawidziłam, ale teraz hm... widzę, że nie kocha Germana, więc ślubu nie wezmą na pewno i jest mi hm, obojętna. Ale jej imię bez zmian - piszę z małej. A tak jakoś. No i znając życie będę rzucać poduszkami, gdy w Polsce zobaczymy odcinki, w których będzie się z Geremkiem całować.
Angie rozpie*dala esmeraldę na starcie. :)
Nie jesteś jedyna :) Ja ją kocham, wielbie, ubustwiam itp. Clari jest najlepsza. Clari ♥♥♥♥♥
Clari jest urocza ^^ Ale Angie mi działa na nerwy tym swoim niezdecydowaniem :P
Mam dokładnie tak samo, oglądam Violę tylko dla niej. ^^
To prawda, Angie potrafi czasem wkurzyć, ale z tego całego wariactwa najbardziej ją lubię.
I wszystkie parringi z jej udziałem, Germangie, Pablangie, Rafangie oraz Ojcofrangie :D
Moim ulubionym jest ten ostatni - Ojcofrangie, a lata świetlne za nim Germangie. :))
Rzeczywiście, Alonso jest genialna, świetnie gra, wygląda i daje radę jeśli chodzi o śpiew. : D
Tj, Angie + Jade, czy Jackie? :D
No wiem, no wiem. Ubóstwiam ojca Fran, mojego gorącego Włocha.
Nie mam pojęcia, zapewne nosi jakieś seksowne nombre*. :D
Ejjjj, zaklepany. :D
* nombre - imię ;P
A ja ci powiedm tak:
CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CL ARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLAR I♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥ CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CL ARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLAR I♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥ CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CL ARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLAR I♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥ CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CL ARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLAR I♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥ CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CL ARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLAR I♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥