PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

cioty ogarnijcie sie Thomas jest najlepszy , ale on już wogule nie będzie grał w Violetcie?

ocenił(a) serial na 10
123456_13

bo? podaj argumenty

leonivillu

bo serrio leon jest najlepszy lepszy jest Thomas o.O

ocenił(a) serial na 6
123456_13

pisze się w_ogóle, nie wogule. Pan kangurze kolana, lub też bardziej popularne monobrew nie bd w drugim sezonie. Co niby mieliby robić z tą sierotą? Ciągle by tylko za nim ludmiła chodziła jak do tej pory a on by traktował ją jak dobrą koleżankę mało tego, w pierwszym sezonie wielkrotnie z nią flirtował mimo że podobno wie że chce go zmanipulować, po rozmowie z nia pyta się, czy idzie z nią do resto, jak mu zasłania oczy to bawi się w zgadnij kto, dwulicowa, chuda miernota po prostu, która nie potrafi się nikomu postawić a zwłaszcza natrętnej koleżance, co potrafił nawet maxi. Nie mieliby co nawet z jego postacią zrobić, loool. Musieli go zastąpić kimś kto ma więcej ikry, i bardzo dobrze. Nawet śpiewać nie umiał, nie wspominając już nawet o tańćo Oo jedno Podemos leona przebiło na wylot tienes todo, entre tu y yo i te esperare za jednym zamachem. Jego występy u Gregoria, matko boska, nawet nie wiem jak to skomentować, od razu było widać że Jorge jest 10x lepszym tancerzem. Na samą myśl o wiecznym sześciopaku na czole Tomasa przechodzą mnie ciarki Oo

Enterraz

Haha xd A Leon,który wygląda jak pedał to lepszy? xd
Thomas bardziej pasuje do Violetty. Leon ma paskudny wokal,słuchać się nie daje, nie krytykuj więc Thomasa,któremu do pięt nie dorasta. Lubię happy and y, więc sama postać waszego Leosia nie wchodzi w grę. Viola nie będzie szczęśliwa przy kimś, kto będzie cały czas zmuszał ją,by się otworzyła.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Dobra ludzie nie kłućcie się. Nie którym się podoba Podemos nie którym Tienes todo ( ja lubie te dwie :D). Nie którym Leoś i nie którym Tomas, nie ma sensu się kłucić i tak to do niczego nie skutkuje.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Leon jej do tego nie zmuszał tylko zachęcał to po pierwsze a po za tym jak myślisz wyszło jej to na dobre czy złe..?
Ja osobiście nie lubię Pana kangurze kolana, ale za to ubóstwiam Leona bo każdy ma inny gust... A tak na marginesie nie nazywaj Leona pedałem, bo jak byś nie znała znaczenia tego słowa, pedał to inaczej gej a nie wydaje mi się żeby Leon był gejem... No chyba że coś mnie ominęło... Więc skoro nazywasz Leona pedałem to ja równie dobrze mogę nazwać Tomasa szmatą ponieważ on się tak zachowuje i tak wygląda nie wspominając już o tym czymś na jego czole... Pozdro.
Leoś <3

Leonettaa

Dokładnie. :)
Skoro Leon rzekomo jest pedałem, to Tomas (nie Thomas Wy parapety) jest ścierwem, szmatą, idiotą itd. ;)
Mhm, i szmatą, nie w języku "Ty głupia s*ko, szmato itd, tylko jak ścierka, bo daje sobą pomiatać. W]A po tych mózgach można sie spodziewać różnych wniosków.

pieczonykurczak

Zgadzam się z tobą Thomas to baba bo Ludmila robi z nim co chce, Leon jest o dużo lepszy <3

Sebek7771

Zapewne Ty, wielki królu, wyglądasz jak Bóg idealny, ideał chłopięcy, a nie jak pedał. :)
Jeju, jak mnie Wy drogie dzieci irytujecie, bo oceniacie po wyglądzie, bo on ma grzywkę i styl, to od razu pedał? Żenujące, pedałami bardziej można nazywać Was, bo w sumie w pewnym sensie to określenie do Was, hejterów, pasuje. ;3

pieczonykurczak

Dziękuję :D
Nie nazwałem go pedałem,tylko powiedziałem,że tak wygląda :3
Wy nazywacie Thomasa cio*ą lub inaczej,ja mam prawo nazwać tak "Leosia" ;)

Sebek7771

"Nie nazwałem go pedałem,tylko powiedziałem,że tak wygląda" Omg, sam sobie zaprzeczasz..

ocenił(a) serial na 6
Sebek7771

Leon wygląda jak pedał? Ahahhahahahahahahaha YEP. No przepraszam ale czegoś takiego jeszcze tu nie widziałam xDDD Po pierwsze, myślałam że chico lepiej niż chico wie, który chico wygląda jak pedał, tak jak chico lepiej wie która chica jest muy linda. Do czego piję, uważam że tylko płeć przeciwna powinna oceniać takie sprawy jak wygląd czy styl np jakiegoś chłopaka, chyba że owy przedstawiciel płci ma inne preferencje (nie żebym była nietolerancyjna czy coś). Dlaczego? Bo jeżeli chłopak woli dziewczyny, nie bd potrafił powiedzieć który chłopak jest ciachem, zwyczajnie dlatego że zamiast atrakcyjności bd patrzył na niego pod kątem suchych faktów. Dziewczyna, która woli chłopców, bd oceniać chłopaka pod względem atrakcyjności. To tak jakby dwie hetero dziewczyny miały się naradzać czy trzecia jest w oczach chłopaków atrakcyjna. Głupota. Jak nie ogarniasz o czym mówię powiedz, przełożę to jakoś inaczej.
No i druga sprawa; dlaczego uważasz że Leon wygląda jak pedał? Zróbmy tak; podaj KONKRETNE RZECZY, które uważasz że są w nim pedalskie, a ja się odwdzięczę i wymienię wszystkie rzeczy, które mnie odrzucają w tomasie. Brak odpowiedzi uznam za złożenie vroni ;p
no więc;
-ma chudą, płaską, tochę wklęsłą jak zakrętka od słoika klatkę piersiową, co jest widoczne tym bardziej że non stop nosi jakieś dziwne koszulki. Nie jak zwykły chudzielec, ma normalnie męską budowę, tylko ta deska do prasowania z przodu, to je dziwne i niepokojące, i żaden inny chłopak w studio tak nie ma.
-tpmas nosi lekko opuszczone spodnie, w dodatku dosyć nisko zapięte (zawsze widać to po pasku), przez co robią mu się marszczenia na nogawkach więc od czego nogi wydają sięm krótsze i grubsze. I jeszcze te opuszczone spodnie, nie cierpie jak chłopaki tak noszą, kojarzy mi si.ę z amerykańskimi więźniami którzy tak robili, jako sygnał "możesz mnie mieć". Niee ee, jestem na nie. Mógłby je chociaż nosić jak człowiek.
-jeżeli on ma jakieś usta, ja ich nie widzę.
-jak się patrzy na twarz tomasa, widzi się prostokąt z oczami a nad tym trawnik (tak nazywam tę fryzurę, nie mówię że zła nawet fajna jest), i noc poza tym. I jeszcze ten ZŁOTY KOLCZYK. Nawet tunele u chłopaka są dziwne, ale jakoś tolerowalne, bo to tam sobie wynika ze stylu, ale to złote kółko jest niemal identyczne do takich, jakie nosi moja matka od dwudziestu lat, bo to był prezent od narzeczonego (mojego ojca żeby nie było) i nigdy ich nie zdejmuje.
-Tomas jest niski co widać jak stanie npprzy Leonie. Jeszcze wziąwszy pod uwagę to, jak nosi te spodnie, jak mówiłam grubsze i krótsze nogi niż w rzeczywistości są, kiedy postawimuy go przy violettcie o megadługich i chudziutkich kończynach, wygląda to cokolwiek zabawnie ;p
--tomas mi swoim stylem przypomina banany- te koszulki, conversy, w ogóle. Jak potrzeba było żeby założył smoking, założył koszulkę z narysowanym smokingiem -.- widziałam go elegancko ubranego tylko raz, i tylko dlatego że wymagał tego teledysk (musieli z leonem wyglądać jednakowo)
To co mi się nie podoba w stylówie leona to te dziwne adidaski, ja bym mu dała najlepsze obuwie świata tudzież airmaxy, ewentualnie reeboki, byle nie vansy błagam, nie dla chłopaka.
Jeszcze jedna rzecz, coś, co uważałam ja i bardzo wiele moich koleżanek na dłuuugo przed serialem; chłopaki w (niekrochmalonych) koszulach są świetni, koszule podkreślają męską posturę znacznie lepiej niż koszulki, bluzy czy longsleevy.i każdy chłopak który nie ma postury gołąbka powinien je nosić. To był taki bonus za którego polubiłam leona.

Teraz twoja kolej. Przygotowywuję się na szok xdd

ocenił(a) serial na 6
Enterraz

rozpisałam się deczko xD no widzisz, po prostu aż tyle "nie tego" zauważyłam w tomasie xddd

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

a to same cechy wyglądu więc jakby się tak dodało cechy charakteru Tomasa to powstałoby wypracowanie :D

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

Ahahahhahaha MĄDRE SŁOWA ZIĄ, też o tym pomyślałam xDD a jeszcze pomówmy o talencie wokalnym i muzycznym...

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

ej ej nie obrażaj Leona. Wiem , że wolisz Tomasa tak jak i ja wolę. Ale to nie oznacza żeby go nazywać pedałem . Tak samo i wy dziewczyny nie nazywajcie Tomasa szmatą należy się szacunek i się nie kłócie bo nic nie zdziałacie.

Enterraz

ty leonetta może nazwiesz się akordeon...................... haha o żal :P

123456_13

i chodzi Sebek7771 jest mądry :D

Enterraz

no sorry ale będzie w drugim sezonie od połowy droga Enterraz

123456_13

nie będzie go W OGÓLE..

pieczonykurczak

będzie bo czytałam i oglądałam odcinków streszczenie :D hihi

123456_13

jprdl z takimi parapetami to ja się wolę w dyskusje nie wdawać.. -,-"
streszczeniem "gówno wiecie, ale gadacie",

ocenił(a) serial na 10
pieczonykurczak

Gówno to ty wiesz ... Jak słyszeliśmy i widzieliśmy , że w drugim sezonie wróci Tomas to jest to taka informacja jak i ty wiesz , że Tomas nie wróci . Bo jeżeli piszesz , że gówno wiemy to tak naprawdę ty też gówno wiesz bo nie obejrzałeś do końca 2 sezonu więc ogar .

Kena99

Ale są wywiady z reżyserami i z aktorami, więc wystarczy trochę poszukać, ale trzeba mieć też mózg i znać obce języki. Ola amigo. ;*

123456_13

Atak po zatym to gdzie czytałaś te streszczenie jak jeszcze nie było 1 odcinka w Argentynie??

Madzik0_0

a na stronie takiej i oglądałam i Leon sam zadzwoni po Thomasa bo Dick czy Dereck będzie chciał zabrać Leonowi Violette a po tem Thomas będzie z Violą

ocenił(a) serial na 10
123456_13

BOSHE... jakie parapety..
po pierwsze:chłopak, który bd chciał odbić Leonkowi Vilu nazywać się będzie DIEGO (lepiej sobie gdzies zapisz bo zapomnisz)
po drugie: Tomas to taka biedna sierota bez gustu.. ok rozumiem że nie ma za dużo kasy na ciuchy ale mógł by się lepiej ubierać (np. w ciuchlandzie bo tam sa dla niego odpowiednie ceny)
po trzecie: czy wy w ogóle widzicie jaką on ma twarz.. no po prosu masakra jeszcze tylko brakuje mu pryszcza na środku nosa i to coś na jego czole.. BLEEEEEEEEE
po czwarte:dlaczego wy go tak lubicie i za co.??? ja Leona uwielbiam bo:
-jest nieziemsko przystojny;
-ma sweet grzywke;
-ma cudowny uśmiech i przede wszystkim białe zęby nie to co tomas..;
-posiada wyczucie stylu;
-jest 100 razy lepiej umięśniony niż pan kangurze kolana;
-jest lepszym tancerzem co się wiąże z tym że jest bardziej wysportowany;
-jeździ na motocrosie przez co wydaje się jeszcze bardziej męski;
I mogłabym tak jeszcze długo wymieniać. a ty 123456_13 uważaj lepiej co mówisz BITCH.!!

pieczonykurczak

ej sorry wiem ale wiecie ile będzie sezonów?

ocenił(a) serial na 3
123456_13

Ja Prdl znowu te kłótnie... a ja dla kontrastu powiem, że uwielbiam ich obu (chociaż Tomasa bardziej, a Leóna polubię 100% w 2 sezonie) , obaj mają w sobie coś przyciągającego, tylko nie rozumiem coś żeście się ich uczepi, obaj są z wyglądu w porządku, ale tak nawiasem Tomas, nie powinie dawać nikomu sobą pomiatać i pokazać, że też może być męski...
Mam nadzieje, że po jego powrocie z Hiszpanii chociaż trochę się zmieni i nie będzie taki naiwny, i nie da sobą pomiatać ani Leónowi, a tym bardziej Ludmile...

ocenił(a) serial na 10
123456_13

Zgadam się z tobą Tomas o wile lepszy od Leona . Tomas w drugim sezonie wyjedzie do Hiszpanii (chyba do Hiszpanii) a potem wróci ;P

Kena99

nie wróci.

pieczonykurczak

nie w cale sam Leon po niego zadzwoni ;D

123456_13

hahahha, jprdl co za typki.

pieczonykurczak

Wróci. I nie wykazuj się już swoim bezmózgowiem.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Mrr, bezmózgowiem. Powiedział chłopiec, który nazywa pedałem ulubieńca dziewczyn z tego serialu, rzekomo twierdząc, że zna znaczenie tego słowa. Hoho, to mnie drogi chłopcze nazywasz bezmózgowcem, ale czytajac Twoje idiotyczne wypowiedzi mogę stwierdzić, iż jesteś kolejnym zakompleksionym zazdrosnym dzieciakiem, szukającym przyjaciół w sieci. No tak, bo kto normalny wyzywa innych, ludzi, postacie serialowe, tylko zakompleksiona osoba, która ma niskie poczucie własności, no ale jakoś w końcu dowartosciowywać się trzeba. ;) Cóż, nie mam ochoty się rozpisywać, bo szkoda mi czasu
Dodam, je*ane mozgi, że Tomasa nie będzie w ogóle w 2 sezonie.

Leonetta4ever

Będzie ;D Chodziło mi tylko o wygląd,bo tak twierdzę ja i moi REALNI znajomi ;P Nie zgadzam się z twoim opisem mnie ;d
Denerwuje mnie, jeśli ktoś nie wie,a się kłóci :3
Powiedziała osoba,która wcześniej wyzywała Tomasa.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Mhm.
Uno - Nie będzie Tomasa, a jeśli jesteś taki pewien, podaj dowody. Był wywiad z Pablo, gdzie było mówione, ze w Violettcie 2 sie nie pojawi, ponieważ jego zdjecia do innego filmu sie przedłużyły.
Dos - Whoaa, pedał z wygladu, no no, szczyt dojrzałości. ;3 Denny stereotyp, bo gdy chłopak ma styl i jest naprawdę przystojny to od razu obelgi typu, pedał, gej. Żenada.
Tres - ironia opisu. ;3
Cuatro - Nie wyzywałam go, to jego pseudo, ma je od wielu, naprawdę wielu osób. A Leona chyba od pedała wyzywają tylko dzieci na niskim poziomie inteligencji, nie wiedzące co oznacza to słowo. ;3 Poza tym, szczur a pedał, jest to wielka różnica, mozesz tego nie wiedzieć, jednakże tak jest.
Szczur - zwierze kanaliczne
Pedał - mężczyzna wolący osoby tej samej płci.
Bardziej czułabym sie urazona, gdybym była chłopakiem, gdyby ktoś wyzywał mnie od pedała, niz szczura. Bo szczur to bardziej zabawne, nie obraźliwe okrreślenie.
Reasumując, Tomasa nie będzie, Leon nie jest pedałem, opis Twojej osoby był przedstawiony w sposób ironiczny, pominęłam cos? Nie, więc narazka. ;3

ocenił(a) serial na 6
Sebek7771

REALNI ZNAJOMI AHAHAHAHAHHA ja pier.dole xDDD realni znajomi płci..... ? Jak już kiedyś pisałam... a propos nie odpisałeś. No więc realne, <i tu uwaga bo tu możesz spaść z krzesła i coś sobie połamać także bądź ostrożny> licealne znajome nawet jak nie angażują się w serial, nie wiedzą o co chodzi a kiedyś im przepuścił się przed oczami jakiś odcinek, mówią że "-lepiej żeby była z tym przystojnym, ot cały serial. -Którym przystojnym? -No tym z grzywką. -Tą zaczesaną czy tą a'la trawnik? -No teeen co koszule nosi faajny jest :3". Matko, gdzieście się uchowali. Nie czuję się wielkomiejską panią, chociaż do domu (który jest 20min pociągem od wwa) wracam tylko na noc a tak cały dzień a czasem nie tylko w Warszawie. Może już się po prostu przestawiłam ale zauwazyłam że z tych małych miejscowości trochę inaczej myślicie. Zdziwiło mnie to z deczka.

Leonetta4ever

nie w cale oglądałam już kilka streszczeni Violetty w którymś odcinku wróci

ocenił(a) serial na 10
123456_13

tak oglądałaś streszczenia, ale 2 sezon jeszcze nie wyszedł.
pzdr. :*:*

Leonetta4ever

nie tylko Leon jest ulubieńcem z tego filmu jest pół na pół Thomasa też lubią

123456_13

ja lobię Leona ale bardziej Tomasa i nie chce by wyzywano ich obojga oboje są spoko :D

ocenił(a) serial na 10
pieczonykurczak

Jak nie wróci jak wróci .. Nie pisz głupot !

ocenił(a) serial na 10
Kena99

To się przekonasz. :)
Dostał rolę W INNYM FILMIE DO KTÓREGO Z D J Ę C I A SIĘ PRZEDŁUZYŁYYYYYYYYY.
JPRDL ILE WAM TO MOŻNA TŁUMACZYĆ..

Leonetta4ever

widocznie nikt dego nw bo mówią że film, że chce zrobić karierę piosenkarska na razie nikt chyba nic nie wie