PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czy to tylko w Polsce czy w oryginale też bo mnie przez cały sezon krew zalewa gdy słysze:
"dziękuje ci za tą rozmowę" czy "czuje coś do niego i do ciebie".

ocenił(a) serial na 2
peb2

Mnie też to wkurza. Albo "Mam do ciebie zaufanie" czy Violetta mówiąca "Tato, kocham cię, tak dawno ci tego nie mówiłam", aż mnie skręca.

ocenił(a) serial na 8
peb2

Tak, albo rozmowa Violetty i Germana. :

G : Ale ty masz charakterek. W kogo ty się wdałaś?
V : W najlepszego tatusia, na świecie!

No błagam, kto tak mówi? xD

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Rzygam tęczą xd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Za dużo skitlesów :D A tak serio to jest porażka! Coraz więcej wad w tym serialu, a ja dalej się jaram i oglądam ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Bo ten serial jest zajebiaszczy!!! Jak można go nie kochać??? Jak chcę sobie obejrzeć ambitne kino ze świetnymi dialogami to sobie włączam jakiś film xd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Powiem ci, że gdyby nie te wątki podoczne typu Jade i Matias, Marcesca itd. to bym dla głónej bohaterki w życiu tego nie oglądała ^^ Nawet dla piosenek :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja zaczęłam to oglądać dla Leona, a potem tak już tak samo wyszło;) Wciągnęłam się.

ocenił(a) serial na 6
KeThA

Na początku też jakoś śmieszył mnie ten serial, ale po pewnym czasie wciągnęłam się i jak moja babcia przed Modą na sukces krzyczę `Niee! Nie możesz z nią być, ona jest córką twojego przyszłego ojczyma!`. Jezusie słodki, aż mnie to przeraża :D Ale główna bohaterka strasznie mnie denerwuje, jest za słodka, nie może się zdecydować nigdy i cały czas wali fochy by potem się godzić. Blueeee

ocenił(a) serial na 10
Zostaw_moje_cycki

A tak niezwiązane z tematem to zajebista nazwa. ;)

ocenił(a) serial na 3
Zostaw_moje_cycki

Fajny nick ;*
Jak już mówiłam: Wywalić główną bohaterkę i zrobić serial o reszcie :D

ocenił(a) serial na 10
Zostaw_moje_cycki

No rzeczywiście fajny nick xd

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Ja bym oglądała dla Ruggera i Xabiniego oraz Naxi <3

KeThA

tak jest mnóstwo rzeczy z głowna bohaterką na czele które mnie wkurzaja! a i tam uwielbiam serial :D
a co do dialogó pamietajmy ze to disney po pierwsze, po drugie odcinek trwa okolo 40 min musza czyms to wypełnic ;p i przeciez Violettka jest taka sŁodZiaśNa !!!!

ocenił(a) serial na 6
karolina199

Mi się wszystkie odcinki zlewają w jedną całość, cały czas jest o tym samym :/ A i odcinek trwa 25min nie 40 :P

Zostaw_moje_cycki

nie, co do tego ile trwaja odcinki jestem pewna, trwaja 40 min.
to ze odcinki sie zlewaja w calosc to akurat dobrze, ale tak niektore watki sa czesto wałkowane, chociazby ile razy Angie odchodzila z pracy u Germana

ocenił(a) serial na 6
karolina199

To może oglądasz gdzie indziej, bo jak ja oglądam na Disney Channel to wszystkie seriale lecą po 25 min. :P I co do powtarzających się watów.. Ile razy Violetta może rozmyślać nad tym z kim chce być, bo mnie to już pomału nudzi? :/

ocenił(a) serial na 3
Zostaw_moje_cycki

Odcinek trwa zasadniczo 45 minuty tylko w połowie jest przerwa :)
Dłuugo, w 2 sezonie też się zastanawia. Ale śa inne fajne wątki!

KeThA

tak, wlasciwie jak ogladam po hiszpansku drugi sezon to jak pojawiaja sie wywody Violi to przewijam ;p
i znow obejrzalam cały i chce juz te nowe odcinki!!