PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Zauważyłem, że wiele z was ocenia aktorów za sympatię do postaci,którą grają lub za wygląd.
Między innymi;
Pablo Espinosa- bardzo dobry aktor, dobrze sprawdza się w swojej roli od wielu z was otrzymał
ocenę "1", natomiast Jorge Blanco, serialowy León, który zamiast okazywać jakieś emocje stoi
bezuczuciowo jak kołek otrzymał prawie same "10".
U Mercedes Lambre, doskonałej aktorki też znalazło się kilka niskich ocen <najbardziej razi mnie
alexa-1>.
Tak więc-oceniajcie tylko i wyłącznie za grę aktorską, a nie sympatię do postaci- taka prośba :>

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

To w sumie logiczne, że aktorzy są utożsamiani z postaciami, które grają. Weźmy takie Radciffe'a - dla sporej grupy ludzi zawsze będzie Potter'em. Czy no nie wiem Miley Cyrus - nawet po tym co zrobiła ostatnio pozostanie Hanką Montanką. :P
Ja nie mogę na przykład się przeboleć, żeby polubić Tini. Nie znoszę jej postaci i tak wyszło. Nic w tym dziwnego.
Chociaż faktycznie oceny wystawiane są niesprawiedliwie. No ale co zrobisz. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Nie prawda, ja Pablo dałam 7, a Jorge 6, ponieważ w drugim sezonie zrobił się sztuczny, mówiłam już to nieraz. Mercedes dałam 10, bo uważam że jest genialna. ~M.

MagdaJulka

Nie o Ciebie mi chodzi ;D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Spoko, ale i tak musiałam się wypowiedzieć w tym temacie. Nie wybaczyłabym sobie. ~M.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Ja nie oceniam aktorów z tego serialu. Nie można na podstawie jednej produkcji określać kogoś mianem "dobry aktor". Dobrym aktorem może być Alan Rickman albo Jim Carrey i tak dalej. Ktoś, kto jest wiarygodny w różnych rolach, a nie ktoś, kto zagrał w jednej telenoweli.

tears_in_heaven

Ja Vale, Pabla, Mechi, Jorga i Clari widziałem też w innych produkcjach. Poza tym "Violetta" wydaje mi się dość dobrym i ambitnym serialem, by oceniać.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

No, z tym ambitnym to bym nie przesadzała. A druga rzecz - nawet jeśli grali gdzie indziej, to w filmach/serialach na tym samym schemacie - dla młodzieży, muzyczny, o miłości. Jakby któreś zagrało w dramacie, w filmie akcji, no nie wiem, w horrorze, i było tam wiarygodne - to owszem, byłoby dobrym aktorem.

tears_in_heaven

Mechi grała w... nie wiem jak to nazwać, nie tylko dla młodzieży, nie muzyczny xd
I Violetta na pewno jest ambitniejsza od połowy amerykańskich horrorów, gdzie tylko jest ten sztuczny strach i masa krwi.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Ano, dobry horror musi być psychologiczny, działać na wyobraźnię, no i bez dobrej ścieżki dźwiękowej ani rusz.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Jeżeli ktoś daje Tini 6, a Mechi 1 to znaczy, że coś tu nie tak. Nie to, że Tini jest gorszą aktorką od Mechi ale na pewno nie lepszą;)
Ale co poradzisz na to, że niektórzy oceniają aktorów po postaciach, które grają.

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Jest gorszą, szczególnie jak udaje płacz :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Najlepszy przykład na kiepską grę Tini, ale jak już kiedyś pisałam jest młoda jeszcze się wyrobi dziewczyna ;p

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Nie jest złą aktorką, to prawda. Ale jakimś aktorskim objawieniem też nie jest :D Natomiast jej zaletą wielką jest głos - myślę że tak śpiewając nie będzie miała problemów z otrzymywaniem roli.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jeszcze wybiła się dzięki popularności "Violetty". Będzie jak argentyńska Miley Cyrus;

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Miejmy nadzieję, że jednak nie. Tyle, że mnie jej głos już znudził :( Przykro mi. Ma ładny, ale nie jakiś ciekawy.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak szczególnie, gdy przed każdym odcinkiem słyszę jej En Mi Mundo. Jej głos rozpoznała bym nawet we śnie:)

KeThA

Jaka kurde kiepska xd Jest właśnie cholernie dobrą aktorką :3

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Nie powiedziałam że jest kiepska, tylko że gorsza od Mechi i że nie jest aktorskim objawieniem oraz że straszniesztucznie udaje płacz.

KeThA

Wg mnie dobrze udaje, ale tyko w 2 sezonie.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

O nnie, ta scena co się Leośkowi wypłakiwała... Porażka ... Oczywiście sama bym lepiej nie zagrała, ale ja nie jestem aktorką :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Może Martinka ma po prostu taki płacz:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Może, dobrze załóżmy taka wersję. Jest niesamowicie powalającą talentem aktorką. Pogratulować. :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie wiem nie znam się, ktoś już musi szczególnie sztucznie grać, żebym stwierdziła, że jest kiepski xd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Poza tym: czy to ważne? Mnie wątek samej VIoletty prawie nie obchodzi. Chociaż ciekawi mnie w jaki sposób się z Lejośkiem zejdą :D

KeThA

Skąd wiesz, że akurat wygra Lajon? ;D Ja sądzę, że ona znowu nikogo nie wybierze ;D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Leonetta na 100%:)

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Nie sądzę... Bo wtedy nie było wiadomo, kogo woli. A teraz wiadomo :(

KeThA

Ale Diego zaczął ją naprawdę kochać i cierpi, więc na disney pewnie zrobi happy and dla wszystkich ;>

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

I tak Leonetta jest pewna, fani by nie darowali:)

majka5454

Fanów Dieletty jest prawie tyle, co Leónetty, wszystko jest możliwe ;>

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Leonetta ma o wiele więcej;)

majka5454

Nie o wiele, ale więcej. Szkoda, bo Leonetta jest najgorszą parą w serialu ever.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Leonetta por siempre:)
Zawiedziony, że Caxi nie będzie?:)

majka5454

Nie. Bo Cami i tak będzie ze mną, zobaczysz :>

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Jak odbijesz ją Brodueyowi to będzie twoja:)

majka5454

Przecież to logiczne, że twórcy chcą ją złączyć ze mną- nawet jeden z jej chłopaków miał moje imie ;D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Czyli ty też będziesz grał w Violettcie 3?
Sarrra też będzie;)

majka5454

To przecież oczywiste! A nie wiesz może w jakim mieście zamieszkuje moja Cande? :>

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

To ty jesteś ekspertem od Cande i ty nie wiesz???
xd

majka5454

Teraz jest chyba w trasie koncertowej, wiem, że w Argentynie, chyba w buenos aires xd

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Warto wiedzieć gdzie mieszka przyszła żona, gdzie będziesz kwiatki wysyłał;)

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

w sumie Sami fajnie brzmi :D

mardasek

Semi! :D

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

Oooo jeszcze lepiej :D od dziś dodaje do moich ulubionych par :3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Pewnie cierpisz po stracie Diegetty:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

W sumie to nie wiem... Mam mieszane uczucia niczym Violka. Od kiedy León zerwał z Larą już nic do niego nie mam ;)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja nic nie mam do Diego odkąd rozstał się z Violką, nawet zaczęłam go lubić. Dopiero teraz zauważyłam, że jaki jest seksowny xd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Taki mrrru *.* Ale scena jak tak smutał w Madrycie była urocza...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Piękna... bidulek. Gdybym tak bardzo nie lubiła Leonetty, pewnie bym się przerzuciła na Diegettę xd

Sebek7771

Moim zdaniem najtrudniejszą role mają Mechi, Alba, Nico, Rodrigo i Florencia. Potrafią bardzo dobrze wczuć się w swoje trudne role i grają je tak naturalnie i wgl. :)