Od 5 sierpnia mialy leciec nowe odcinki a nowe leca od dzisiaj i to jeszcze dwa jeden o 16 i
drugi nowy o 20?
Nie było mnie dziś cały dzień. Wracam o 20.30 i dostałam smsa od koleżanki, że dziś dwa nowe odcinki Violetty.
Szczerze mówiąc to nie było tak źle
Gorzej z siostrą, ale jutro w necie obejrzę ;)
Ja to kurna wg, włączam sb DC, żeby zobaczyć jaki odcinek leci bo może jakiś z tych 50 któryś przegapiłam, a tu patrze 62 leci, wtf?
Wkurzona do granic możliwości, może chcą, żeby się od razu w pod koniec sierpnia skończyło, ale mogli dać jakieś info, bo nie każdy powtórki ogląda
własnie przegapiłam pierwszy odcinek i widziałąm tylko ten o 20 -.-
ale to oznacza tez szybciej 2 sezon! :D znaczy mam taką nadzieje!
Myślę, że to błąd. Już kiedyś dali odcinek serialu z kopyta po rumuńsku to teraz mogli nowe odcinki niechcący puścić, a w poniedziałek będzie znowu 61 i we wtorek 62
Hahahahaha, po rumuńsku. Nie no, talent musi mieć jakaś osoba w naszym polskim DC ;)
Serio, ja czekam sobie, żeby oglądać ( swoją drogą, nie wiem w jakim schemacie leciały odcinki) bo chciałam zobaczyć po polsku, gdyż po angielsku wcześniej widziałam i tam taka supriised :D
Ej, twój Rugg nie jest Ci wierny, bo ostatnio kręci się z nim jakaś ciemnowłosa dziewczyna.
No jak widać może, bo jacyś paparazzi widziałam, że fotkę cykneli jak był w Mediolanie i z nią wychodził, a dwa dni temu dodał zdjęcie, na którym coś podpisywał, a obok była ta sama brunetka :D
Aaa to na którym były oznaczone dwie dziewczyny... :) no cóż, on jeszcze zrozumie, że mnie kocha. Ja będę na niego czekała <3
Póki co - są dwie tam. Może nie będzie miał się na co zdecydować i wybierze Ciebie?
O tak, one będą się o niego kłócić, a ja go przygarnę w me kochające ramiona <3
https://twitter.com/_ruggero/status/362576590900703233/photo/1
nie powiem, gdzie, ale widziałam zdjęcie, gdzie były oznaczone...
No to o tą babe mi chodzi. Musisz mieć na nią oko, bo kręci się koło twojego faceta ;3
Byłaś na smerfach? Ja zamiast tego wybrałam World War Z :D Bo byłam dwa dni temu w kinie...
Ale smerfastyczny fim! :D
Tak, tak. Ale nadal nie wiem co to jest smerfenis, ale chociaż wiem, że smerfy mają niebieskie tyłki.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=582206548492021&set=a.132605850118762.15 062.123927110986636&type=1&theater
Mam! Czy tylko ja uważam, że z kilkudniowym zarostem wygląda super? :D
Wiem, już sama zajrzałam na jego fejsa :D Ale wydaje mi się, że te dziewczyny same się wpięły, a on tylko to zaakceptował. Widziałam kiedyś jak chyba u Lodo tłum ludzi był wpięty.