PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

http://www.youtube.com/watch?v=kALbo6uUeLE
Wcześniej pytałam się, czy jakaś jest i w końcu udało mi się znaleźć, ale w słabej jakości. Jest
tylko ta jedna na razie wrzucona do internetu, ale jak będę mieć coś w lepszej wersji to będę
pisać pod tym postem.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ooo, jak miło :D Tak sobie zaspamuję u Ciebie ^^

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

MAXI JEST STANOWCZO ZBYT BLISKO CAMILI!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Też tak pomyślałam jak zobaczyłam ten filmik i aż napis na widok ich bliskości spadł.

MagdaJulka

ja pomyslalm tylko gdzie jest Marco , ja sie pytam? ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Też mnie to w pierwszym momencie zmartwiło, ale oprócz Diego są tylko bohaterowie, którzy byli przez obie serie ;)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

I tak martwią mnie obydwie rzeczy.
W sumie Federico też nie ma... Chociaż z niego robią taką "tajemnicę" którą wszyscy już znają...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Zrobił sobie ze trzy razy zdjęcie ze scenariuszem odcinka 56 i raz z odcinka 57, wszyscy już wiedzą, że będzie.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

A Disney milczy :D Chcą chyba wywołać większe zainteresowanie w ten sposób.

MagdaJulka

Tak potem mnie to uspokoilo ;) ale jak przeczytalam ze zapowiedz to sie ucieszylam a tam w sumie nic konkretnego ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No wiem, ale i tak musiałam to dać, bo przynajmniej data pewna.

MagdaJulka

Tak juz niedlugo trzeba bedzie czekac ;D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No na początku było, że trzeba będzie czekać do końca wakacji, więc wizja Marco tydzień wcześniej to coś dla mnie XDD

MagdaJulka

Do konca wakacji by mnie rozsadzilo z ciekawosci ;pp

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Fran y Marco se besaran 2 veces, pero luego Fran terminara con Marco porque se dara cuenta que en realidad ella ama a Federico.

Prawie uwierzyłam dziewczynce, ale przeczytałam, że piszę, że będzie Tomas i nagle odechciało mi się płakać.

MagdaJulka

Takie pisza bzdury i do lez az doprowadzaja, znaczy prawie

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ale tu piszę, że w końcu by go porzuciła, ponieważ odkryła, że na prawdę kocha Federico.

MagdaJulka

Wiem poprawilam sie ; p pomieszaly mi sie posty przed chwila czytam o dwoch pocalunkach teraz to juz nie wiem co pisze xd

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Aaaa... Spoko. Za tamto bym nie płakała, to to dla mnie był ból.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

ZABAWNE! Że niby skończyłoby się Fedecescą? Poryyyło! Za bardzo Marco jest kochany <333

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jak już pisałam na tylko jednym blogu na to trafiłam i zobaczyłam, że piszę, że będzie Tomas to mi ulżyło (bez zbędnych skojarzeń)

KeThA

Dokladnie a Fede za pozadny na rozbijanie zwiazkow! Bede sie tego trzymac

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Szukamy dalej :D Kurcze, tyle bzdur jest na internecie, że trudno się przekopać przez to wszystko! Ile czasu ja szukałam domniemanego pocałunku Naxi na koncercie to moje ^^ A oni? Się nie pocałowali! No wk... na maxa!

KeThA

Jest pelno bzdur i nic konkretnego

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Masz racje ZA BLiSKO!

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

Fanka Naxi! Lubię cię :D

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

NADAL uważam, że Maxi jest zbyt blisko Camili :) Podzielę się z tym z wami, bo mnie to bulwersuje! I wgl. przestałyście tu spamować to muszę to naprawić :D

KeThA

Nie udawaj takiej co nie spamuje ;p moze sa blisko siebie ale nie wyczuwam zadnego napiecia emocjonalnego mniedzy nimi. (Czy pocieszylo cie to? ;D)

ocenił(a) serial na 3
karolina199

NIE! Nie pocieszyło mnie to. Niech on zabiera łapę z jej ramienia ale to migiem! Może trzymać ręce TYLKO I WYŁĄCZNIE na ramieniu Natalii!!!!
Nie udaję takiej co nie spamuje, przecież ja robię tego najwięcej :D Odświeżam filmweb, a tam wszędzie KeThA :D To urocze ^^ Ale i denerwujące :D

KeThA

To bylo jedynie i wylacznie przyjacielskie trzymanie reki na ramieniu zapewniam cie ;D;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Nie istotna rzecz :) Po przyjacielsku to sobie może obejmować Francescę lub Violettę - no problem. Camila za dużo miesza...

KeThA

Ja bym wystosowala w tej sprawie pismo do disney argentyna, nastepnym razem juz na pewno zachowaja odpowiedni odstep ;d

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Potrzebuję kontaktu i natychmiast zainterweniuję :D

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

http://elmundodevioeltta.blogspot.com/2013/07/mas-datos-de-violetta-2-2da-parte. html

Znalazłam taki filmik... Nie wiem, ile on w sobie prawdy ma, ale cóż ;/

ocenił(a) serial na 3
KeThA

http://violettaseriedisneychannel34.blogspot.com/2013/07/segunda-parte-de-violet ta2.html

Według tej dziewczyny tryumfuje miłość Marcesci :D I ja tam czytam, że wygrywa Leonetta. Diemila i taki zonk: Camila z Diego? :D
Ale również wg. niej Antonio jest dziadkiem Vilu...

KeThA

Tak ale pod koniec pisze ze nowe odcinki we wrzesniu, wiec nie wiadomo ile prawdy ile plotek ;o

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Tylko tak wrzuciłam... Ja nie wiem skąd to się wszystko wzięło! PRzecież musi mieć jakiś początek do jasnej ciasnej!

KeThA

ale to Diego z Camila to mnie zaskoczyło ;o nawet mi to nigdy przez mysl nie przeszło zeby ich połaczyc ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Nienienie, to chodzi że Ludmila z Diego, ale ja tak pomyślałam o Camili w pierwszej chwili

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Zayebishcie dużo można z tego wywnioskować jak się nie zna hiszpańskiego!

ocenił(a) serial na 3
MartinaStoessel

nawet jak się zna to nic się nie da wywnioskować :)

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Jak napisałam Sara - jak znasz to też się niczego nie dowiesz.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

http://www.youtube.com/watch?v=10siGEKv8L0
Jest zapowiedź w lepszej jakości.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Co nie zmienia faktu, że on nadal jest za blisko Camili :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jak dam Ci zapowiedź, gdzie ktoś nie macha ręką to Maxi nie oddali się od Camili. Ja jak widzę jak się rozpada napis "Junto al mio" to mi się wydaje, jakby to miało oznaczać jakieś rozwalenie tego wszystkiego.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Własnie mi też się wydawało, tym bardziej że Violka zrobiła taką dziwną minę tam...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak jakby miała nam się rozpaść ekipa i ogółem wszystko, co jest dotychczas, a mówią o spełnianiu marzeń i innych rzeczach, gdy się jest razem. Tak jakby coś miało nagle pokrzyżować ich wszystkie plany. Próbuje wywnioskować coś głębszego.

MagdaJulka

jednym słowem kazdy bedzie miał jakis problem (tak mi sie wydaje) no bo w sumie Violka z tym głosem, Fran ma wyjechc, a inni to juz nie wiem ale czuje ze szykują sie dobre odcinki i bedzie sie działo :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

I wróci dobra dupa - Fede :D już czekaaaaam! Karolinko, ty ze mną, prawda? ;>

KeThA

no to ba! :D w końcu znów Fede :D szkoda ze nie mozna liczyc na to ze wroci z kilku dniowym zarostem :D

KeThA

a tak wgl to wiadomo juz od ktorego dokładnie odcinka kochany nasz Fede znów sie pokaze? :D