PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Zachwyt Violettą

ocenił(a) serial na 10

Czym oni się dzisiaj tak zachwycali ta Violetta. Boze tylko violetta to violetta tamto.

ocenił(a) serial na 8
sara637

Nie oglądałam jeszcze. Czekam na dwudziestą. :)

ocenił(a) serial na 10
julia_555

To zobaczysz jak Broduey Fede Cami Maxi zachwycali sie Violetta

ocenił(a) serial na 8
sara637

Boo? XD

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Bo to wkurzające było i jeszcze jak ludmila na nia nagadywała

ocenił(a) serial na 8
sara637

Ale czemu się nią zachwycali? :D

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Bo coś chyba tam Ludmila powiedziała nie pamietam dokładnie

ocenił(a) serial na 2
sara637

Zauważyłam że jedyną normalną osobą w tym serialu jest Ludmila. Tylko ona zauważyła że Violka (Fiolka) jest faworyzowana przez You-mix.
Swoją drogą, czemu zaśpiewa? Tylko Fran miała jeśli uważnie dzisiaj oglądałam.

ocenił(a) serial na 10
Leilla

Zgadzam się że Ludmila jest jedyna osobą normalna w tym serialu. Niby tak gwiazdorzy a gówno prawda. Bo to Violetta gwiazdorzy. Zawsze jak z dziewczynami śpiewa to zawsze na środku stoi skacze jak małpa i najbardziej jej słychać.

ocenił(a) serial na 2
sara637

Praca w grupie. Wszyscy grają na instrumentach. A Violeczka? Najzdolniejsza oczywiście ;-;
Mam jej serdecznie dość. Jeśli w trzecim sezonie ciągle będzie tak samo, jadę do Argentyny i rozwalę im plan zdjęciowy.

ocenił(a) serial na 10
Leilla

Ha ha. To jadę z Tobą ha ha

ocenił(a) serial na 2
sara637

Zapraszam, mam jednorożca więc podróż będzie wygoda xD

sara637

Pamiętam jak gadali "w niej jest tyle energii i kocha to co robi" Myślałam że zlecę z fotela :D

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

Ja tak samo. To już mnie zaczyna wkur***iać że to ona musi byc zawsze najlepsza.

ocenił(a) serial na 7
sara637

racja, zwłaszcza, że wcale nie jest jakimś objawieniem XD

ocenił(a) serial na 10
haricchi

Ja rozumiem że jest ona główną bohaterką ale bez przesady. Bo moim zdaniem Fran lepiej od niej śpiewa.

ocenił(a) serial na 7
sara637

Racja, Fran ma od niej lepszy głos, ale w sumie to obie mają taką tendencję do darcia się na scenieXD Co nie zmienia faktu, że Fran bardziej zasługuje na te całe wywyższanie.

ocenił(a) serial na 7
sara637

no dokładnie... Na scenie wszyscy jesteśmy równi (ale Violetta troche lepsza) i wszyscy błyszczymy tak samo, ale Violetta bardziej :** <3333 Chyba tylko Ludmiła jest normalna ;)

ocenił(a) serial na 8
sara637

Może Violka nie byłaby tak irytująca gdyby jej właśnie tak nie faworyzowali i wywyższali ;D

ocenił(a) serial na 10
LadyRedCoat

Zgadzam się i potem dziwić się że Ludmila jest taka. Ona jej prawie wszystko odebrala