rzejt odnajdze marije w 2 sezonie czy tam jej ducha prawda stanie sie to w 9 oodcinku 2 sezonu
oglondalam
Hahahaha. Chyba trochę Ci się teraz zdanie zmieniło, Sebastianie. :D
"Violetta ma głos jak miliony innych dziewczyn, barwa nijaka, głos na maxa przerabiany."
Ooo! Aż pięć osób się znalazło? Rozumiem, że wśród pingwinów też szukałeś?
Błagam Cię, jak śpiewa to sobie śpiewa, ale w Ven y canta ZAWODZI! Jak małpa. Jak robot. Jak cokolwiek. Tego się słuchać nie da.
No, ja miałam nadzieję, że szybko się przeniosę w czasie o tę minutę w której ona śpiewa i nie będę musiała tego słuchać. Ale wiesz co? Jest taki magiczny przycisk który przesuwa do przodu... Przydał się!
Dziewczyny, nie słyszałyście o tym, że większość chłopaków to wzrokowcy. Podoba mu się Camila z wyglądu to od razu wszystko w niej jest zajebiste. Ja od razu mówię, że Lodovica ma najlepszy głos, jak śpiewa najbardziej się wyróżnia, a Candelarii nawet nie słychać.
Dlaczego? Przecież ona tak cudownie śpiewa. Zwłaszcza w Ven y Canta i Tienes el talento.
Ach, jaką ona ma cudną końska szczękę. Też się zakochałam od pierwszego wejrzenia.
A wiesz co ? :> Jak chcesz o minutę do przodu to proszę bardzo :D
http://www.youtube.com/watch?v=QyuDoUVz1TI
Wredna jesteś :D Nie brzmi; d
Nie wiem, naprawdę nie rozumiem, jak może ci się nie podobać ta wersja.
Ech... Nie pogadasz. Może i Camila nieźle brzmi w "Algo suena en mi", albo w "Habla si puedes". Ale w tej piosence wypada strasznie i taka jest prawda. Chociaż w tej popowej wersji nikt nie zabrzmi dobrze ;D
Oj dacie mu spokój, przecież on jest zakochany w Cami, więc co mu dupę trujecie... xD jak to powiedziała Angelica "dobrze wiemy że miłość jest ślepa" :D
Macie zawodzenie Martiny:
1. Jorge śpiewa czysto, ona? Hm: http://www.youtube.com/watch?v=D_kvdJUYzUQ Paczcie na jej miny 1:25
2. Pablo śpiewa dobrze, ona? Hm: http://www.youtube.com/watch?v=Mbor-Xbq7rU
I to przykłąd głuchości: Ludzie dalej uważają, że ona jest niesamowita, jak Sebek o Cande
wiadomo, ze piosenki w serialu są przetwarzane i czyszczone z nieczystych dzwieków
ale i tak still better niz Camila ;pp
Ale ona cudnie fałszuje, popsuła Jorgusiowi piosenkę. A mnie rozbawił jej strój, taki wiesz, modelujący sylwetkę - luźna koszula (po to, żeby ukryć nadmiar tłuszczu na brzuchu i biodrach), legginsy z pionowymi pasami (po to, żeby wyszczuplić i wydłużyć nogi) i buty na olbrzymich platformach (jak wyżej). Bo bez tego wyglądałaby grubo xD
Jestem pewna... Po prostu wstyd wyjść przy takiej wadze z domu, trzeba maskować nadmiar zjedzonych cukierków :D
Właśnie, popsuła mojemu ukochanemu piosenkę!! Nie lubię jej za to, już po pierwszym włączeniu tego filmiku mi się nie podobało (oczywiście tylko o Martinę mi chodzi, bo Jorge jest boski <3). A co do jej stroju to nie wiem, czy znalazłabym jakiś jej strój, który by mi się spodobał.... Że o butach nie wspomnę...
Mnie się bardzo podoba, ale w sumie nie da się całkowicie ocenić, bo jak śpiewa to tak "niepełnym" głosem no i stanowczo za mało :)
Jej chyba chodzi o Esmeraldę,a że dziewczyna nie kuma hiszpana (tak jak ja,ale ja przynajmniej wiem co co chodzi) myśli że to jest Maria
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha. Czy ja coś przegapiłem? XDDD
Najwyraźniej tak. A tak na poważnie to nie mam zielonego pojęcia o co chodziło autorce tego tematu. Nie rozumiem ani jednego słowa.
Ja też nie. Może rzeczywiście o Esmeraldę? Czuję się zdezorientowana przez brak ortografii i interpunkcji w tej wypowiedzi.
Ja tak samo. :D O Esmeraldę? Wątpię. Imię ,,Esmeralda" po hiszpańsku i po polsku brzmi tak samo, więc nie wiem jak można by było je pomylić z imieniem ,,Maria".
Gdy Jade i matias zatrudniali Esmeraldę aby mieć dla siebie kasę Germana to Jade zabrała pamiętnik Marii. Esmeralda ma być taka jak Maria. Dlatego tak przypadła do gustu Germanowi i Violetcie.
Tak, ale zobaczymy to dopiero w odcinku 2468. Jade znajdzie w piekarniku Olgi magiczną lampę, która zaprowadzi ją do tajemniczej studni za domem Angie. Na dnie studni będzie sobie siedziała Maria grająca w węża na swoim smartfonie. Jade wyłowi ją wędką, a następnie Maria zostanie porwana przez kosmitów. Później zajdzie w ciążę i urodzi dziecko wampira, który zje Violettę, przez co German skoczy z mostu, a cały jego majątek przypadnie Jade. Dziecko-wampir zje również swoją matkę po czym samo umrze. Ta daaa!!! Koniec ciekawej historii. Pozdrawiam.
Nienienie, to się zaczyna pod koniec 2468, ale akcja kończy się dopiero w 2469! Coś ci się pomyliło...
Mówię Ci, ty chyba nie widziałaś większości tematów na forum, jak z Magdaleną wymyśliłyśmy fabułę na 80 sezonów :D
Ojej, nie pamiętam gdzie to było :D Wiesz... spamowałyśmy zbyt dużo. Ale jak znajdę przy przeglądaniu tematów (nudzi mi się czasami w nocy :P) to podeślę :P