Spamujemy na fb disney channel by zmienili głos Marco? xd Gdzieś czytałem kiedyś, jak pisali
ludzie o głos Fede, to powiedzieli, że może jeszcze się zmieni ;D To jak? :>
Pierwsze moje "genialne" hasło, które przyszło mi do głowy: Zmieńcie dubbing Marco z Violetty!
Ma głos jak dziecko!
A więc, spamujemy? :>
https://www.facebook.com/disneychannelpolska?hc_location=stream
Coś czuję, że niewiele jesteśmy w stanie zdziałać. Podejrzewam, że większość odcinków jest już predubbingowanych, a zmiana na kilka końcowych mija się z celem. ;P
Nie ma mnie :D Robię my homework and I'm uczing na kartkówkas :D Tylko odruchowo włażę na forum :D
Jest aż tak źle? Ja jeszcze nie słyszałam, bo lekcje i akademia do 16, o 20 będe oglądać, albo jutro sb nagram...
Właśnie znalazło by się kilka dobrych dubbing'owców disney'owskich dla niego np.: Musiał czy ten Logan z Taniec rządzi, ale nasz disnej wybrał dla niego pierwszy lepszy głosik- bo po co idealnie dobierać dubbingi, skoro przez Violettę oglądalność DC wzrosła o jedyne 90%? :>
Beniamin Lewandowski? Ja jeszcze nie oglądałam, ale skoro chlopak który podklada glosy dzieciom, teraz podłozyl glos Marco, to jedna wielka tragedia z polskiego dubbingu.
A mówiłam, że to będzie ktoś ze "Szczurów"? ;D Co prawda obstawiałam Chase'a, a jest Leo.
Musiał by nie pasował. On ma głos zbyt pewny siebie, Marco wyszedłby na gbura ;D