http://www.youtube.com/watch?v=kALbo6uUeLE
Wcześniej pytałam się, czy jakaś jest i w końcu udało mi się znaleźć, ale w słabej jakości. Jest
tylko ta jedna na razie wrzucona do internetu, ale jak będę mieć coś w lepszej wersji to będę
pisać pod tym postem.
Też tak pomyślałam jak zobaczyłam ten filmik i aż napis na widok ich bliskości spadł.
Też mnie to w pierwszym momencie zmartwiło, ale oprócz Diego są tylko bohaterowie, którzy byli przez obie serie ;)
I tak martwią mnie obydwie rzeczy.
W sumie Federico też nie ma... Chociaż z niego robią taką "tajemnicę" którą wszyscy już znają...
Zrobił sobie ze trzy razy zdjęcie ze scenariuszem odcinka 56 i raz z odcinka 57, wszyscy już wiedzą, że będzie.
Tak potem mnie to uspokoilo ;) ale jak przeczytalam ze zapowiedz to sie ucieszylam a tam w sumie nic konkretnego ;p
No na początku było, że trzeba będzie czekać do końca wakacji, więc wizja Marco tydzień wcześniej to coś dla mnie XDD
Fran y Marco se besaran 2 veces, pero luego Fran terminara con Marco porque se dara cuenta que en realidad ella ama a Federico.
Prawie uwierzyłam dziewczynce, ale przeczytałam, że piszę, że będzie Tomas i nagle odechciało mi się płakać.
Ale tu piszę, że w końcu by go porzuciła, ponieważ odkryła, że na prawdę kocha Federico.
Wiem poprawilam sie ; p pomieszaly mi sie posty przed chwila czytam o dwoch pocalunkach teraz to juz nie wiem co pisze xd
ZABAWNE! Że niby skończyłoby się Fedecescą? Poryyyło! Za bardzo Marco jest kochany <333
Jak już pisałam na tylko jednym blogu na to trafiłam i zobaczyłam, że piszę, że będzie Tomas to mi ulżyło (bez zbędnych skojarzeń)
Szukamy dalej :D Kurcze, tyle bzdur jest na internecie, że trudno się przekopać przez to wszystko! Ile czasu ja szukałam domniemanego pocałunku Naxi na koncercie to moje ^^ A oni? Się nie pocałowali! No wk... na maxa!
NADAL uważam, że Maxi jest zbyt blisko Camili :) Podzielę się z tym z wami, bo mnie to bulwersuje! I wgl. przestałyście tu spamować to muszę to naprawić :D
Nie udawaj takiej co nie spamuje ;p moze sa blisko siebie ale nie wyczuwam zadnego napiecia emocjonalnego mniedzy nimi. (Czy pocieszylo cie to? ;D)
NIE! Nie pocieszyło mnie to. Niech on zabiera łapę z jej ramienia ale to migiem! Może trzymać ręce TYLKO I WYŁĄCZNIE na ramieniu Natalii!!!!
Nie udaję takiej co nie spamuje, przecież ja robię tego najwięcej :D Odświeżam filmweb, a tam wszędzie KeThA :D To urocze ^^ Ale i denerwujące :D
Nie istotna rzecz :) Po przyjacielsku to sobie może obejmować Francescę lub Violettę - no problem. Camila za dużo miesza...
Ja bym wystosowala w tej sprawie pismo do disney argentyna, nastepnym razem juz na pewno zachowaja odpowiedni odstep ;d
http://elmundodevioeltta.blogspot.com/2013/07/mas-datos-de-violetta-2-2da-parte. html
Znalazłam taki filmik... Nie wiem, ile on w sobie prawdy ma, ale cóż ;/
http://violettaseriedisneychannel34.blogspot.com/2013/07/segunda-parte-de-violet ta2.html
Według tej dziewczyny tryumfuje miłość Marcesci :D I ja tam czytam, że wygrywa Leonetta. Diemila i taki zonk: Camila z Diego? :D
Ale również wg. niej Antonio jest dziadkiem Vilu...
Tylko tak wrzuciłam... Ja nie wiem skąd to się wszystko wzięło! PRzecież musi mieć jakiś początek do jasnej ciasnej!
ale to Diego z Camila to mnie zaskoczyło ;o nawet mi to nigdy przez mysl nie przeszło zeby ich połaczyc ;p
Nienienie, to chodzi że Ludmila z Diego, ale ja tak pomyślałam o Camili w pierwszej chwili
Jak dam Ci zapowiedź, gdzie ktoś nie macha ręką to Maxi nie oddali się od Camili. Ja jak widzę jak się rozpada napis "Junto al mio" to mi się wydaje, jakby to miało oznaczać jakieś rozwalenie tego wszystkiego.
Własnie mi też się wydawało, tym bardziej że Violka zrobiła taką dziwną minę tam...
Tak jakby miała nam się rozpaść ekipa i ogółem wszystko, co jest dotychczas, a mówią o spełnianiu marzeń i innych rzeczach, gdy się jest razem. Tak jakby coś miało nagle pokrzyżować ich wszystkie plany. Próbuje wywnioskować coś głębszego.
jednym słowem kazdy bedzie miał jakis problem (tak mi sie wydaje) no bo w sumie Violka z tym głosem, Fran ma wyjechc, a inni to juz nie wiem ale czuje ze szykują sie dobre odcinki i bedzie sie działo :D
no to ba! :D w końcu znów Fede :D szkoda ze nie mozna liczyc na to ze wroci z kilku dniowym zarostem :D