PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

jak wiecie 69 odc violetty 2 zakończył się że leon i violka prawie się całują jak myslici pocałują się czy nie mam nadzieję ża TAK

leonetta_filmweb

pożyjemy, zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 7
leonetta_filmweb

nie wiem ale końcówka zapowiedzi najlepsza ♥
'-Diego
-Lara'
hahaha ;d

leonetta_filmweb

A ja mam nadzieję, że NIE.

Sebek7771

dlaczego ????????

leonetta_filmweb

Ja nie lubię Leonetty. Wg mnie najgorsza para w tym serialu <bez urazy, oczywiście>. Jak są razem to chodzą za rączki, Violka się mu wyżala, on pociesza i tak w nieskończoność. Potem znowu znajdą sobie powód do rozstania. Cierpią, płaczą, ale do siebie nie chcą wrócić, w końcu zrozumieją, że kochają tylko siebie. Są razem na max 20 odcinków, dłużej ta para nie wytrzyma <O ile wyżalanie się i chodzenie za rączki można parą nazwać>. Potem się znowu rozstają i tak dalej, i tak dalej.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Pary najczęściej chodzą za ręce jak się orientuję xxd

majka5454

Ale nie tylko i nie w kółko. Nawet Naxi jest bardziej romantyczniejsze. Pary powinny spędzać ze sobą dużo czasu, oboje być sobie równi- a tu ciągle Violka wyżala się Leónowi, on ją pociesza. Dieletta to para, która zachowuje się jak para.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Przecież oni spędzali ze sobą czas. Violka może trochę przesadzała z tym wyżalaniem, ale Leon jako dobry chłopak zawsze ją pocieszał. W czym Dieletta jest lepsza?

majka5454

Jak rozmawiają, to nie wyżala się Violka, nie wyżala się Diego- rozmawiają jak normalna para. Oboje ostatnio coś do siebie czuli, mieli już 3 pocałunki i czekam na następne. Nie chce mi się tłumaczyć x.x Potem to może zrobie ;d

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Violka nie ma już problemów, dlatego się nie wyżala;)

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Zwłaszcza, że ona jego nie kocha i ciągle myśli o innym, a on też nie jest z nią z miłości.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Dobrze powiedziane:)

tears_in_heaven

Ostatnio coś do siebie poczuli oboje :3

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Nienawiść chyba ;3

tears_in_heaven

Miłość ; 3

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Co za różnica :D

tears_in_heaven

Minimalna XD

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Jak Wielki Mur Chiński z wartownikami co pięć metrów ;>

tears_in_heaven

Jakie 5? 7 raczej ;D

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Czemu 7?

tears_in_heaven

bo to szczęśliwa liczba xD

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Ale doktor House mówił, że co 5. Więc tej wersji będę się trzymać ;D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ale i tak myśli o Leonie.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Za to parą można nazwać Caxi, którzy raz się pocałowali i nic więcej?

tears_in_heaven

Caxi parą nie byli, kochana :3 Ale mają więcej momentów ; https://www.youtube.com/watch?v=N-Vu7c9c8rA

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

I nie będą :>

ocenił(a) serial na 8
leonetta_filmweb

Nie wiem, co będzie to będzie. Ostatnio pokochałam Dielette, ta para jest wyjątkowo słodka;*. Leonetta, nudzi mi się, jej wątek jest oklepały i mdły. Ich związek, jak to powiedział, mój poprzednik, opiera się jedynie na chodzeniu za rączki, potem się rozstają i znowu schodzą. Po za tym, na pewno będą razem na koniec sezonu. Niestety. Jednak po co ciągną ich '' interesujące'' sprawy w nieskończoność? Niech się zejdą, wyjadą gdzieś razem i nikt, by nie tęsknił. Tylko trzeba by jeszcze znaleźć kogoś dla Lary i Diego, kto ich naprawdę pokocha.

ocenił(a) serial na 10
leonetta_filmweb

Mam nadzieję, że się pocałują:)

ocenił(a) serial na 10
leonetta_filmweb

Jak przerywają odcinek to nigdy do pocałunku nie dochodzi. No ale zobaczymy ;p

ocenił(a) serial na 7
Skailes

A Ty za Leonettą czy nie?

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Tak. Chociaż wątek Violetty jest tym najmniej mnie interesującym, kibicuję Leonetcie. I uwielbiam Jorge. ;)

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Ja też kocham Jorga xd

ocenił(a) serial na 10
majka5454

No a jak go nie kochać? xd Ostatnio polubiłam też Diego xd

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Ja nie, dobra może troszeczkę. Tak odrobinę mi go szkoda, że zostanie sam jak Violka będzie z Leonem;)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

No niestety. No ale cóż. ;)
Ale patrz jak się uroczo uśmiechnął: iv. pl/images/26551889780805752070. png całkiem słodki jest ;D
+ to mi się podobało: youtube. com/watch?v=XedZCuYazZ4

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Zazdrosny Leonek;)

Skailes

Ale w 2 sezonie miało być kilka pocałunków Leonetty, to kiedy one wreszcie będą? :(

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Bogu dane jest to wiedzieć. :P

Plotki plotkami, a serial swoją drogą. Jeden pocałunek będzie na pewno. Będzie, będzie. Musi być. A czy więcej. Zobaczymy. :)

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

To były plotki, nikt nie wiedział ile ma być tych pocałunków;)