PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta
Sebek7771

Też zwróciłam uwage, na to gdzie patrzy Marco i rozwaliło mnie to xD
monolog do samego siebie? ;pp

karolina199

Nie pamiętam, co to monolog, ale chyba tak :D
Może ty zrozumiałaś co Lud. wykrzyczała do Gregoria? ;D

Sebek7771

Nie niestety, sama chciałabym zrozumieć, ale do Gregiego dotarło że Diego to jego syn chyba.

karolina199

Mi się wydaje, że to bardziej brat, bo nigdy nawet nie było powiedziane, że ma żonę ;D
I znowu "Todo vuelve comenzar", w ciekawym momencie x.x

Sebek7771

Jezu juz myslałam że Vilu pocałuje Leona i to nie tylko w policzek ;o ;p

karolina199

Albo mi się wydaje, albo Vilu ma lekkiego zeza ;o

karolina199

Za to oczka Cami... <3

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Widziałam to, a jeszcze Julka mi powtarzała pod uchem, że patrzy na siebie, więc nie dało się nie zauważyć ;) ~M.

MagdaJulka

Zrozumiałaś może, co Ludmiła wykrzyczała do Gregoria ? ;D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Mnie wtedy się strona wyłączyła, nie oglądam więcej online, teraz będę musiała oglądać odcinek drugi raz, więc czekam aż się na yt pojawi, pewnie za chwilę będzie :D ~M.

karolina199

Jak Violetta będzie z Leonem , Marco z Fran , Ludmiła z Federikiem , Nati z Maxi to fajnie niby ale jak dla mnie trochę nudno bo nie będę przeżywać zdziwienia i nie będzie mnie trzymać w napięciu . Ale raczej wszystko wskazuje że będzie ,tak jak większość chciała .

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Mam tak samo, tyle, że ja wciągnęłam się w wątek Angie. A że jej już nie ma, póki co nie oglądam. ;p

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Wiem to ;) ~M.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Wiem, że wiesz. :)
A tak z ciekawości zapytam, bo się już od jakiegoś czasu zastanawiam. Ty i Julka jesteście siostrami? Bliźniaczkami? W jakim wieku?

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Magda ma 14, a Julka 12:)

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Nie, nie bliźniaczkami. Jak napisała Dominika ja mam 14, a Julka 12 ~M.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

O, dobrze wiedzieć. Ja zawsze chciałam mieć siostrę w podobnym wieku, a bliźniaczkę - marzenie. Niestety los zesłał mi brata. A właściwie go nie zesłał. On już tu był, zanim ja się pojawiłam... Zaraz, o czym to ja? Dogadujecie się jakoś? Macie wspólny pokój? Podobne poglądy? Przepraszam za te pytania, ale jestem dziwna. Do tego można się przyzwyczaić albo ignorować przypadki takie jak ja. Idem siem pozacieszać memową bajeczką i dokończyć odcinek "Nie ma to jak hotel" po niemiecku.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Oczywiście, że mamy wspólny pokój, my lubimy gadać ze sobą po nocach, te same poglądy także, to samo nam się podoba, lubimy te same seriale, te same pary, często mamy tych samych przyjaciół :D A starszego brata też jest fajnie mieć - ma pewnie starszych, fajnym kolegów ^.^ ~M.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

O matko! Jak ja Ci zazdroszczę! E, tam. Mój brat jest do niczego. Chociaż, czasem mam przyjemność otworzyć drzwi jakiemuś niebrzydkiemu koledze. :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

No to nie jest do niczego :D Moja siostra jeszcze kolegów do domu nie zaprasza. Jeszcze. ~M.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Jeszcze. Heheh. :)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Magdalenko, ty chyba zaczniesz pierwsza xd

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Kto tam wie, nic nie jest wiadome. ~M.

maja_magda

Mnie interesuje tylko wątek Angie ( a to ci niespodzianka) i ewentualnie Camili i Maxiego. Reszta jest mi obojętna. No przynajmniej dopóki nie ma Maresci i Femiły :D