PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

co sie dzieje?

ocenił(a) serial na 10

Od 5 sierpnia mialy leciec nowe odcinki a nowe leca od dzisiaj i to jeszcze dwa jeden o 16 i
drugi nowy o 20?

ocenił(a) serial na 10
Emis20013

Chyba każdy chciałby wiedzieć...

ocenił(a) serial na 10
Slytherinka

Dlaczego w ogóle teraz leci 62 odcinek?!

ocenił(a) serial na 10
lauri2092

No dlaczego?

ocenił(a) serial na 10
Emis20013

Nie było mnie dziś cały dzień. Wracam o 20.30 i dostałam smsa od koleżanki, że dziś dwa nowe odcinki Violetty.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Musialas sie wkurzyc

ocenił(a) serial na 10
Emis20013

Szczerze mówiąc to nie było tak źle
Gorzej z siostrą, ale jutro w necie obejrzę ;)

ocenił(a) serial na 3
Emis20013

Ja to kurna wg, włączam sb DC, żeby zobaczyć jaki odcinek leci bo może jakiś z tych 50 któryś przegapiłam, a tu patrze 62 leci, wtf?
Wkurzona do granic możliwości, może chcą, żeby się od razu w pod koniec sierpnia skończyło, ale mogli dać jakieś info, bo nie każdy powtórki ogląda

Emis20013

własnie przegapiłam pierwszy odcinek i widziałąm tylko ten o 20 -.-
ale to oznacza tez szybciej 2 sezon! :D znaczy mam taką nadzieje!

karolina199

Nawet mnie nie wpieniaj >.<

ocenił(a) serial na 3
Emis20013

Myślę, że to błąd. Już kiedyś dali odcinek serialu z kopyta po rumuńsku to teraz mogli nowe odcinki niechcący puścić, a w poniedziałek będzie znowu 61 i we wtorek 62

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Hahahahaha, po rumuńsku. Nie no, talent musi mieć jakaś osoba w naszym polskim DC ;)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Serio, ja czekam sobie, żeby oglądać ( swoją drogą, nie wiem w jakim schemacie leciały odcinki) bo chciałam zobaczyć po polsku, gdyż po angielsku wcześniej widziałam i tam taka supriised :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Wyobraź sobie, że Violettę puszczą niechcący po hiszpańsku. Byłoby zabawnie.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ej, twój Rugg nie jest Ci wierny, bo ostatnio kręci się z nim jakaś ciemnowłosa dziewczyna.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nieee! Jak on MOŻE?! :OOOO

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No jak widać może, bo jacyś paparazzi widziałam, że fotkę cykneli jak był w Mediolanie i z nią wychodził, a dwa dni temu dodał zdjęcie, na którym coś podpisywał, a obok była ta sama brunetka :D

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Aaa to na którym były oznaczone dwie dziewczyny... :) no cóż, on jeszcze zrozumie, że mnie kocha. Ja będę na niego czekała <3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Póki co - są dwie tam. Może nie będzie miał się na co zdecydować i wybierze Ciebie?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

O tak, one będą się o niego kłócić, a ja go przygarnę w me kochające ramiona <3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ej, a o którym zdjęciu mówisz, że były oznaczone dwie dziewczyny?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

https://twitter.com/_ruggero/status/362576590900703233/photo/1

nie powiem, gdzie, ale widziałam zdjęcie, gdzie były oznaczone...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No to o tą babe mi chodzi. Musisz mieć na nią oko, bo kręci się koło twojego faceta ;3

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Cały czas ją obserwuję :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Właśnie wróciłam ze Smerfów!!! Teraz wszystko jest smerfastyczne

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Byłaś na smerfach? Ja zamiast tego wybrałam World War Z :D Bo byłam dwa dni temu w kinie...
Ale smerfastyczny fim! :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, tak. Ale nadal nie wiem co to jest smerfenis, ale chociaż wiem, że smerfy mają niebieskie tyłki.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=582206548492021&set=a.132605850118762.15 062.123927110986636&type=1&theater

Mam! Czy tylko ja uważam, że z kilkudniowym zarostem wygląda super? :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Wiem, już sama zajrzałam na jego fejsa :D Ale wydaje mi się, że te dziewczyny same się wpięły, a on tylko to zaakceptował. Widziałam kiedyś jak chyba u Lodo tłum ludzi był wpięty.

KeThA

http://bestofmeanwhilein.com/wp-content/uploads/2011/06/meanwhile-in-romania-tvs at.jpg