PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

rzejt odnajdze marije w 2 sezonie czy tam jej ducha prawda stanie sie to w 9 oodcinku 2 sezonu
oglondalam

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Hahahaha. Chyba trochę Ci się teraz zdanie zmieniło, Sebastianie. :D
"Violetta ma głos jak miliony innych dziewczyn, barwa nijaka, głos na maxa przerabiany."

Skailes

Gra aktorska, Skaj, gra aktorska :D

tears_in_heaven

Napiłem się i głos Cami brzmi jeszcze genialniej <3

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

To coś jest z tobą nie tak...

KeThA

Mam oryginalny gust po prostu :D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

BARDZO oryginalny...

KeThA

NIE BARDZO ORYGINALNY! Znam 5 osób które tak jak ja zachwycają się głosem CAMILI! <3

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Ooo! Aż pięć osób się znalazło? Rozumiem, że wśród pingwinów też szukałeś?
Błagam Cię, jak śpiewa to sobie śpiewa, ale w Ven y canta ZAWODZI! Jak małpa. Jak robot. Jak cokolwiek. Tego się słuchać nie da.

KeThA

Małpy są naszą przeszłością, roboty przyszłością! Gdy Cami śpiewa podróżujemy w czasie <3

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

No, ja miałam nadzieję, że szybko się przeniosę w czasie o tę minutę w której ona śpiewa i nie będę musiała tego słuchać. Ale wiesz co? Jest taki magiczny przycisk który przesuwa do przodu... Przydał się!

KeThA

...by przewinąć początkową muzykę do śpiewu cudownej Cami <3

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

O minutę do przodu, kochanieńki.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Dziewczyny, nie słyszałyście o tym, że większość chłopaków to wzrokowcy. Podoba mu się Camila z wyglądu to od razu wszystko w niej jest zajebiste. Ja od razu mówię, że Lodovica ma najlepszy głos, jak śpiewa najbardziej się wyróżnia, a Candelarii nawet nie słychać.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Może to i lepiej, że jej nie słychać...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Dlaczego? Przecież ona tak cudownie śpiewa. Zwłaszcza w Ven y Canta i Tienes el talento.

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Ach, jaką ona ma cudną końska szczękę. Też się zakochałam od pierwszego wejrzenia.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Jej urok sam w sobie jest oryginalny i Sebek wie, co mu się podoba.

KeThA

A wiesz co ? :> Jak chcesz o minutę do przodu to proszę bardzo :D
http://www.youtube.com/watch?v=QyuDoUVz1TI

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Nie wiem, naprawdę nie rozumiem, jak może ci się podobać ta wersja.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

To brzmi trochę jak ta wersja. http://www.youtube.com/watch?v=KhqZxvVDfmk

tears_in_heaven

Wredna jesteś :D Nie brzmi; d
Nie wiem, naprawdę nie rozumiem, jak może ci się nie podobać ta wersja.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Ech... Nie pogadasz. Może i Camila nieźle brzmi w "Algo suena en mi", albo w "Habla si puedes". Ale w tej piosence wypada strasznie i taka jest prawda. Chociaż w tej popowej wersji nikt nie zabrzmi dobrze ;D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Oj dacie mu spokój, przecież on jest zakochany w Cami, więc co mu dupę trujecie... xD jak to powiedziała Angelica "dobrze wiemy że miłość jest ślepa" :D

ocenił(a) serial na 4
violetta_fan12

Tu by się raczej przydało określenie "miłość jest głucha" xD

ocenił(a) serial na 3
Avanlee

Macie zawodzenie Martiny:
1. Jorge śpiewa czysto, ona? Hm: http://www.youtube.com/watch?v=D_kvdJUYzUQ Paczcie na jej miny 1:25
2. Pablo śpiewa dobrze, ona? Hm: http://www.youtube.com/watch?v=Mbor-Xbq7rU

I to przykłąd głuchości: Ludzie dalej uważają, że ona jest niesamowita, jak Sebek o Cande

KeThA

wiadomo, ze piosenki w serialu są przetwarzane i czyszczone z nieczystych dzwieków
ale i tak still better niz Camila ;pp

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ale ona cudnie fałszuje, popsuła Jorgusiowi piosenkę. A mnie rozbawił jej strój, taki wiesz, modelujący sylwetkę - luźna koszula (po to, żeby ukryć nadmiar tłuszczu na brzuchu i biodrach), legginsy z pionowymi pasami (po to, żeby wyszczuplić i wydłużyć nogi) i buty na olbrzymich platformach (jak wyżej). Bo bez tego wyglądałaby grubo xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Jestem pewna... Po prostu wstyd wyjść przy takiej wadze z domu, trzeba maskować nadmiar zjedzonych cukierków :D

tears_in_heaven

Właśnie, popsuła mojemu ukochanemu piosenkę!! Nie lubię jej za to, już po pierwszym włączeniu tego filmiku mi się nie podobało (oczywiście tylko o Martinę mi chodzi, bo Jorge jest boski <3). A co do jej stroju to nie wiem, czy znalazłabym jakiś jej strój, który by mi się spodobał.... Że o butach nie wspomnę...

ocenił(a) serial na 3
Jorgini

Horhe śpiewał dobrze, ona zawaliła - takie podsumowanie :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak to jest, gdy się nie śpiewa z playbacku xd

ocenił(a) serial na 8
majka5454

A tak zmieniając temat - Co sądzicie o wokalu Naty?

ocenił(a) serial na 3
julia_555

Mnie się bardzo podoba, ale w sumie nie da się całkowicie ocenić, bo jak śpiewa to tak "niepełnym" głosem no i stanowczo za mało :)

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Podoba mi się jej wokal:)

marlenamag19

Jej chyba chodzi o Esmeraldę,a że dziewczyna nie kuma hiszpana (tak jak ja,ale ja przynajmniej wiem co co chodzi) myśli że to jest Maria

użytkownik usunięty
marlenamag19

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha. Czy ja coś przegapiłem? XDDD

Przegapiłeś moment powrotu ducha Mariji.

użytkownik usunięty
Luu__4

Najwyraźniej tak. A tak na poważnie to nie mam zielonego pojęcia o co chodziło autorce tego tematu. Nie rozumiem ani jednego słowa.

Ja też nie. Może rzeczywiście o Esmeraldę? Czuję się zdezorientowana przez brak ortografii i interpunkcji w tej wypowiedzi.

użytkownik usunięty
Luu___4

Ja tak samo. :D O Esmeraldę? Wątpię. Imię ,,Esmeralda" po hiszpańsku i po polsku brzmi tak samo, więc nie wiem jak można by było je pomylić z imieniem ,,Maria".

Gdy Jade i matias zatrudniali Esmeraldę aby mieć dla siebie kasę Germana to Jade zabrała pamiętnik Marii. Esmeralda ma być taka jak Maria. Dlatego tak przypadła do gustu Germanowi i Violetcie.

ocenił(a) serial na 10
marlenamag19

Koniecznie napij się mleczka prosto od kozy : D

użytkownik usunięty
marlenamag19

Tak, ale zobaczymy to dopiero w odcinku 2468. Jade znajdzie w piekarniku Olgi magiczną lampę, która zaprowadzi ją do tajemniczej studni za domem Angie. Na dnie studni będzie sobie siedziała Maria grająca w węża na swoim smartfonie. Jade wyłowi ją wędką, a następnie Maria zostanie porwana przez kosmitów. Później zajdzie w ciążę i urodzi dziecko wampira, który zje Violettę, przez co German skoczy z mostu, a cały jego majątek przypadnie Jade. Dziecko-wampir zje również swoją matkę po czym samo umrze. Ta daaa!!! Koniec ciekawej historii. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 3

Nienienie, to się zaczyna pod koniec 2468, ale akcja kończy się dopiero w 2469! Coś ci się pomyliło...

KeThA

Heheh ale macioe tu talenty literackie :D

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

Mówię Ci, ty chyba nie widziałaś większości tematów na forum, jak z Magdaleną wymyśliłyśmy fabułę na 80 sezonów :D

KeThA

Podaj linka koniecznie przeczytam :D

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

Ojej, nie pamiętam gdzie to było :D Wiesz... spamowałyśmy zbyt dużo. Ale jak znajdę przy przeglądaniu tematów (nudzi mi się czasami w nocy :P) to podeślę :P

KeThA

Spox :)
Dzięki ;)

marlenamag19

Jesteś pewna, że nie chodziło Ci o 2 odcinek 9 sezonu? :D