PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Angie.
Clara Alonso jest po prostu świetna! Poza tym jest taka ładna i tak świetnie gra rolę Angie. Nie
wiem jak wy, ale ja ją najbardziej lubię i w zasadzie oglądam Violette tylko z jej powodu :D

ocenił(a) serial na 10
_FemmeFatale_

Wolę Esme niż Angie xd

ocenił(a) serial na 4
majka5454

Nom, uwielbiam Esmę <33

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Za co ja się pytam? Ja osobiście jej nie cierpie i znajdzie się jeszcze kilka takich( razem ze mną) co miało plany ją, że tak powiem pozbawić zycia. Oczywiscie wiem, że to nie mozliwe, ale przecież można sobie pomażyć :) żyjemy w wolnym kraju.

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Ja też nie przepadam za esmeraldą. Na początku jej szczerze nienawidziłam, ale teraz hm... widzę, że nie kocha Germana, więc ślubu nie wezmą na pewno i jest mi hm, obojętna. Ale jej imię bez zmian - piszę z małej. A tak jakoś. No i znając życie będę rzucać poduszkami, gdy w Polsce zobaczymy odcinki, w których będzie się z Geremkiem całować.

Angie rozpie*dala esmeraldę na starcie. :)

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Na początku jej nie lubiłam, ale teraz po prostu ją uwielbiam xd

ocenił(a) serial na 4
majka5454

Ja jej na początku nie cierpiałam, ale później się do niej przekonałam ^^

ocenił(a) serial na 7
_FemmeFatale_

też ja bardzo lubię ale nie oglądam Violki tylko z jej powodu :D

ocenił(a) serial na 10
_FemmeFatale_

Nie jesteś jedyna :) Ja ją kocham, wielbie, ubustwiam itp. Clari jest najlepsza. Clari ♥♥♥♥♥

_FemmeFatale_

Lubię Clarę, ale nie przepadam za postacią, którą gra.

ocenił(a) serial na 10
Luu__4

Ja tak samo, Clari spoko, ale Angie mnie denerwuje;)

ocenił(a) serial na 4
majka5454

Clari jest urocza ^^ Ale Angie mi działa na nerwy tym swoim niezdecydowaniem :P

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Druga Violetta xd

ocenił(a) serial na 8
_FemmeFatale_

To ciekawe. xD

ocenił(a) serial na 10
_FemmeFatale_

Mam dokładnie tak samo, oglądam Violę tylko dla niej. ^^

To prawda, Angie potrafi czasem wkurzyć, ale z tego całego wariactwa najbardziej ją lubię.
I wszystkie parringi z jej udziałem, Germangie, Pablangie, Rafangie oraz Ojcofrangie :D
Moim ulubionym jest ten ostatni - Ojcofrangie, a lata świetlne za nim Germangie. :))

Rzeczywiście, Alonso jest genialna, świetnie gra, wygląda i daje radę jeśli chodzi o śpiew. : D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Genialne to Ojcofrangie, ale ja bym jeszcze dodała Jangie <3

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Tj, Angie + Jade, czy Jackie? :D

No wiem, no wiem. Ubóstwiam ojca Fran, mojego gorącego Włocha.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Angie + Jade oczywiscie :)

A jak on ma wogole na imię? Boski jest!!

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Nie mam pojęcia, zapewne nosi jakieś seksowne nombre*. :D
Ejjjj, zaklepany. :D

* nombre - imię ;P

ocenił(a) serial na 3
_FemmeFatale_

Federico, Camile i Marco

_FemmeFatale_

A ja ci powiedm tak:
CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CL ARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLAR I♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥ CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CL ARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLAR I♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥ CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CL ARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLAR I♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥ CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CL ARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLAR I♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥ CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CL ARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLAR I♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥CLARI♥

Crazy12

Ups,za wczesnie kliknelo sie wyslij...

ocenił(a) serial na 10
_FemmeFatale_

Albo może ja nie będę spamować. :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Ja bym się dolaczyla ale jestem na my phonie

ocenił(a) serial na 10
_FemmeFatale_

Ja tam dołączam do fanklubu Clari Alonso <33 kocham ją, jest po prostu świetna <3