Gra która ma rozruszać to forum. Polega ona na tym że osoba zaczynająca (czyli ja) pisze
marzenie a następna pisze coś co je zniszczy a następnie pisze własne marzenie. Przykład:
1 osoba: chcę mieć talerz
2 osoba: talerze nie istnieją
Chcę dłużej spać
Mam nadzieję że to zrozumiałe. Najlepiej jeśli te marzenia będą związane z Violetta ale nie
muszą. Zaczynam:
Chcę uczyć w Studiu on beat
i pewnego dni ja z nim uciekniemy, a Tobie zostawimy bachorki, które później Cię zabiją, bo będą bardziej zryte niż my obie
i pewnego dni ja z nim uciekniemy, a Tobie zostawimy bachorki, które później Cię zabiją, bo będą bardziej zryte niż my obie
(jednak było u góry -,- załamuję się sama sobą)
A ja stara :( z jednej strony taka stara, a z drugiej młoda.
Ach. A ty chcesz mnie jeszcze wysłać do Psyhiatryka.
Oj tam, ja sobie poradze. Kupie kropelke, lub super glue i sie skleję.
Ale to ty wyjdziesz za Jezusa i będziesz lizać ściany.
Hola Hola, o ślubie nie było mowy! Były tylko dzieci. I przecież z nim uciekłam i właśnie go zostawiłam, bo był złym człowiekiem. Właśnie odebrałam od Ciebie trójkę moich latorośli.
Nie daj się zwieść temu że wygląda jak Jezus, to prawdziwy szatan!
No przecież wiem ♥ wdały się w mamusię ♡
A mówił, ze przybył by odkupić świat. Nawet podzielilam sie z nim obiadem- liczylam na zbawienie.
Ale to Ja je wychowywalam.
Ale przez ile? Dwa, trzy miesiące? To jeszcze nie jest wychowanie. W dodatku ja z dziećmi codziennie rozmawiałam na skajpaju :D
Fajny temat XD
Gdyby moja mama zobaczyła co wy piszecieto by się pewnie za głowę złapała i by do księdza od razu ze skargą poleciała ^^
Hahahahahahahaha :D temat na wysokim poziomie intelektualnym
Jeszcze powstanie petycja od naszych rodziców, aby usunąć filmweba.
Nie dawaj Mamie komputera XD
Noo i to jak wysokim xd Ej to by fajne było.Nasze mamy piszą petycje do prezydenta z prośbą o usunięcie filmweba,ponieważ "dziewczynki z jednego forum obrażają Jezusa".Robi się afera,wszystkie gazety w ruch,telewizja aż chce wybuchnąć...Ciekawie,oj ciekawie XDD
Spokojnie,nie dam *-*
Ej my obrażamy człowieka wyglądającego jakk Jezus. Wiesz opowiada każdemu, że wzięłam z nim ślub O.o
Skąd to wiesz? xD Ja, Skai. i wiele innych chcemy ! ;] Także podlega to pod kłamstwo xD