PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

glos leona vs diega

ocenił(a) serial na 10

W piosence "Yo soy asi", ktora leciala w odc. 20, gdy Vilu i Diego spiewali w Internecie, to bardziej
wam sie podobalo, gdy spiewal Diego, czy Leon ( chociaz zaspiewal tylko kilka slow w wyobrazni
Vilu ) ??

ocenił(a) serial na 6
amandol8

wiem że jestem jorgemanką, ale mam nadzieję że jestem w miarę obiektywna mówiąc- león. Diego ma zgrzytliwy, chrypkowy głos który dobrze się sprawdza w aranżacji a'a rock, ale w niczym poza tym.

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Myślę to samo :)

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

A wedluh mnie glos Diega nadaje sie do rapu

ocenił(a) serial na 10
amandol8

Tak? Wg mnie głos Diego nie byłby tu odpowiedni. Ma taki niski, cicho-szepczący głos, do rapu nadają się energiczne, szybkie głosy, nie takie jak Diego.

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

najlepszym i stworzonym do tego raperem jest DJ ;) jedna z nielicznych fajnych, interesujących rzeczy w Diego jest jego głos mówiący, szepczący ale mimo to wyraźny

Enterraz

Mi tam się baaaardzo podobało jak zaśpiewali Yo Soy Asi,a żeby zepsuć humory powiem że jest to odpowiednik Voy Por Ti! Mam zaciesz!

ocenił(a) serial na 6
Crazy12

hymmm no w pewnym sensie. ale pamiętajmy że voy por ti kilkakrotnie zgwałcił tomas, więc nie jest to piosenka stricte leonetty, a podemos już owszem, i tu bd nuestro camino, dalej w yo soy asi viola wyobrazała sobie leona więc i tu nie możemy powiedzieć, że to piosenka dieletty

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

W Yo soy asi podobał mi się głos Diega, natomiast nie mogłam znieść jak dowalili tam jeszcze Violettę... Ma ładny głos, ale w tej piosence brzmiał słabo ;/ No me gusta

ocenił(a) serial na 6
KeThA

właśnie, piosenka była bardzo hmmm fonetyczna? najprościej, mówiona. Nie wymagała stricte zdolności muzycznych, a nie dość że violetta najlepiej radzi sobie na wysokich dźwiękach to jeszcze na gardłowe było. W wykonaniu Diega i Jorge brzmiało to jak śpiew, a jej przypadku miało charakter hiphopowy

użytkownik usunięty
amandol8

Szczerze mówiąc Leon. I to o wiele lepiej.