Ile razy w 2 sezonie beda sie calowac ? Jesli taki temat juaz byl to sorry
Mam pomysłzróbmy pielgrzymke do Argentyny na plan serialu i zmuśmy ich do tego ;D
A jak nie to mnie może Leon pocałować :D
Jakby to było takie trudne zbliżyć usta, dotknąć ustami ust, ale dla Leonetty wszystko jest skomplikowane xd
Ja też. Pierwsza w kolejce. Mogę im nawet dać lekcję, jak nie umieją. Chociaż w pierwszym sezonie się całowali, więc..
tak ale jak oni sie tyle do tego zabierają xD
najlepsza była ta scena pseudo romantyczna na ławce z tymi komputerwymi płatkami róż, a tu telefon dzwoni XD
Leon powinien brać przykład z Diego:) On szybko, z zaskoczenia i ma co chciał, a Leon nie zaspokojony xd
moze chciałbyć większym gentlemanem ;p ale widac to nie popłaca :P
wgl w 1 sezonie Viola z Leonem sie całowała chyba tylko raz do tej pory, a przez 40 odcinków 2 sezonu Diego z Vilu juz 2 razy ;d
Violka w drugim sezonie się rozszalała;) Leonetta będzie musiała się postarać, gdy już się zejdą, żeby ich pobić. Już czekam xd
Długo już są razem i jeszcze się nie całowali. Ale Marco romantyk czeka na dobry moment:)
Jakby mnie poprosił, nie powiem też bym się zgodziła. Co ja mówię szalałabym z radości!!!!!!
Od tamtej pory żeby znowu nie doszło do ponownego tygodniowego sklejenia kropelka beda sie całować na okrogło :D
Po dwa razy w odcinku, powitanie - buzi, pożegnanie - buzi, aż dość będzie poprostu;)