Wymyślmy nową śmieszną historie dla Violetty
Zaczynam pierwszym zdaniem czyli początkiem historii a wy po jednym zdaniu piszecie tak
aby powstała historyjka.
Pewnego dnia Violetta postanowiła ...
Tomas jednak nie zgodził się, ponieważ wciąż zależało mu na Leonie. Tak więc Pablo...
DIELARI!!!!!!!!!!!! ALKSANDXSDX *_* http://photo4.ask.fm/340/150/021/1280003005-1r9k1nc-brp1kj6nmsq5ft5/original/96. jpg
...do Pablo, że również czuje do niego to samo i to już od dawna. Szczęśliwi zakochani postanowili, że...
Wyjadą na Malediwy, aby wciąć tam ślub. Jednak w ostatniej chwili Matias powiedział, że udało mu się...
...załatwić im ślub na miejscu, tu, w Buenos Aires. Pablo i Jade bardzo się ucieszyli z tego powodu i natychmiast...
(Po prostu wiedziałem, że wstawisz to zdjęcie na swojego avka :D)
Pojechali do sklepu, aby kupić akcesoria ślubne. W sklepie spotkali Tomasa i...
^^
...Leona, którzy również planowali swój ślub. Wtedy Tomas wpadł na pomysł, aby zorganizować podwójny ślub, na co Pablo i Jade...
(Idź spać, dziewczyno! XD)
Zgodzili się bez wahania. Leon mierzył właśnie suknię ślubną, kiedy Jade...
Daj spokój, mam ferie. xD
...oznajmiła, że chce mieć taką samą i zerwała ją z Leona. Tomas, po tym co zobaczył, od razu...
(Wiem, ja też. XD)
..., że kupi sobie identyczne, bo bardzo mu się spodobały. Leon zachwycony tym pomysłem...
Postanowił kupić sobie stanik do kompletu. W sklepie z bielizną spotkał Antonio, który...
...również zastanawiał się nad wyborem bielizny dla siebie. Leon wziął też drugi stanik, żeby Tomasowi nie było przykro. Antonio...
Czy gdzieś go nie widział. Antonio zaprzeczył i pokazał Leonowi swój nowy zakup...
Aaaa, to jest Tomas. xD Już mi się myli.
...Czy gdzieś go nie widział. Antonio zaprzeczył i pokazał Tomasowi swój nowy zakup. Tomas...
...niestety nie miała przy sobie portfela, więc poradziła mu, aby ten pobiegł po pieniądze do...
...posłuchał rady przyjaciółki i od razu pobiegł do domu Castillo. Drzwi otworzyła mu...
...zapytał ją, czy Violetta jest u siebie, jednak Angie zaprzeczyła. Później, zdesperowany Tomas...
Zapytał Angie, czy ma pożyczyć dychę. Kobieta zapytała, na co jest mu potrzebna. Tomas odrzekł...
..., że koniecznie musi sobie kupić nowe majtki w jednorożce. Zdziwiona Angie odpowiedziała mu, że...
Nie dostała jeszcze wypłaty, ale na targu sprzedają majtki za pół darmo. Tomas postanowił...
...pójść na targ, o którym wspominała Angie. Znalazł już stoisko z bielizną i miał podejść, kiedy nagle...
...aparatami na zęby. Zdziwiło to chłopaka, ponieważ pierwszy raz widział coś podobnego na targu. Camila...
...mierzyła właśnie jeden z aparatów. Tomas podszedł do niej i powiedział, że...
...chce pożyczyć od niej pieniądze, bo potrzebne mu są nowe majtki. Dziewczyna odpowiedziała, że...
...odrzekł, że woli chodzić bez majtek. XD Zdziwiona Camila poradziła mu, aby...
(,,porzyczyć", serio? XD)
...pobiegł od razu na sąsiednie stoisko. Gdy już miał zamiar kupować, przypomniał sobie, że nie miał pieniędzy. Zmartwiony...
...dał spokój i stwierdził, że spędzi resztę dnia bez majtek. Tymczasem Violetta...
..., idąc do studia, spotkała po drodze Francescę, która oznajmiła jej, że...
(pampersów! XD)
...zaproponowała przyjaciółce, że może pójść razem z nią. Zachwycona Francesca bez wahania się zgodziła. Obie były...
Nie ogarniam tego już. xD
...już prawie gotowe do drogi, gdy na ich drodze staną Brodek i zaproponował...