.....nie mogła być ani z Leonem, ani z Tomasem. Jakie macie obcje?
Pewnie byłaby z Diego. Teraz też jest przecież z Diego. A gdyby nie było Diego i tak kogoś by sobie znalazła. Viola gdyby mogła byłaby z wszystkimi naraz, żeby im nie sprawiać przykrości.. ah, ta nasza święta Vilu..
Znalazłaby sobie innego adoratora, ale dla mnie to najlepiej by było, jakby sobie kota sprawiła.
^ Lub Gregorio. On chcial jej zwyciestwa w konkursie i fałszował wyniki po to by wygrała. :D Gregorioletta :P
Może od razu z Pablo?
Nawet natknęłam się kiedyś na blog o ich miłości. http://3.bp.blogspot.com/-9KXaW9_361k/UcSH2iLlvAI/AAAAAAAAAFk/MFz5iMh1jYo/s1600/ forever.png
Na pewno nie jest taka duża jak kiedyś w ukrytej prawdzie. Studentka z siedemdziesięcioparolatkiem.
Z tamtym co podrywał Naty tylko po to żeby być z Ludmi. Jak km się nazywał.. Esteban.?? Albo jakoś tam ;)
xo xo
Pablo jest dwulicowy! Niby kocha Angie, a ostatnio zarywa do Gregoria, w dodatku zwodzi Naty swoim pięknym uśmiechem, o Violetcie nie wspominając.
No nie? Ale z tym Gregoriem to przesada. Chłopak ma dość własnych problemów, musi w końcu utrzymywać Andresa i Brodueia, no i płacić Ludmile za dyskrecję.
Federico i violetta miłość leon y violetta smutek violetta y tomas ranienie violetta y diego planowanie
Powinna być z Gregorio - mówię Wam. Chłopaki się tak pod jej wpływem zmieniają, że wiecie... NO ^^ Sweetaśna parka - Gregetta
No wieszz... Leómas, Gregetta, Lenarico..> Wszystko da się przeforsować, jeżeli wystarczająco się mówi na ten temat ^^
Federico i Lena się nawet nie poznali, ona miałaby teraz 14,on 19, a ty chcesz z nich zrobić parę :D
z Gregorio jej sobie nie wyobrazam, dla mnie Gregorio to wgl taka zniewiesciala postac, nie zdziwilabym sie jakby byl homoseksualista i skrycie kochał Pablo, a ze wie ze nie moze z nim byc bo preferencje Pablo są nieco inne znienawidził go :P
Wogle wszyscy nauczyciele w tym studio to tacy samotnicy, oprócz Pabla, żadnych żon, kochanek, dziewczyn.
Uroczo,ale,wtedy by uczniowie nie mieli co liczyć na dobre oceny od Jackie,chyba że......też sypiałaby z każdym uczniem,albo - jak Gregorio - miała swojego faworyta.A Gregorio mógłby być z Violką,to taki typ człowieka,że nie zdziwiłabym się,gdyby miał burdel