Nie, nie będą. Angie w sześćdziesiątym szóstym odcinku wyjeżdża do Francji. German pozostanie forever alone. Jedyna nadzieja w trzecim sezonie. :P
Kto będzie rozmawiał o jakiś tam bardzo ważnych rzeczach? Dobra, nie zwracaj na mnie uwagi. XD
Połowa z tego to kłamstwo. Marco nie jest bratem Diego, nie ma żadnego Joaquina itd.
Cieszę się twoim szczęściem. Powiedz no ty mi, co to jest to całe LBA, bo nie do końca ogarniam?
Libster Blog Awards. Odpowiadasz na te 11 pytań, nominujesz 11 osób i zadajesz im 11 pytań(znaczy, nie wiem, czy 11, bo w oryginale tak było, ale każdy nominuje ile mu pasuje), nie mam za cholerę pojęcia po co to jest, ale jest xD
Oj, to nie nominuj nikogo, po sprawie. Nie zauważą xD Wgl. nie powiadomiłam osób o nominacji, muszę to zrobić...
German się pisze :)
Niestety Germangie nie będzie,a Dieletta na szczęście będzie.
Na szczęście? A cóż to za związek, w którym żadne z dwóch nic do siebie nie czuje?
Niestety niewiele osób zna hiszpański na tyle dobrze, żeby cokolwiek z tych odcinków zrozumieć.
Napisałabym jak koleżanki wyżej German, ale już nie będę złośliwa.
Nasza parka dorosłych dzieci się nie zejdzie, bo Angie wyjedzie za pracą do Paryża.
Viola i Diego będą razem, ale nazwałabym to farsą, bo on będzie z nią chodził żeby spełnić swój spisek z Ludmiłą, nawróci się i zakocha w niej dopiero na saaaam koniec, a ona będzie cały czas widziała Leóna.
Latający cyrk Monty Pytona
ja i tak bogom dziękuję, że w końcu leonetta razem, bo już myślałam że zrobią psikusa i violka znowu na koniec sama bd
Mogłaby już być ta nieszczęsna Germangie, ale Dieletta, gdzie ani ona nie kocha jego, ani on jej, byłoby z lekka bez senus ;33333
Aj tam. Ja i tak wiem, że Violetta powinna być z Tomaszem. :D Ona mi jest obojętna. Najważniejsza, aby Angie wróciła w 3 sezonie :D
Matko, jak można być obojętnym na los tytułowej bohaterki XD nie rozumiem, czemu ją tak hejcicie, najwyraźniej po prostu jej nie rozumiecie. Tak jak już pojawiły się hejty, że jak zwykle się waha, a tak naprawdę jest już zdecydowana na Leóna tylko Diego wierci