w sieci chodzą plotki, że leonetta ma pocałować się w 67 odc. tytuł 64 odcinka to "Drugi pocałunek". Chodzi o Leona i Violette czy Marco i Fran?
(Federico i Ludmiła, Leon z Larą, Diego i Violetta odpadają bo chodzi o DRUGI pocałunek)
Hahahahahahah! Jestem pewna, że z ich powodu nazywaliby tak odcinek, chociaż... DC lubi zaskakiwać.
nic nie szkodzi. ja też mam czasem takie dni, że drę się na każdego bez powodu i jestem mega wkurzona
Oooo Olaaa. Nie pomyliłam? ZA DUŻO WAS TU I DAJECIE SOBIE INNE NAZWY NIŻ IMIONA. TO POPLĄTANE. O mało co nie napisałam Iza. No chyba, że jesteś Iza. :D
Bo z Magdą więcej gadałam, a taki nick mam bo w tamtym roku kochałam chirórgów a tam była lekarka Izzie którą uwielbiałam :)
Mój chomik piszę to, co ja, dlatego dla bezpieczeństwa musiałam skasować te wiadomość. o; kto wie, gdzie on służy.
dobre spostrzeżenie :D Oglądanie Violetty 2 w moim wykonaniu to wybieranie scen Marcesci i Femiły, więc nie wiem poza tym kto, z kim i jak.. XD
Sebuś, ogarnij wreszcie, że powiedzieli sobie, że nic do siebie nie czują i od tego czasu nic się między nimi nie działo + zaczyna się Bromila.
A wiesz, że jak były te "Datos" to było pisane o 2 pocałunkach Marcesci i miał być najpierw jeden, później mieli zerwać (podobno Fran dla Federico, ale to może było dołożenie, by plotka była ciekawsza) i na koniec miał być drugi pocałunek na zgodę, tylko jakoś nie chcę mi się w to wierzyć, bo się mogę zawieść ;x
Jakby się tak pocałowali na zgodę, byłoby zajedwabiście ;33
Leonetta sru XD ja chcę Diegettę i Leonarę :) albo najlepiej wysłać Violettę w kosmos. Razem z Leónem. I wtedy byście mieli Leonettę, a ja nie musiałabym oglądać słodkiej buźki Violi :33 I każdy byłby szczęśliwy ^^