PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6714
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Wymyślmy nową śmieszną historie dla Violetty
Zaczynam pierwszym zdaniem czyli początkiem historii a wy po jednym zdaniu piszecie tak
aby powstała historyjka.

Pewnego dnia Violetta postanowiła ...

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Dobra Milens, przyznam Ci to - świetny artykuł :D Szczególnie komentarz do zdjęcia przy argumencie 5 (przeczytałam, a jak)

ocenił(a) serial na 6
KeThA

Wow, nie spodziewałabym się ;)

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

A co, zaszaleję, skoro fajny artykuł napisałaś :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Dielari jednoczy ludzi, a jakże. A komentarz rzeczywiście niezły. xD

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Rozbroił mnie :D O Dielari MUSIAŁAM przeczytać xD

ocenił(a) serial na 6
KeThA

Może trochę się podciągnęłam w Twoich oczach ;)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No mówię, Dielari nas łączy. :D Mnie osobiście ujął ten dopisek: "Z iloma przyjaciółkami (w takim stroju) Diego zrobił sobie sesję? ;)" :D

ocenił(a) serial na 6
Skailes

Ten koment o sabatach? XD hahahahahh

ocenił(a) serial na 6
Skailes

A dobra dobra zczaiłam XDD siedzę przy kompie którąś godzinę i mam opóxniony zapłon XDD idę sobie zrobić kluski śląskie

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Moja znajoma mieszka na dolnym śląsku i pojechała do babci, aby leżeć plackiem i zażerać placki, a ja mówię, że robi kluski dolnośląskie z nią. xD
NIE JEDZ NA NOC, ZGRUBNIESZ!!!!!!!!!!!!!!
Ło matko, schiza mnie łapie od Was. xD
To co, jedziesz z nami na misję do B.A.? Wyskakuj z drobnych, musimy pierwszą klasą polecieć!

ocenił(a) serial na 6
Skailes

Misja na B.A? Ciemnam w tejże kwestyji.
Hahahahah ZGRUBNIESZ XD i od razu widzę Roberta Pasiuta w czerwonej peruce xDDDD

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

W planach jest taki tam wypadzik na B.A i killnięcie Clary i Diego, jeżeli w przeciągu 5 dni nie dodadzą całej sesji. Przy okazji ja zamierzam killnąć Carlę Pandolfi, żeby mieć pewność, że mi esmy nie dadzą w V3. A skoro jest już sposobność nakopiemy Cande, w celu pomszczenia loczków Facu. Jak na razie jesteśmy na etapie zbierania funduszy na lot pierwszą klasą. To co, masz jakieś drobne?

Hahaha, taak. xD

ocenił(a) serial na 6
Skailes

Jakie plany XDDDDDDDDDDD
Może to wcale nie wina Cande. Może to Facundo postanowił sprawić sobie męską fryzurę xDDD A Biedna Carla? I tak Esmeraldy nie będzie, gdyby się zjawiła po tym numerze Angie "wklęsłaby" jej ekspresowo twarz xDDDDDD
Mam jakieś mońce ale wszystko idzie na mandat. Jak wracałam ze swojej 18'stki złapał mnie kanar, Z PRZYSTANKU KOBYŁKA OSSÓW NA PRZYSTANEK KOBYŁKA KU.RWA. Typowy fart Mileny :)))

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Jasne, jasne. To Cande jak nic! xD Och, wy wszyscy "biedna Carla i biedna Carla". Poświęćmy ją dla tego jakże szlachetnego celu. xD Dla większego dobra! (jak Dumbledorek z Grindenwaldem xD). Jak to wklęsła by jej twarz? Rozwiń ten temat. XD
Ech. Lajf is brutal. Nie martw się, ja też jestem unlucky person. :D Tylko że ja jeszcze tego pecha roznoszę wokół siebie i nim zarażam.

ocenił(a) serial na 6
Skailes

W sensie, że pomogłaby jej twarzy być wklęsłą XDDDD
Inglisz lewel hard
Tylko że ja osobiście muszę za mandat zapłacić, nie kupiłam miesięcznego i matka by mnie wypatroszyła, gdybym poprosiła o hajs na mandat

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Matko boska, częstochowska, co to za wizje! xD
Hahaha, no ba! Coś się jednak robi w tej szkole. Moja nauczycielka to Tomasz. Między brwiami ma dwie symetryczne zmarszczki i dokładnie pośrodku taką kropę. XD
Moja pewnie tak samo. Co prawda na mandaty jestem jeszcze za mała, ale już sobie wyobrażam jej reakcję...

ocenił(a) serial na 6
Skailes

A ile latek ma mała Skai?
Hahahahah może jej brwi to alfabet morsa.
https://www.youtube.com/watch?v=u4V1yu6iA0c <--- boże, jakie slim spodnie ma tu Diego XDDD
https://www.youtube.com/watch?v=KwcHxKp2ybM GENIALNE

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Mała Skai piętnaście kończy w maju. :D
Hahahaha, kto wie. Ale ta kropka nie pozwala mi się skupić na lekcjach. xD
Hahahahaha, seksi. XD
Oooł, Rugguś. *.* Ciii, ja tu oglądam, jak Jade wyjaśnia Angie, co to są brylanty. Matko, Jade... Nie doceniałam jej!!
Jeszcze nie śpimy? O,O

ocenił(a) serial na 6
Skailes

NIE ŚPIMY
Sen jest dla słabych. Ja obejrzałam Making offa od Chorych facetów a teraz oglądam jakiś film: Agus, stringi i przytulanki

ocenił(a) serial na 6
Skailes

BO TA KROPKA PRZESYŁA CI WIADOMOŚĆ
Jak ją zrozumiesz to da ci spokój

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Boję się tej kropki czasami. To jest tajny czip. Szósty zmysł w niej ma. Albo trzecie oko. xD
Co do poprzedniego - Angusa oglądasz? Jezu, ja to widziałam z milion razy. Oglądam film o Nataschy Kampusch. 3096 dni. Szkoda słów. Pamiętam, jak byłam mała, mama mi opowiadała o niej...

ocenił(a) serial na 6
Skailes

Natashy co?
No Angus, nigdy o tym filmie nie słyszałam ale gdzieś widziałam ten fragment, jak kolega uczył ją jak się całować za hajs. Czyżby ktoś podsyłał filmik? Z początku wydaje się przerysowany ale nawet ciekawy

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

No nie mów, że nie słyszałaś o niej... Dziewczynka miała 10 lat, porwał ją jakiś szaleniec, 8 lat trzymał w piwnicy i po 8 latach udało jej się uciec...
Ja na asku pisałam jednej dziewczynie, żeby obejrzała, a tak to sobie nie przypominam.

ocenił(a) serial na 6
Skailes

Coś ty, u diabła, zrobiła za posta?

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Czy kiedykolwiek mi wybaczysz? :(

ocenił(a) serial na 6
Skailes

o_o dlaczego tego ze mną nie ustaliłaś?

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Nie miałam do Ciebie żadnego konkretnego kontaktu. A tutaj, na FW, bywasz bardzo sporadycznie. Jeszcze raz przepraszam. Dodałam tego posta w dobrej wierze. :(

ocenił(a) serial na 6
Skailes

W porządku, w zasadzie nic się nie stało, ale mogłyśmy to zrobić my. Trzeba było napisać do którejś na gadu albo fb, na grupie Violetta Polska jesteśmy administratorkami więc nie problem znaleźć nazwisko.

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

W życiu bym na to nie wpadła... No nic, przepraszam jeszcze raz.

ocenił(a) serial na 6
Skailes

Zaangażuj się w grupę, każdy post akceptujemy my przed publikacją, więc wystarczy, że dasz nagłówek - do redaktorek, do Milens etc i będziesz miała pewność, że to przepatrzymy. Zawsze możesz też odszraibować gdzieś nasze facebooki

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Gregorio, którego zdadziła z Antonio. Niczego nieświadomy Gregorio...

ocenił(a) serial na 6
One_Direction

poszedł do baru napić się rumu i wylądował na Karaibach...

użytkownik usunięty
wikoria10

Gdzie spotkał Jacka Sparrowa(xD)...

ocenił(a) serial na 6

który zwymiotował mu na buty...

ocenił(a) serial na 6
wikoria10

i powiedział:to za to że spiewasz,ja nie lubie piosenkarzy...

ocenił(a) serial na 10
wikoria10

... żartowałem. kocham cię. <3 Zaczął...

( Fanka Igrzysk Śmierci? Ja uwielbiam! )

użytkownik usunięty
Kingetta

Tańczyć kaczuszki...

(Grono fanów Igrzysk Śmierci <3)

ocenił(a) serial na 6

ale nagle na głowę spadł kaktus...

(Uwielbiam Igrzyska Śmierć,znacie może jakieś fajne blogi???i)

ocenił(a) serial na 10
wikoria10

... kaktus zranił go dotkliwie i zrobił mu kropkę na czole. Tomas był zły i ...

( Również uwielbiam niestety nie znam blogów. ;) )

ocenił(a) serial na 1
wikoria10

że zostala zdisowana przez Peję