Czym oni się dzisiaj tak zachwycali ta Violetta. Boze tylko violetta to violetta tamto.
Zauważyłam że jedyną normalną osobą w tym serialu jest Ludmila. Tylko ona zauważyła że Violka (Fiolka) jest faworyzowana przez You-mix.
Swoją drogą, czemu zaśpiewa? Tylko Fran miała jeśli uważnie dzisiaj oglądałam.
Zgadzam się że Ludmila jest jedyna osobą normalna w tym serialu. Niby tak gwiazdorzy a gówno prawda. Bo to Violetta gwiazdorzy. Zawsze jak z dziewczynami śpiewa to zawsze na środku stoi skacze jak małpa i najbardziej jej słychać.
Praca w grupie. Wszyscy grają na instrumentach. A Violeczka? Najzdolniejsza oczywiście ;-;
Mam jej serdecznie dość. Jeśli w trzecim sezonie ciągle będzie tak samo, jadę do Argentyny i rozwalę im plan zdjęciowy.
Ja tak samo. To już mnie zaczyna wkur***iać że to ona musi byc zawsze najlepsza.
Ja rozumiem że jest ona główną bohaterką ale bez przesady. Bo moim zdaniem Fran lepiej od niej śpiewa.
Racja, Fran ma od niej lepszy głos, ale w sumie to obie mają taką tendencję do darcia się na scenieXD Co nie zmienia faktu, że Fran bardziej zasługuje na te całe wywyższanie.
no dokładnie... Na scenie wszyscy jesteśmy równi (ale Violetta troche lepsza) i wszyscy błyszczymy tak samo, ale Violetta bardziej :** <3333 Chyba tylko Ludmiła jest normalna ;)
Może Violka nie byłaby tak irytująca gdyby jej właśnie tak nie faworyzowali i wywyższali ;D