PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6682
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

leon czy thomas

ocenił(a) serial na 10

Wolicie leona czy thomasa bo ja osbiście leona

annapicz

León,możesz się najpierw pisać nauczyć,a potem możesz zakładać tematy...

ocenił(a) serial na 10
PatrzAleNieZjadaj_

bardzo mile ja wiem jak sie pisze ale marazie nie moge tak pisac bo mam popsuta klawiature

annapicz

Spoko.

ocenił(a) serial na 10
annapicz

Tomas pisze się bez "h" a León z "ó". León. Zawsze León. León team <3

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

z leonem masz racje ale z thomasem juz nie

ocenił(a) serial na 2
annapicz

Ma rację, pisze się "Tomás", kreseczkę nad "a" można sobie darować, ale na pewno nie ma tam "h".

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

okej pomylilam sie bo od innych widzialam inaczej dzienki za info

ocenił(a) serial na 2
annapicz

Ja też na początku pisałam przez "h", potem dotarło do mnie, że to hiszpańskie imię, a nie angielskie ;)

ocenił(a) serial na 10
annapicz

jeeej takich tematów to jest tu od cholery

annapicz

León team. <3
Co do Tomasa to dy dowiedziałam się, że nie będzie go w 2 sezonie to już tęsknie, będzie mi go brakowało. ;cc

ocenił(a) serial na 10
annapicz

Takich tematów już było setki, a są one chyba tylko po to zakładane, bo ludzie chcą by ktoś im komentował to. Forum filmwebu to głównie Leonetty i widać to pod każdym postem. Nawet nie dotyczącym tego. Ja jestem za Leonettą, Marcescą, Naxi, Ramallgą, Pangie. Diemilą i Fedarą. Mimo, że ta ostatnia dwójka nawet się nie zna, ale to by rozwiązało masę problemów. Problem u Leonetty i możliwy u Marcesci. A kto wie? Można by zrobić, że np. Federico okazałoby się, że też lubi motocross'y i tam by ją poznał. Nie wiem, to telenowela. Wszystko możliwe. Oboje lubię, ponieważ obojgu podobała się jedna z osób z Leonetty, a nie próbowali rozwalić ich, a że Lary los się uśmiechnął i sama się rozpadła to mogła być z osobą, która jej się podobała.
Marcesca wprost kocham i nie może mi się rozpaść. Chyba w każdym poście pisałam o nich, ponieważ ich uwielbiam.

annapicz

Leóna.!
Leonetta.!
^^