PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6682
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

caxi vs naxi

ocenił(a) serial na 10

cami i maxi vs naty i maxi ja jestem za caxi :) a wy ?

ocenił(a) serial na 8
Ania76_2

Naxi. <3

ocenił(a) serial na 8
Ania76_2

Naxi;*;*:* Bez nich i bez Marcesci nie oglądałabym tego serialu. To najlepsza, najsłodsza, najfajniejsza para, kocham ich<3

ocenił(a) serial na 10
Ania76_2

Naxi!

ocenił(a) serial na 7
Ania76_2

Oczywiście że Naxi!!!

ocenił(a) serial na 4
Ania76_2

Mnie obojętne... Camila i Maxi nawet słodko razem wyglądali, ale tak jak pisały dziewczyny, skończyło się na pocałunku, po którym stwierdzili, że nic do siebie nie czują. Oni w sumie fajnie dogadują się jako przyjaciele. Bardziej pasują mi chyba ich takie stosunki. Camila czasami jest dla Maxiego jak taka starsza siostra. Ona i Fran często poczuwają się do tego żeby skrytykować jego zachowanie, oczywiście dla jego dobra i myślę że to samo w sobie jest słodkie. Maxi i Naty to naprawdę dobre połączenie. Pod wpływem Maxiego, Naty zaczęła dostrzegam jakim tak naprawdę człowiekiem jest Ludmiła. Jest dużo bardziej asertywna i zaczyna dostrzegać swoje zalety. Ludmiła zawsze jej wmawia, że jest beztalenciem. Przy Maxim, Naty wreszcie zaczyna wierzyć w swoje możliwości i swój talent. Poza tym Maxi jest w stosunku do niej taki opiekuńczy... Przestaje widzieć inne dziewczyny i wtedy liczy się dla niego tylko Naty. Mam nadzieję, że będą w końcu razem tak na serio.