Z jakieś 2 minuty temu na DC był pokazany zwiastun 2 sezonu.
Nie było innych "głosów " niż Violetty.
Oglądaliście .
Nie widzialam, ja DC ogladam tylko jak leci Violetta ;pp ale szczerze liczylam ze w zwiastunie bedzie chociaz glos Diego, a tu czytan ze tylko Violka gadala ;p
No, ciekawi mnie to jaki mu dadzą. Obyśmy się nie rozczarowały...
Hej, jesteś jednak moją siostrą, Sarra się zgodziła xd
Nie oddałam! Bez takich mi tutaj! Po prostu doszłam do wniosku, że mogę mieć z tobą dobre kontakty również jako szwagierka (tak to się mówi?)
Mowa o zwiastunie "Tylko dla fanów, Violetta w kinach Helios, bla bla"? Czy powstał już normalny zwiastun?
Jest jeszcze jeden, ale taki,że nic tam nowego nie pokazują tylko postacie i Viola coś tam gada .
Nie, o takim innym na disney chanel. Są w nich po kolei pokazane zdjęcia nowych bohaterów. A Violetta coś tam mówi w tle. Takie to głupie i niepotrzebne.
Beznadziejny ;c Miałam nadzieję, że dadzą ten oficjalny trailer, albo te wszystkie proma, gdzie słychać głosy większości postaci. A tu lipa....
Widziałam dzisiaj rano. Według mnie - nic szczególnie ciekawego. Mogliby chociaż raz, pokazać kogoś innego, niż samą Violettę, bo mnie to już zaczyna denerwować. Szczerze mówiąc, liczyłam na coś lepszego.