Jeśli dobrze pamiętam, kiedy miał być w pierwszym sezonie pocałunek tej pary, w 34 odcinku, to też w zapowiedzi go nie pokazano.
Skąd wgl przypuszczenia że będzie? Leon byl na zapowiedzi pokazany z Larą i raczej nic nie zapowiada żeby nagle miał się pocałować z Vilu.
Pocałunek ma być, ale nigdzie nie jest napisane, że Leonetty. "Drugi pocałunek" to tytuł odcinka.
Ale od razu wszyscy pomyśleli o Leonettcie, bo nie ma zbyt wielu par do wyboru;)
To szybciej Marco i Fran, chociaż Ana miesza u nich (już zbieram dla niej na bilet na Syberie!), oby tylko nie drugi pocałunek Any i Marco bo przysięgam coś zniszcze! ;p
Raczej nie;) Chyba, że to taka zmyłka, bo wszyscy spodziewają się Leonetty lub Marcesci, a tu Ana i Marco.
No skoro tytuł to "drugi pocałunek" to tylko te trzy opcje wchodzą w gre, bo Naxiczy Femiła się wgl jeszcze nie pocałowali a Diegette juz chyba z 2 pocałunki miała.
Ale przecież widziałam "Avance capitulo 64", odcinka 62 i 63 jeszcze nie widziałam, ale zapowiedź 64 widziałam i ona dotyczy głównie Marcesci. Może w tym odcinku się na nich skupią?
http://www.youtube.com/watch?v=gJzYe8SW8yY
Zaraz zrobią filmik na mój i Julki kanał, powiem tylko tyle że dobry tekst walnęła.
Gadaj! xD I tak kompletnie nie wiem co gadają, więc gadaj mi chociaż to! -.- xD
Fioletę oglądamy. Za 15 minut będę mieć program, ale jeszcze półgodziny odcinka ;) Później wezmę się za lekcje i może wtedy będzie czas na lekcje.