Dobra sama juz do tego doszłam xD >
Kazał mu zdecydowac albo studio albo motory XD.
Apropo tego wlasnie gdzies czytalam ze przez pewien czas Leona nie bedzie w studio, czyli ta plotka sie sprawdzi
Oby nie, bo w 40 odcinku mowił coś do Violetty że nie musi wybierać między muzyką a motocrossem . :)
Ale to zobaczymy juz za kilka dni xD
Ja znalazłam jeszcze coś takiego : http : / / www. youtube. com/watch?v=OsqIMn_lj1Y (nie wiem czy ten link był już podawany, jeśli tak to przepraszam :D )
# Uczniowie będą mieli za zadanie skomponować w parach piosenki. Violetta i Leon komponują 'Nuestro Camino' , jednak istnieje też plotka,że to Violetta ma napisać 'Nuestro Camino' i gdy ją będzie śpiewała,Leon usłyszy to i zrozumie,że to ją tak naprawdę kocha.
#Camila i Broadway zostają parą.
#Ludmiła i Violetta są w niespełnionej miłości,więc tworzą piosenke "Sie es por amor"
#Federico zakocha się w Francesce,jednak nadal będzie czuł coś do Violetty
#Kiedy Violetta zerwie z Diego,będzie próbowała z Federico,jednak zrozumie,że to nie ma sensu i jej jedyną miłością jest Leon.
#Podczas urodzin Leona w 48 odcinku,kiedy Vilu do niego podejdzie, ten powie do niej: kocham cię i pocałuje ją przy wszystkich, w tym też przy Larze i Diego.
#Lara zrywa z Leonam.
#Lara jest zła,że Leon spędza z nią mało czasu.
#Lara robi wszystko,aby rozdzielić Violette i Leona.
#Leon zaczyna rozumieć,że Lara jest zła.
#Lary nie będzie w ostatnich odcinkach serialu,ponieważ między Nią, a Leonem coś się wydarzy.
#Lara i Leon piszą razem piosenke.
#Będą 4 pocałunki Leonetty.
#Esmeralda wyznaje prawdę Germanowi .
#Tomas wróci na kilka odcinków.
#Tomas i Violetta całują się po raz ostatni.
#Leon będzie zazdrosny , przez to,że Diego pocałował Violette. Chce pocałować Violette podczas piosenki 'Nuestro Camino'
#Leonetta śpiewa 'Nuestro Camino' podczas następnego show.
#Ludmiła zakochuje się w Diego, i będzie zazdrosna o Violette
#Leon pisze piosenke dla Violetty
#Ma pojawić się NOWA piosenka Leonetty : “O que será de ti? po naszemu "Co się z Tobą stanie?"
znalazłam takie informacje ale nwm czy to prawdziwe