PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Zmuuuła

ocenił(a) serial na 3

Ej no, weźcie, koniec roku się zbliża, a tutaj cisza. Wstyd. Ja wiem, że nie możecie podziwiać
swojej ukochanej Leonetty i cierpicie w zaciszu swoich pokoi, ale nie poddawajcie się, już
niedługo!
Jak tam średnie na koniec? ;>
Sebek nie kłam, że lubisz Leonettę, mam Twoją wypowiedź, jak piszesz, że lubisz Dielettę.
Pozdrawiam Asię, która się smuci, bo jest stara.
Zuzka napisała rozdział! http://kochac-bardziej.blogspot.com/
Hania jedzie do Włoch :3
Marta Was pozdrawia z Marcelą. Marta kocha Facu.
No! Więc nie mówcie, że nic się nie dzieje ;> Czekam na relacje xd

KeThA

Zdałam !!!

i_love_it17

Ile zagrożeń było? :D

Sebek7771

Hmmmm... Zagrożenie na egzaminie?

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

Wow, Moniko, szał :D Gratuluję!

KeThA

Dziękuję, dziękuję. Twe słowa to nagroda sama w sobie ;))

ocenił(a) serial na 10
KeThA

To ja dodam, że znalazłam hasło do FW XD Jeśli można to zaliczyć do nowości...

ocenił(a) serial na 3
Bangie

A to ty je zgubiłaś? XD

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A jak myślisz, dlaczego nie wchodziłam? XD

ocenił(a) serial na 3
Bangie

Mogłaś nie chcieć wchodzić xD

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Koniec roku już dawno za sobą :P
Dzisiaj miałam egzamin i jutro ma egzamin,a pojutrze Wiolcia idzie szukać pracy (hahaha). Życzcie mi powodzenia :D

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

Życzymy! A jak tam z Twoją kryminalistyką? ;>

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Moja kryminalistyka musi trochę poczekać :D Trzeba trochę odpocząć od nauki :D

Violetowa00

Łeh, teraz tylko na wyniki matur do piątku czekać ;)

ocenił(a) serial na 5
esteckiewicz1

A na wyniki egzaminów, aż do 29 sierpnia ;/

KeThA

Dobra, nie wiem, czy to temat odpowiedni do tego, ale muszę to opowiedzieć, co mnie dzisiaj spotkało, bo nie wytrzymię no xdd

Jest taka sytuacja: jestem dzisiaj w Empiku, bo mama mnie wysłała po to, bym się rozejrzała za książką na prezent na urodziny jej znajomej. Ponieważ ta znajoma uwielbia gotować, to poszłam do działu z książkami kucharskimi. Po namyśle wybrałam książkę Ramsaya, tylko był mały problem - ona była wysoko a ja jestem niska (1,60 cm wzrostu tylko), a nikogo nie było, by mi pomógł. Ja się wyciągam, próbuję dosięgnąć, staję na palcach i już, zrezygnowana, chciałam wziąć inną, gdy jakaś ręka mi podała tę książkę. Zdziwiona patrzę obok, a koło mnie stoi jakiś chłopak. Zadzieram głowę do góry (z metr dziewięćdziesiąt na pewno miał) i co widzę? TOMASA. Mamuńciu, ja tam o mało zawału nie dostałam xdd Facet był tak podobny do Espinosy, że aż mnie zatkało, strzeliłam buraka tylko. Nawet pieprzyk na czole miał! Ale na policzku też, więc uznałam, że to ne on. XD Wybąkałam coś w stylu podziękowań, a on uśmiechnął się i powiedział, że nie ma za co i podzedł, jakby tego było mało, do mojego ukochanego działu fantastyki. O MATKO. O matko. :3

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Trzeba było rwać, a nie!!!!!!!!!!! Deklu ty xD

KeThA

Ale przecież mówię - tak mnie zamurowało, że ledwo podziękowałam i spaliłam buraka, a Ty mi mówisz, żeby rwać, Dziku xd
Teraz trzeba częściej do Empika łazić, nie wiedziałam nawet, że w moim mieście taki Tomas mieszka!
Ej... a jak on nie jest z Białej i go już nie spotkam? :(
Ale jak go spotkam, to wyrwę. Jak się znowu nie zaczerwienię xd

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Ewcia codziennie w Empiku od rana do zamknięcia xD
Na pewno z Białej, wyrwiesz go jeszcze :3
Jesteś jak Violka xD Ją tak też murowało przy Tomasie ;> Rozglądaj się za Leonem.

KeThA

Ja i tak często przesiaduję w Empiku w dziale fantastyki, więc problemu nie ma xdd
Do Białej mnóstwo Białorusinów i Ukraińców przyjeżdża, może Braco będzie? :3 Jakoś bym się z nim dogadała, rosyjski w końcu trochę znam xdd

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Walnęłabyś tekstem:
Ja tjebje ljublju xD - od razu by poleciał ;>