PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

a co jeśli ...

ocenił(a) serial na 10

a co jesli znów zrobia przerwę bo ma być 3 maja ;oO -.-

ocenił(a) serial na 10
justynad123

Tą przeżyliśmy to i następną damy radę, ale mam nadzieję, że nie zrobią .

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

to sobie obejrzycie po hiszpańsku i cała filozofia o_O a potem, jak znów będzie emisja w polsce to po raz drugi po polsku...

ocenił(a) serial na 10
daisy95

Oglądałam po hiszpańsku kilka odcinków i masę na yt kawałków też po hiszpańsku, ale uważam, że to głupie, bo trochę możesz zrozumieć nawet nie znając podstaw hiszpańskiego (ja akurat podstawy znam), ale twoja rada jest głupia, gdyż taka osoba co nawet słowa po hiszpańsku nie powie może zrozumie tam troszkę z całego odcinka, ale i tak na prawdę za dużo się nie dowie więc już lepiej jest dla niej zaczekać na te po polsku i chociaż zrozumieć co mówią.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Powtarzam się ale co tam xd

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

Ale jak niektorzy nie moga wytrzymac , aby obejrzec po polsku to wiesz zamiast sie kotlowac niech obejrza po hiszpansku. Bo sa tacy co marudza, a juz po hiszpansku nie obejrza bo nie rozumieja, wiec po co ględzą ;p

ocenił(a) serial na 10
daisy95

No marudzą, bo chcieliby by było po polsku - logiczne, nie?

ocenił(a) serial na 6
LEONetta

No to słownik w dłoń i będzie logicznie po polsku nie? -.-

ocenił(a) serial na 6
justynad123

obejrzałam całość po hiszpańsku, wiec jakoś to przełkne. do przerwy musi być 20 odcinków wyrobią się z tyloma do 3 maja? nie zwróciłam uwagi

ocenił(a) serial na 6
Enterraz

Jutro jest 25 dopiero.

ocenił(a) serial na 6
daisy95

no właśnie poza tym wydawało mi się że msc ma 30 dni, nie jakieś 18 ;)

ocenił(a) serial na 6
daisy95

i zgadzam się, jak ktoś nie chce oglądać po angielsku i niecierpliwi się na dubbing, niech nie narzeka bo i tak nic się z tym nie zrobi