Muszę przyznać, że leon jest przystojny, opiekuńczy i ogólnie fajny z charakteru. Ale tomas jest
fajniejszy, bo nie wcina się tak jak leon w każdą rozmowę i jest miły dla wszystkich, a leon tylko dla
violetty i podobno w 2 sezonie znajdzie sb inną. A tomas jest po prostu idealny, może nie
przystojny, ale z charakteru idealny!!
jak przyjdzie jej młodsza siostra, na jakiś czas zerwie z ludmiłą. Póżniej, mianowicie w drugim sezonie wszyscy bd zgraną rodzinką ;p;p ogólnie jak maxi i naty zaczną chodzić, potraktują ją naty tak, jak ja traktuję stałe dziewczyny mojego brata; potencjalne szwagierki to nie szukam z nimi zwady i jestem miła ;p co jak na mnie jest dziwne, ale skoro Kamilowi się podoba, to się nie wkręcam, tak podeszły dziewczyny do laury i tak samo podejdą do naty. Ale wydaje mi się, że rzeczywiście bd przyjaciółkami. Np na tej imprezie karaoke, filmik z junto a ti marca i franceski.
oglądałam na violettaonline.ar
Jestem również za Tomasem. Niektórzy chyba zapominają, że Leon też zakochał się Violi od pierwszego wejrzenia. Niby chciał ją wykorzystać, ale jednak się zakochał. Tak samo jak Viola w Tomasie. Szkoda mi Leona, bo ona ją kocha, ale ona nie odwzajemnia tego uczucia. Nie jest to bynajmniej tak silne. Cały czas myśli o Tomasie i to jego kocha. Nie mylmy miłości z przyjaźnią.
Sama sobie przeczysz. Chciał ją wykorzystać zanim ją zobaczył? Leon chciał uwieść Violettę, a dopiero gdy ją dłużej, lepiej poznał, zaczął się zakochiwać. Ona też go kocha, tylko jeszcze nie zdaje sobie z tego sprawy. Gdyby nie kochała, odepchnęła by go, jak ją pocałował (jakoś wtedy zapomniała o istnieniu Tomasa), i nie latała by za nim przez wiele odcinków pod koniec 1 sezonu, kiedy to on ją odsunie. Jak dla mnie ona sobie wyobraziła, że kocha Tomasa, ale naprawdę czuje coś do Leona i zrozumie to dopiero wtedy, kiedy on z nią zerwie.
Wiem to co skleciłam jest trochę bezsensu, ale to jest takie skomplikowane. Bo przecież jedno nie wyklucza drugiego. Ale nie wiemy co się jeszcze wydarzy, w 2 sezonie Tomas może powrócić i wtedy zobaczymy jak na to zareaguje Viola.
haha i z której strony ten szczur jest idealny? Tomasek to zwykła porażka życiowa:)
Po pierwsze słonko on nie znajdzie sobie innej... Chodzą pogłoski że będzie miał romans a tak naprawdę ta dziewczyna będzie JEGO KUZYNKĄ.!!!!!!! ogarnijcie się prosze kochane parapety...
Leoś <3
Jak Tomas może być idealny???? Nawet jakby się na maxa pokłucili to ten kto kocha Violette nigdy by jej nie powiedział, że jest najgorszym człowiekiem na świcie. Leon i Violetta♥
Nawet mój wuja :D powiedział jak to ze mną oglądał, że ten Tomas to jakiś świrus :D