PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6682
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

obejrzalem z pare odcinkow tego badziewja i jestem w szoku ze cos takiego powstalo jedna z gorszy
disnejofskich produkcjii nie ma sensu glowna bochaterka ma provlemy jak jakas idiotka a jej kolezanei
wcale nie som lepsrze
i dlaczego tutaj robi sie jakis fejsbuk? to jest strona gdzie ocenia sie filmy a nie dyskutuje typu a co ta
slychac a dobrze nie rozmujem dzisejszej mlodziezy zamiast wyjsc na dwor i pobawic sie z kolegami to
siedza i gadajom
oceniam go 1/10 chociaz dziwje sie tak wysoko

ocenił(a) serial na 8
edzio4455

Czy wiesz co to jest słownik? Pogadamy dopiero, gdy nauczysz się polskiego.

ocenił(a) serial na 1
LuLuComello

tak wiem co to jest slownik

ocenił(a) serial na 8
edzio4455

To zacznij go używać, bo tylu błędów w jednej wypowiedzi nigdy nie widziałam.

ocenił(a) serial na 1
LuLuComello

pisalem na szybko i mogec robic blendy nie zabronirz mi

ocenił(a) serial na 8
edzio4455

Jezu, oczy mnie rażą od ortografii...

użytkownik usunięty
LuLuComello

Nie martw się, mnie też.

użytkownik usunięty
edzio4455

blend - mieszanka, zestaw, połączenie. Pisz po polsku, a nie po angielsku, jeśli możesz.

<uwaga! powyższa wypowiedź może zawierać nadmierne ilości sarkazmu>

ocenił(a) serial na 2
edzio4455

Słownik nie gryzie, wiesz?

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 2
edzio4455

Ale riposta...

ocenił(a) serial na 10
edzio4455

Mam pytanie: Ile ty masz lat?

ocenił(a) serial na 1
lauri2092

a co cie to intersuje

użytkownik usunięty
lauri2092

Ja myślę, że nie więcej niż 12.

ocenił(a) serial na 1

Raczej ty jeśli oglądasz Syreny z mako i Violette

ocenił(a) serial na 10
edzio4455

Dziecko idź spać.

ocenił(a) serial na 1
majka5454

sama ic

ocenił(a) serial na 10
edzio4455

Ty pierwszy

ocenił(a) serial na 1
majka5454

spadaj malpo

ocenił(a) serial na 10
edzio4455

Ups zaraz ci się włączy limit. Będziemy tęsknić.

ocenił(a) serial na 2
majka5454

A on/a nie ma o tym pojęcia.

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Chyba już się włączył bo nic nie pisze :P

użytkownik usunięty
majka5454

Włączył bo włącza się po 6 wypowiedziach :P

ocenił(a) serial na 2

Czyli już :)

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Przykre ;)

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Już nie będzie nas męczył swoją ortografią.

majka5454

Ale to smutne prawda? Gdzie ta piękna ortografia z hejtami? xD

ocenił(a) serial na 2
Sweet_Raspberry

Widziałaś naszego "Titanica"?

One_Direction

No właśnie nie znalazłam ;c

ocenił(a) serial na 2
Sweet_Raspberry

Masz http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Poprawiny.,2401299? page=3 jeszcze kolejna strona :)

One_Direction

Hahahahaha xD Jesus xD

ocenił(a) serial na 2
Sweet_Raspberry

No wiem... Przeczytaj do końca xD

One_Direction

Boooszee... xDD

ocenił(a) serial na 3
edzio4455

Spoko,każdy ma swoje zdanie. Tylko proszę cię weź słownik,naucz się ortografii,bo nie mogę patrzeć na to jak piszesz...

użytkownik usunięty
edzio4455

Ok ludzie mają różny gust. Zgodzę się z tym, że robi się z tego facebook no, ale to fajne. Tylko naprawdę nie rób, aż takich błędów.

ocenił(a) serial na 1

fejsbok jest dla nastolatkof nie robie blendow

użytkownik usunięty
edzio4455

Aha.

ocenił(a) serial na 1

utwierdziłem się w przekonaniu, żę edzio4455 to troll

edzio4455

Aha xD Interesujący temat xD Oby tak dalej :P

ocenił(a) serial na 1
Sweet_Raspberry

spataj debilko

użytkownik usunięty
edzio4455

Jakby ktoś miał problemy z rozczytaniem tego na górze:

Głupi serial dla małolatek z problemami.

Obejrzałem parę odcinków tego badziewia i jestem w szoku, że coś takiego powstało. Jest to jedna z gorszych Disneyowskich produkcji. To nie ma sensu - główna bohaterka ma problemy, jak jakaś idiotka, a jej koleżanki wcale nie są lepsze.
I dlaczego tutaj robi się jakiś facebook? To jest strona gdzie ocenia się filmy, a nie dyskutuje typu: - ,,A co tam słychać? - ,,A dobrze".
Nie rozumiem dzisiejszej młodzieży. Zamiast wyjść na dwór i pobawić się z kolegami, to siedzą i gadają.
Oceniam go na 1/10, chociaż dziwię się, że tak wysoko.

No, teraz to mogę skomentować.

Jeśli chodzi o Twoją pisownię, to jest ona co najmniej tragiczna. Powody:
1. Czy tak trudno nacisnąć alt, żeby napisać polski znak? Jesteśmy w Polsce, więc pisz, z łaski swojej, po polsku.
2. Czy ty wiesz czym jest w ogóle interpunkcja? Bo czytając tą Twoją wypowiedź (o ile w ogóle można to wypowiedzią nazwać), odnoszę dziwne wrażenie, że nie masz pojęcia do czego używa się przecinków i kropek. No chyba, że chciałeś powiedzieć to wszystko na jednym wdechu, chociaż składa się to z siedmiu linijek.
3. Czy ty wiesz czym jest ortografia? Nie trzeba być wybitnie inteligentnym, żeby umieć pisać poprawnie. Wystarczy, że chwilę pomyślisz. Przecież takie ,,som lepsrze" razi w oczy. Poza tym każdy błędnie zapisany wyraz podkreśla ci się zawsze na czerwono, ale ty chyba nawet tego nie zauważasz.

A teraz odnośnie treści:
1. Nie jest to żadne ,,badziewje", skoro ogląda je 4 mln Polaków. Jak na taki kanał, jakim jest Disney Channel, do którego nie wszyscy mają dostęp, 4 mln to naprawdę imponujący wynik. Nie wspominając o tym, że serial ma już 160 odcinków, a planowane są kolejne i tego, że doczekał się emisji w wielu krajach na całym świecie.
2. ,,nie rozmujem dzisejszej mlodziezy zamiast wyjsc na dwor i pobawic sie z kolegami to
siedza i gadajom" - zapis tego zdani woła o pomstę do nieba, no ale skoro już mówię o treści, to przy tym zostanę. Konkretnie - to ,,zdanie" nie ma najmniejszego sensu. Przepraszam cię bardzo - czy na dworze nie można siedzieć i gadać? Nie rozumiem co miałeś zamiar przekazać tymi słowami.
3. ,,oceniam go 1/10 chociaz dziwje sie tak wysoko" - pisownię pozostawię bez komentarza, skupmy się na treści. Mianowicie - to ,,zdanie" również nie ma najmniejszego sensu. Nie wiem do końca o co ci chodzi z ,,dziwje sie tak wysoko", ale chyba miałeś na myśli, że 1/10 to wysoka ocena. Otóż oświecę cię, jest to najniższa możliwa ocena, jaką można wystawić na filmwebie.

A tak przy okazji, dodam tylko, że ręce mi opadają, jak czytam takie wypociny.

ocenił(a) serial na 8

Nie chce mi się rozpisywać, więc się pod tym podpiszę. Mogę? Jasne, że tak! Jesteś mężem mojej mamy. XD

ocenił(a) serial na 1

nie chce mi sie nie co to nie wiem ale nidz ci do tego jest bo nic sie tam nie dzieje i wyglonda to jak debil i jest nutne i obsrane na dworze robidz roszne zeczy np bawic sie a nie takie gowno oglondadz powina bydz -5456465455445545454526521656536565;;;544454545555444455542498454514545245 i co zazdro

6 mln, nie 4 :D

ocenił(a) serial na 9
edzio4455

Twoja pisownia razi w oczy. Jeżeli my jesteśmy młodzieżą i umiemy się wysłowić tak, jak to jest "wskazane", a Ty wielki dorosły, który nie zmiękcza liter i pisze z błędami jak dziesięcioletnie dziecko ? No to ja dziękuję, żeby człowiek, który się wywyższa i uznaje nas za MŁODZIEŻ (a zapewne sam jest w okolicach naszego wieku) robi takie błędy w oczywistych słowach/wyrazach.
Twoja opinia jest co najmniej śmieszna i mało uzasadniona. Jeżeli to "badziewie" ogląda cóż .. 3/4 młodzieży/dzieci na świecie. Rzeczywiście. Nie obeznanie się z pewnymi informacjami, zanim się wypowie - zawsze spoko. Jak masz tutaj argumentować - to poczytaj o tym serialu, a dopiero potem pisz swój "post" na tym forum.
"Głupi serial dla małolatek z problemami" Cóż ja tutaj mogłabym Ci powiedzieć. Nie .. My nie mamy tak "wymyślnych" i głupich problemów jak serialowa Violetta, bo tutaj złotko my jej nie lubimy, a zwracamy uwagę na większe talenty, niż ten Tinki (a raczej zalążki talentu). Nie każdy jest małolatą. :)

ocenił(a) serial na 1
Angie4Ever

nie nasywaj mnie slonko

ocenił(a) serial na 10
edzio4455

Alesz jestes mondry!! Hyba co wieczur czytójesz słowniki.( ogarnij dupę. Tutaj wszyscy są mądrzy. Ty idź uczyć się)

ocenił(a) serial na 1
Kingetta

sama ogarnij dope

ocenił(a) serial na 10
edzio4455

Och! Nawet ''cięte riposty'' piszesz z błędami. Mój ''miszczu''. -.-

ocenił(a) serial na 1
edzio4455

człowieku zamiast tego po powinni puscić
- family guy
-simpsonowie
-the boondocks