PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Zrozumcie że to jest tylko film . Przecież waszych kłótni się nie da słuchać . Ten cały Leon i Tomas
przecież specjalnie grają takie role jak grają więc nie rozumiem po co piszecie że Tomas jest
szczurem i was denerwuje itp jak on gra tylko swoją rolę . Czy tu są same 10 latki co się zakochały
w tym całym Leonie wyidealizowanym w tym filmie.. boże trochę obiektywizmu... Rozumiem że
wam się Leon podoba bo jest zapewne atrakcyjny ale przecież to jest FILM

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Właśnie właśnie , w wywiadach mogą mówić o sobie w samych superlatywach, a naprawdę być chamami bez serca, musielibyśmy ich poznać osobiście by wiedzieć jakimi ludźmi są naprawdę, a tego chyba nigdy się nie dowiemy...

Sissi_Annie_Romy

Po pierwsze nie wierzyć telewizji. Oszukują nas na każdym kroku. Nie wierzę w słowa do kamer- muszą w końcu pokazywać się w dobrym świetle,przecież to im otwiera drogę do dalszej kariery. Jeśli by powiedzieli *( nie mówię,że taki jest !),że np Pablo (Tomas) jest głupi,oszust,kłamca,leń to kto by go potem chciał do jakieś roli? Nie chcą kogoś z kim się źle pracuje na planie.
Prawda może być taka,że np. Merceses(Ludmiła) jest fajną,konkretną babką. Albo że z Jorge'a to niezłe ziółko. Taka jest prawda- nie znamy ich więc nie możemy ich oceniać.

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

Ja tam wierzę, że aktorzy mogą być normalnymi osobami, ale pod warunkiem, że nie idą od razu do gazet i opowiadają o tym z kim sypiają, albo jak nienawidzą swojego eks. Taka Selenka jakoś tam to ją interesuje, by wokół niej szumiało.

ocenił(a) serial na 10
igorano250

po pierwsze kochana to nie jest film tylko serial po drugie nie czytaj jak ktoś się kłuci po trzecie tomas jest nazywany szczurem z jego wyglądu także nie spamuj bo teraz to ty robisz jakąś kłótnie także ogar i nie wchodz jak ci coś nie pasuje. ;*

justynad123

To może spójrz na swój wygląd i go ocen... jak mozna nazwac kogoś sczurem... 1 osoba powiedziała i teraz taka moda... niektore osoby z was to się nie potrafią zachować normalnie...

ocenił(a) serial na 5
justynad123

Kochana spójrz najpierw na sowją ortografie , bo te kłUtnie to ohho ;** . Napewno Pablo nie jest szczurem ma nietypową urodę rzadko się zadrza, żeby brunet z argentyny miał taki kolor oczu. :) Nie oceniaj innych nie znając ich :)

ocenił(a) serial na 10
zdraaapka

w takim razie mało Argentyńczyków widziałaś. :)

użytkownik usunięty
zdraaapka

... zwłaszcza, że Pablo jest Hiszpanem, hmmm...

ocenił(a) serial na 5

Nie wiem kim on jest nie wnikam w Jego biografie. Chodziło mi o sam fakt obrażania kogoś ze względu na to jak wygląda każdy jest inny i wygląda jak wygląda lepiej skupić się na charakterze. A nie jak niektózy czasem pisza nie lubię kogoś, bo jets brzydki. Najgorszy z możliwych argumentów nie lubić można kogoś za to jak sie zachowuje, a nie jak wygląda. Na osobowśc mamy wpływ na wygląd raczej nie.

użytkownik usunięty
zdraaapka

Nie, to się tyczy tylko twojej wypowiedzi "brunet z Argentyny". Uroda urodą, nikt idealny nie jest. Aczkolwiek w przypadku Tomasa wystarczyłoby, żeby się tak nie garbił, żeby się częściej uśmiechał i nie marszczył tak czoła. Zaraz wyglądałby o wiele lepiej. To kwestia zachowania, nie wyglądu. Chyba nie ma genetycznie wygenerowanego sześciopaka na czole ani spojrzenia zbitego psa wbudowanego w siatkówkę oka. Nie mieszaj mnie z błotem, nie dowartościowuj się krytykowaniem innych, to do niczego nie prowadzi.

ocenił(a) serial na 5

Po pierwsze nawet w jednej chwili nie zmieszałam Cię z błotem, więc nie szukaj kłótni, bo ich naprawdę nie potrzebuję. Wywnioskowałam, że skoro serial pochodzi z Argentyny to pewnie on też za błąd bardzo przepraszam. Nie krytykuje innych. Nie potrzebuję żadnego dowartościowania. Nawet przestałam krytykować tych, którzy popierają Leona, bo przyjrzałam się Jego postaci i ma dużego +. I od tej chwili nie mam konkretnego faworyta. Może Ty potrzebujesz dowartościowania szukając zbędnych dyskusji? Twierdząc, że mieszam Cię z błotem, bo nie powiedziałam nawet jednego złego słowa o Tobie. Chodzi mi o sam fakt, że ludzie, którzy kogoś nie lubię, nie trawią, bo nie jest w ich guście bądź typie nie o to tu chodzi. Wyrażam swoją opinię, a krytykuje właśnie w przypadkach, gdzie ludzie patrzą na sam wygląd i oceniają postać. Wiem, że Tomas w serialu charakterem nie powala, ale nazywanie go szczurem jest poprostu nieodpowiednie.

użytkownik usunięty
zdraaapka

Nie, przepraszam, chyba źle mnie zrozumiałaś. Ja to mówiłam tak ogólnie, na przyszłość, podejrzewałam (jak widać niesłusznie), że po tamtej wypowiedzi skrytykujesz mnie. Nie szukam kłótni, wierz lub nie, ale nie lubię się kłocić. Zresztą nie ja tu go nazwałam szczurem więc nie wiem o co chodzi. Piszę przecież, że Pablo nie jest brzydki, tylko za takiego uchodzi. Naprawdę przepraszam za nieporozumienie.

ocenił(a) serial na 5

A no to w porządku. Bo chyba w żadnym poście Cię nie uraziłam, nawet nie miałam takiego zamiaru. Również pisze ogólnie, bo dziewczyna o nicku pieczony kurczak obraża mnie, kiedy tłumacze jej, że nie powinna go nazywać szczurem, dlatego odnisołam się do ogółu, ale to ja wprowadziłam zamęt swoją niewiedzą o Pablo, jeszcze raz przepraszam, nie chciałam nikogo wprowadzać w błąd. Widocznie mam słabą dedukcję :D jak i słabo rozróżniam przenośnie no, ale :D Chyba każdemu może się zdarzyć. Również nie szukam kłótni chyba, że ktoś mnie sprowokuje to wtedy walczę o swoje, chyba, że dyskutuje z osobami, które nie są tego warte. Tak rozumiem, że napisałaś, że nie jest brzydki :) Również, źle mnie zrozumiałaś, bo wyraziłam to do ogółu, który zwraca uwagę tylko na jego wygląd. Uważam, że każda z Nas powinna go oceniać jedynie z takiego charakteru, który wykreował mu reżyser. :) Pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 2
zdraaapka

Oczywiście, w pełni się z tobą zgadzam. To było z mojej strony tak, jakby dziecko spsociło coś a potem wołało "tylko mnie nie bij!" ;) I naprawdę uważam, że Pablo Espinosa nie jest brzydki, możliwe, że gdyby grał inną rolę, byłabym jego fanką. Pozdrawiam serdecznie ;)

ocenił(a) serial na 7
LEONetta

Ale jesteś uprzedzona do Tomasa. Co bym ci nie powiedziała to i tak się zawsze wyprzesz

ocenił(a) serial na 10
Claudia_filmweb

nie jestem, przez długi czas starałam się oglądać to obiektywnie, ale nienawidzę, gdy ktoś nie umie czegoś sam porządnie zrobić

ocenił(a) serial na 2
igorano250

To nie Leon i Tomas grają role. To Jorge i Pablo, aktorzy. Z tego co wiem, nikt nie ocenia Pabla jako osoby, bo nie wiemy, jaki jest jego charakter, to samo z Jorge i całą resztą. Przecież Mercedes może być przemiłą osobą, Alba pewną siebie, a Facundo wrednym chamem. Ja nie oceniam aktorów, bo oni odgrywają tylko swoją rolę. Gdy piszę o Tomasie mam przecież na myśli fikcyjną postać i to ją oceniam, a nie jego jako człowieka.

ocenił(a) serial na 10
igorano250

Skoro przeszkadzają Ci te kłótnie, to po jakiego grzyba je czytasz? :)
Będę pisała co mi się podoba, będę wyrażała swoje zdanie, po to mam tutaj konto. :)
Ahaa, i oceniamy POSTACIE SERIALOWE, NIE AKTORÓW. ;>
BTW. - Tomasa nazywamy szczurem, monobrwią, kangurem, bo nam się z tymi rzeczami z wyglądu kojarzy. ;))

ocenił(a) serial na 7
Leonetta4ever

Chciałabym zobaczyć jak wyglądasz bo za pewne pięknością nie grzeszysz skoro nabijasz się z ładnego chłopaka. Jak Leon ma krzaczaste brwi to jest dobrze. Tego to nikt nie widzi. Co to w ogóle za obrażanie czyjegoś wyglądu. Kłótnie kłótniami ale wyzywanie kogoś od szczura to już przesada.

ocenił(a) serial na 5
Claudia_filmweb

Hahahahha uwierz mi, że z tą osobą nie warto się kłócić o dyskutować. Jest przekonana, ze jest idealna pod wzgledem wyględu i intelektualnym. W innym temacie próbowałam wyjaśnić jej, że wyzywanie kogoś z charakteru to jeszcze okej, ale z wyglądu to przesada, bo na to nie mamy zanczącego wpływu jakich nas Bóg stworzył takimi jesteśmy i bezsensu kogoś wyzywać nie znając go i oceniając po wyglądzie. Taka opinie nie jest wtedy obiektywna :) Moim zdaniem Pablo Espinosa to przystojny facet, ale może dlatego, ze mam słabość do brunetów :D

ocenił(a) serial na 10
igorano250

Ym, przepraszam; czy my tu gadamy o aktorach czy O ROLACH, KTÓRE GRAJĄ?! Czy my twierdzimy, że np. Jorge Blanco kłóci się z Pablem Espinosą o Martinę Stoessel w prawdziwym życiu? My tu rozmawiamy o postaciach serialowych. A jeśli ci nie pasi, że się o to kłócimy - to po jakiego grzyba to czytasz??? Pzdr ;}

ocenił(a) serial na 6
igorano250

Moja rada; nie czytaj kłótni ;) to naprawdę nie twoja sprawa które dziesięciolatki sie o co kloca, daj spokój. Nie jesteś tu by nawracać na rozsądek ;3

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Moje chyba ostanie słowo w tym temacie to to, że gdyby Jorge grał Tomasa, a Pablo Leóna to by większość wolała Tomasa, bo nie wierze, że co najmniej połowa z was nie leci na wygląd, jak nazywacie Tomasa, mono-brew, kangurze kolana,itp...
A ja tam uwielbiam ich obu i mam w dupie Team Leónetty,Tomasetty itp...

ocenił(a) serial na 3
Sissi_Annie_Romy

Facet idealny wyszedłby tylko wtedy gdyby zmiksować to co najlepsze z nich obu...
Perfect Men <3

użytkownik usunięty
Sissi_Annie_Romy

No ale takich niestety na świecie nie ma... A szkoda. Można sobie jedynie pomarzyć. ;D

ocenił(a) serial na 3

no szkoda szkoda :(

ocenił(a) serial na 10
igorano250

My nie oceniamy aktorów tylko postacie, a według tego jak zostały stworzone postacie to właśnie tacy są León i Tomas, bo jak już mówiłam przecież nie mówimy o Jorge i Pablo.

igorano250

Ludzie przeżywają ten serial bardziej niż swoje życie.
Pozdrawiam
Artur Żmijewski

użytkownik usunięty
KUNOvonLICHTENSTEIN

Znam dobrego psychiatrę, dam ci numer, chcesz? Schizofrenia to straszna choroba, bardzo współczuję.

Zapodaj.
PS. Idź obgryzać kraty, to może wyjdziesz z tej piwnicy.

ocenił(a) serial na 10
KUNOvonLICHTENSTEIN

Łał bardziej bezsensownej odpowiedzi w zyciu nie widziałam,wz nie trać swojego cennego czasu i nie trolluj

KUNOvonLICHTENSTEIN

Polecam zadzwonić pod 0-700.
Dziękuję, ta twoja porada zmieniła moje życie. Będę ci dozgonnie wdzieczna. Aczkolwiek prościej użyć pilnika lub zwyczajnie wyjść drzwiami.
Pozdrów tam wszystkich z zakonu, zawsze byłam wielką fanką Krzyżaków.

tears_in_heaven3

Po co mi podajesz numer do swojej matki?

KUNOvonLICHTENSTEIN

Jak chcesz, to podam do ojca. Ale on nie jest taki cierpliwy.

ocenił(a) serial na 4
igorano250

Z twojej wypowiedzi zgadzam się jedynie z tym, że to tylko serial i FAKTYCZNIE oni muszą grać tak, jak jest w scenariuszu. Leon musi być nieustraszonym obrońcą Violi i jej mężczyzną na dobre i złe, a Tomas najwidoczniej ma być takim posyłającym tęskne spojrzenia, robiącym słodkie oczy i piszącym piosenki lalusiem... Najwidoczniej ma być naiwny i fajtłapowaty. Dlatego nigdy nie posunęłabym się do nazywania Tomasa per szczur, bo niby czemu? Wolę Vilu z Leonem, bo jego postać ma silniejszy charakter, szczerze kocha Violettę i nie obiecuje jej gruszek na wierzbie. Jest bezpośredni i mówi to co myśli. Każdy ma prawo mieć swoich faworytów, a dla mnie jest nim Leon i tyle. Pamiętam cały czas że to serial, ale przecież to jest normalne, że fani przeżywają wszystko razem z bohaterami. Przecież po to są seriale!